Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza u FK Partizan ~ Navijaci vs Rukovodstvo vs Strucni stab  (Pročitano 36544 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Antić ima rešenje za crno-bele
Izolujte igrače!

Uspeh sa Atletikom znaju i vrapci na grani. Ali, spasavao je i raznolike milionere uključujući "kraljevski klub", a posebno Barselonu u prederi Ronaldinja, kada joj je pretilo ispadanje iz Primere. Kada je cela Katalonija tražila glave... Odlikovani vatrogasac Iberijskog poluostrva i jedan od naših najboljih trenera svih vremena Radomir Antić, ne libi se da pomogne Partizanu. I ima konkretne predloge.

- Situacija je atipična i svi treba da znamo da je Partizan iznad pojedinaca. Iz ove perspektive, iz Madrida, ne mogu apsolutno precizno da poznajem stanje stvari i nisam siguran da mogu da ponudim objektivno rešenje. Ipak, Partizan mi je u srcu - započeo je razgovor za Glas Radomir Antić. - Pre bih pozdravio rad trenera Jirgena Rebera, nego njegove istupe u javnosti. U svakom slučaju, nedostaci igrača i kritike treba da se "operu" u svojoj kući. Činjenica je da nema idealnih igrača, a da tim treba da se ukomponuje. Reber je izabrao put koji je atipičan. Čujem da solidno radi na treninzima, ali pitanje je da li je njegovo javno kritikovanje igrača kontraproduktivno.

Antić, ipak, ne smatra da u aktuelnoj krizi Partizana, garniranoj eliminacijom od trećeligaša Timoka, treba tražiti odgovor na pitanje ko je najveći krivac.

- Teško je odgurniti se od ovakve situacije. Nije rešenje prebacivati lopticu s jednih na druge i upirati prstom. Sve su to fraze. Više puta u karijeri preuzimao sam ekipe u takvom stanju, pa i Barselonu. Pre svega, trebaš da staviš na sto sve što imaš i vidiš sa čime raspolažeš i šta tu može da se uradi. Ne valja igrače optuživati preko štampe. Niti previše porediti kako je u Nemačkoj, ili u Španiji.

Prihvata Antić da sasluša i neproverene informacije o razdoru između igrača Partizana koju forsira beogradska kaldrma, ali taj "recept" mu je dobro poznat.
- Moguće i da između samih igrača postoje određene polemike, nezadovoljstvo, traženje krivaca. To treba prekinuti. Sa njima treba razgovarati pojedinačno i pod hitno promeniti ambijent. Javnim kritikovanjem se povećava opasnost da se igrači povuku u sebe.

Usledio je i konkretan predlog:
- Ekipa treba se izoluje. Treba ih odvesti negde na sedam dana izvan Beograda! Usput, obaviti pojedinačne razgovore i sve precizno analizirati. Takođe, ja sam morao da prihvatim da Saviola nema dva metra već metar i 65 - zaključio je Radomir Antić.

Ostajem u Španiji

Radomir Antić trenutno ne kormilari nijednim klubom i nema nameru da napušta Španiju.
- U ovom trenutku nemam neku konkretnu ponudu. Bilo je kontakata sa klubovima iz nekih drugih zemalja, ali želim da sa porodicom ostanem u Španiji - objasnio je Antić.
Žigić ključ plavih

- Rezultat reprezentacije SCG je pozitivan i refleksija je ekipe. Videćemo kakva će biti igra u turnirskom delu takmičenja. Našoj ekipi na sredini terena nedostaje kreativnosti što se nadomesti dugim loptama ka Žigiću, o čemu sam pričao i ranije. Ne smatram da pripreme za Svetsko prvenstvo mogu da budu problem, jer su do sada sa Palića uvek dolazile pozitivne vibracije.

P. Roganović

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
 Nenad Bjeković, direktor crno- belih, o seriji neuspeha

Zar sad da napustim ovaj brod

Partizan trese kriza, možda najveća u 60 godina postojanja. Ispali su crno-beli iz kvalifikacija za Ligu šampiona, Kup UEFA i nacionalni kup, a u jedinom preostalom takmičenju posle poraza u derbiju večiti rival, Crvena zvezda, beži šest bodova. Uz to, tribine su prazne, navijači mitinguju tražeći korenite promene. Nenad Bjeković, sportski direktor crno-belih, tvrdi da se kriza ne može prebroditi smenama rukovodstva.

- Nikad neću podržati način da se čeka loš rezultat da bi se tražile nečije glave. Mogli su ti navijači da traže smene i kada nam je išlo dobro. Da je posle osvojene titule došlo 10.000 ili 12.000 navijača pred upravnu zgradu, sa dokazima o nečemu nezakonitom, ne bi bilo nikakvih problema. Ne želim da se neke stvari lome preko Partizana. Ja odgovaram Skupštini Partizana, a tamo ima dovoljno pametnih ljudi da procene da li sam odgovoran za nešto ili ne. Mnogo lakše bi mi bilo da sam otišao letos posle osvajanja titule bez poraza ili kada smo se plasirali u Ligu šampiona. Zar sada da napustim brod...

Ipak, situacija je delikatna?
- Za 20 godina koliko sam u klubu na funkciji trenera ili direktora, Partizan nije bio u težoj situaciji. Posle poraza od Timoka nisam mogao bilo šta da kažem, morao sam da ostavim to da prenoći.

Tribine su i dalje prazne?
- Navijači imaju pravo da bojkotuju utakmice. Voleo bih da je protest navijača zbog loših rezultata i to bih mogao da razumem. Deplasirano je pitanje da li igračima smetaju prazne tribine i nedostaje li im podrška navijača.

Kako ćete prevazići krizu?
- Mesec i po dana pokušavamo da nađemo u čemu je problem. Mislio sam da ćemo posle Zvezde krenuti na bolje. U ovom periodu krize moramo da se maksimalno mobilišemo. Ove igrače Partizana sam ja selektirao, ja sam ih doveo u Partizan. Ovi fudbaleri su pokazali, ne samo meni, već svima koliko vrede. Ako su prošle godine bez poraza osvojili prvenstvo i igrali u osmini finala Kupa UEFA, šta bi se reklo da sam letos pustio pola tima da ode. Moramo izgurati do proleća, a onda ćemo imati dovoljno vremena za rekonstrukcije tima.

Šta nije u redu sa fudbalerima, pa da samo tri meseca od osvajanja titule igraju ovako?
- Mnogi fudbaleri Partizana očekivali su da odu u inostranstvo ovog leta, međutim ponuda Partizanu nije bilo. Neka dođe bar jedan od njih kod mene i kaže - imao sam dobru ponudu i adekvatno obeštećenje. Druga grupa igrača je možda nezadovoljna što ne igra, a kada ne iskoristi dobijenu šansu, uvek je neko drugi kriv. Tako više neće moći. Tvrdim da više od 50 odsto igrača koji su sada u Partizanu nigde više neće imati takve uslove kao ovde. Za neke nisam siguran da u inostranstvu neće imati platu kao u Partizanu.

Izgleda da je odlazak Saše Ilića u Galatasaraj bio veliki gubitak za klub?
- Sve je to relativno, ali jedan ozbiljan klub ne sme da dozvoli da odlaskom jednog igrača toliko izgubi. Neozbiljno je u tom pravcu čak i razmišljati. Nikada nismo prodali igrača a da prethodno nismo dobro razmislili i da nismo imali adekvatnih igrača da ih zamene.

Kakve mere ćete preduzeti?
- Svi moraju da osete posledice ovih loših rezultata. Razgovaraću sa svim igračima. Oni moraju da znaju da Partizan nije prolazna stanica i ko nosi crno-beli dres to mora i da poštuje. Sa onima koji to neće, rešićemo to vrlo brzo. Te igrače ću imenovati kada budem video sve i obavio razgovore. Partizanov dres ne može tako da se nosi. Nikada nisam tražio od fudbalera Partizana da čine čuda na terenu, ali na terenu će morati uvek propisno da oznoje crno-beli dres.

Da li se plašite da trener Reber ne digne ruke?
- Ne plašim se za Rebera. Radi se o ozbiljnom treneru koji je došao u Partizan i hoće da radi. I on vidi kvalitet u ovom timu.

A. Anđelić

--------------------------------------------------------------------------------

Predsednik Partizana Ćurković:

Ne mogu na gol umesto Pantića

Vandredne skupštine u Partizanu neće biti, tvrdi predsednik kluba Ivan Ćurković.

- Sazivanje Skupštine bi sada izgledalo samo kao traženje alibija. U poslednje vreme dolazi do zamene teza, i odgovornost za loše rezultate traži se u Upravi kluba, a ne među igračima. Poslednjih godina Partizan nije osvajao samo domaće trofeje, već je napravio i značajan prodor u Evropi, a pored toga je zabeležio i značajne finansijske uspehe. Kada dođe do privatizacije, Partizan će biti najskuplji sportski kolektiv, što je dokaz našeg uspešnog rada.

Ćurković navodi i da prozivke sa protesta navijača o raznim nezakonitim potezima uprave kluba ne stoje.

- Treba reći da je Partizan rekorder u našoj zemlji po broju raznih inspekcija koje su posetile naš klub i da nijedna nije našla nikakve zakonske nepravilnosti ili nešto što se kosi sa sportskim moralom. To kažem zbog simpatizera crno-belih koji su tu kada je najteže, a oni koji nas javno prozivaju i nazivaju pogrdnim imenima, njima je u interesu da ruše klub, a ne da mu pomognu.

Prvi potez vodećih ljudi crno-belih u pronalaženju leka za krizu biće razgovor sa igračima.

- U kompletnom sastavu ćemo razgovarati sa igračima i skrenuti im pažnju šta se od njih očekuje i da ovako više ne može. Ukoliko se ovako nastavi, preduzećemo mere. Pa ne mogu ja sada da se skinem i branim umesto Pantića, koji je do juče bio idol naših navijača. Naravno, i sad je i nejasno je kako posle toliko utakmica na golu Partizana uspe da primi onako gol.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Bjeković ponovio da su igrači najveći krivci i najavio rezove

Metla na zimu

- Ima mnogo igrača koji ne vraćaju ni deo onoga što im je klub dao. Tako ne može da se nosi Partizanov dres. Kome se ne sviđa, može slobodno da ide. Partizan nikom nije prolazna stanica
- Osećam krivicu, ali me niste pitali da li osećam zadovoljstvo kada smo igrali u Ligi šampiona i Ligi UEFA
Ako je suditi po izjavama čelnika kluba, jedini krivci za loše rezultate Partizana su igrači. To je rekao trener Jirgen Reber, isto je izjavio i predsednik Ivan Ćurković ("uprava ne može da postiže ili brani golove"), a nadovezao se i Nenad Bjeković.

Sportski direktor kluba iz Humske najavio je kazne i "čistku" u zimskoj prelaznom roku.
- Budite sigurni da će svaki pojedinac negativno da oseti ovu situaciju u kojoj se nalazimo. Mora da se razgovara i radi sa igračima. Moramo im pomoći. Te igrače sam ja odabrao i doveo i ponovo ću razgovarati s njima. Oni su prošle sezone pokazali svima koliko imaju kvaliteta, osvojili su prvenstvo bez poraza. Da sam tada rekonstruisao ekipu i da su počeli porazi, svi bi me danas osudili da sam rasturio uspešan tim.

...............................................................
Nismo bogom dani

- Navijači imaju pravo da protestuju. Voleo bih da je zbog rezultata i to bih razumeo, ali nikad neću podržati situaciju da klub nema dobre rezultate i da je to povod da se nekim ljudima dođe glave. To ne treba da se to lomi preko Partizana. To se može uraditi i kada su rezultati dobri, ako postoje objektivni razlozi i dokazi. Meni bi mnogo lakše bilo da sam otišao prošle godine ili kada smo ušli u Ligu šampiona nego u ovom trenutku. Ali, dajte da izguramo ovo zajedno, pa ćemo onda videti. Niko od nas nije bogom dan za ovaj posao - rekao je Bjeković.
...............................................................

Možda je problem nastao kod jedne grupe igrača koja je očekivala da ode u junu, ali ponuda jednostavno nije bilo. Postoji i grupa igrača koja je nezadovoljna, jer misli da može da igra, a kad ne iskoriste šansu, uvek im je neko kriv. Ima puno igrača koji ne vraćaju ni deo onoga što im je klub dao. Tako ne može da se nosi Partizanov dres. Kome se ne sviđa, može slobodno da ide. Partizan nikom nije prolazna stanica i crno-beli dres mora da se poštuje. Sa takvim igračima ćemo vrlo brzo rešiti situaciju - najavio je Bjeković, odbivši pritom da sledi "modu" trenera Rebera i imenuje "zabušante", najavivši i taj potez za zimsku pauzu.

Sportski direktor je dodao i da je klub godinama krasila atmosfera, koja je sada očigledno izgubljena, ali da će se uzroci uočiti i sankcionisati. Bjeković je podržao trenera Rebera i najavio promene u zimskom prelaznom roku, naglasivši da će i one biti uslovljene situacijom na tržištu.

- Rekao sam posle Slovaka da nismo imali para da kupimo centarfora. Jedini ko je u tom momentu još bio slobodan je bio Milan Baroš. Da li mislite da smo imali novca da ga dovedemo? Učinićemo sve da na najbolji mogući način rešimo ovaj prelazni rok - rekao je Bjeković, koji je dodao da se, otkako je u klubu, nije nalazio u ovakvoj situaciji i priznao da se oseća krivim.

- Naravno da osećam krivicu, ali me niste pitali da li osećam zadovoljstvo kada smo igrali u Ligi šampiona i ligi UEFA. Od odgovornosti nikad nisam bežao, ali ne želim da u ovakvom trenutku razmišljam o drugim stvarima i ostavljam klub. Mi smo u jako lošoj situaciji, ali još ima da se igra, da se radi. Iz ovoga se najbolje izlazi pobedama. Očekivao sam ih još posle Zvezde, ali... Od Artmedije smo ispali zbog stative, protiv Zvezde stativa na 0:0, protiv Timoka nekoliko stativa... Nadam se da se sve "sručilo" što je trebalo i da će već od subote to da se okrene na našu vodenicu - rekao je Bjeković.

Ne bismo smenili Vermezovića

Da li je jedini krivac trener Vermezović ili je problem samo u igračima?
- Da Vlada nije podneo ostavku, još bi bio trener. Sad su posle boja svi pametni. Za rezultate je uvek najodgovorniji trener. Meni je to teško palo, jer je to prvi trener za 15 godina koliko sam ja sportski direktor koji je smenjen u toku sezone. Ja tako ne gledam na stvari. Da bi se desila smena u toku sezone, moraju da stvarno budu ozbiljni razlozi i da si ti primoran da tako nešto uradiš. Mislim da takvih razloga nije bilo. OK, nismo ušli u Ligu šampiona i UEFA, to su dva neuspeha - rekao je Bjeković.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
da li postoji covek koji moze da napravi isti ili vise para od Zecevica
« Poslednja izmena: 01. Nov 2005, 15:26:28 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
hiljadu  reci  bilo  bi  malo  da  opisem  sebe  zato  dame pisite
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Postoji! Sloba Milosevic!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
mob
SonyEricsson p900
ne vidim ja bas to tako.zasto je problem samo u zeki i neni bjekovicu???
pa ne trce oni na terenu
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Nije samo, ali je najveca odgovornost na njima, pa izmedju ostalog ko je doveo te momke da trce na terenu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ko je doveo te momke da glume fudbalere? Cast retkim izuzecima.
Evo ti danas.. Zvezda - Ofka , 9 mladih i 5 seniorskih reprezentativaca na terenu... Sta ima Partizan sem Simona "Ja sam najbolji i najjaci i dacu gol" Vukcevica i Nadja?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Sta ima Partizan sem Simona "Ja sam najbolji i najjaci i dacu gol" Vukcevica i Nadja?

Buducnost Smile ...E da i Baticu Mirkovica I Ivicu Kralja...a nazalost i Pantu manekena
 Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Ko je doveo te momke da glume fudbalere? Cast retkim izuzecima.
Evo ti danas.. Zvezda - Ofka , 9 mladih i 5 seniorskih reprezentativaca na terenu... Sta ima Partizan sem Simona "Ja sam najbolji i najjaci i dacu gol" Vukcevica i Nadja?
Možda si upravu, ali opet sličan tim je prošle sezone dosta uspešno igrao.
Ali isto tako kadetska reprezentacija nam se sastoji od maltene celog tima Partizana.
Buducnost Smile ...E da i Baticu Mirkovica I Ivicu Kralja...a nazalost i Pantu manekena
 Smile
Ja se uvek uplašim kada lopta preleće kazneni prostor, onaj Kralj ne da neume da proceni let lopte, nego je ono katastrofalno.
Što se ovih starijih tiče (Batica i Nađ), treba im se zahvaliti i dovesti ''normalne'' igrače. Nenormalno je koliko je grešaka napravio Nađ u prošloj utakmici.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.