Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:16:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza sve dublja, samoubica sve više  (Pročitano 9453 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Ja se ozbiljn zabrinem kad neki tinejdžer pomisli da sebi uzme život čije slasti još nije ni okusio zato što ga je histerični profa fizike doveo do nervnog sloma. Ove 35-ogodišnje japije bez porodice što imaju avijone kamijone i milijone uopšte ne žalim. Neka uče da lete, možda neki ume da levitira pa postane guru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Previse sumornih razmisljanja,ostavi te politiku po strani i krizu,povezujte se sa malim,obicnim ljudima i radite i druzite se sa postenim namerama tek tada pobedicete probleme i prevazicicete depresiju i ponovo vratiti nadu

bez uvrede i namere da ja budam taj koji ce biti 'negativan'... ali to ne hrani jednu porodicu i ne donosi hleb na sto. lako je tebi da se smejes i zezas, znas da te ceka kuci topla soba, hrana, sokic, slatkis... i nerviras se kad ti net padne za 5kb/s download.

sasvim je normalno da se covek iznervira kad placa za tudje pehove a ionako lose zivi (pritom gleda skupstinu koja trosi milione dnevno gde se ljudi sprdaju i ne rade nista) ... odjednom stizu neki racuni sa kamatom za koje niko nije znao i oporezuju se plate 'obicnih' gradjana dok sve poskupljuje...

...tako da je ok da se neko iznervira i ne bi bas smeo da tom nekom pridjem i kazem, ma hajde sto si mracan, zajebi politiku ajmo na pivo... svi mi znamo da pivo ide lose na prazan stomak... i verovatno ces samo jos vise da ga iznerviras..

samo... onaj ko zaradjuje 200e i spadne na 100 , mnogo vise je pogodjen nego neko ko zaradjuje 200 miliona i prihodi mu se prepolove... svako ko je doveden na ivicu egzistencije, bio bogat ili nimalo bogat, je suocen sa velikim stresom... a neki ljudi lose podnose stres...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6110
Previse si uprostio moj post ako si primetio rekao sam:Radite i Druzite se
Smile
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
ma jasno, mudar savet... a da disemo manuelno usput ili ? Smiley
« Poslednja izmena: 02. Apr 2009, 16:30:44 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6110
ma jasno, mudar savet... a da disemo manuelno usput ili ? Smiley
Ajde kazi ti svoj predlog,ogorcena zveznalice????
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
sto si negativan, pa nije te pogodila ekonomska kriza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple 15
Mozda bi trebalo da izadjemo na ulice i pevamo: "Slobo slobodo!" i "Slobodane, nase cvece rano... " i sve ce biti OK...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ytp,

ti si apsolutno u pravu...ne bih ja nista na ova tvoja razmisljanja imala bilo sta da zamjeram...

medjutim,ima tu jedna kvaka...paradoksalna doduse...ali ocigledna i nesto sto navodi na razmisljanje i zbog toga ovo i jeste na stranicama psihologije.

elem,mnogo teze podnose gubitak ljudi koji izgobe milion,na svoja dva milona...nego li bilo ko od nas...recimo 100 ojra.

kad se malo bolje razmisli...svako od tih ljudi koji su zaradili imperije,krvavo je "teglio" i radio citav zivot,to je vrsta rada i zivota koje mi na balkanu...tesko da mozemo da shvatimo,obzirom na cinjenicu da su neki znali i penzije u nekim sistemima da zarade,a sve lakirajuci nokte po kancelarijama Smile...to su ljudi koji zive u sistemima gdje koliko imas- toliko i vrijedis,ali u bukvalnom smislu te rijeci...to su ljudi koji su citav zivot bili pretplaceni na uspjehe i koji se,maltene, nikada nisu mijesali sa "obicnim" svijetom...redovima za bilo sta Smile...koji svijet i zivot posmatraju iz ugla onog kome se sluzi i prinosi...to je stil zivota koji naginje ka bozanstvu,ako zazmurimo na cinjenicu da neki jesu krvavo to zaradili.

pa zamislite sta je nekome takvome spustanje sa drustvene ljestvice Smile
mora da boli...u vrazju mater...

neka svako od ovih mladjih,jer se ne sjecaju,pitaju roditelje kako je bilo podizati ih,hraniti i skolovati u vrijeme devedestih Smile

ostati normalan.
progutati ponizenja u razno- raznim redovima.
izdrzati dnevnike i propagandu.

usudjujem se reci da je ovo sada...maciji kasalj.

kod mene mjesta panici nema.posto znam sta znaci i imati i nemati,neka se useru od panike oni koji tu lekciju,lekciju nemati i uspjeti prezivjeti i kad nemas- a ne ubiti se i ne poludjeti...nisu naucili na vrijeme.

uostalom,ako se manemo opste slike...zivot je tu da te natjera,bez obzira na sisteme i uredjenja,da se boris,snalazis i uradis,bez obzira na akcentovano losu sliku svega,na sebi i svojim kvalitetima.
i za sebe...
« Poslednja izmena: 02. Apr 2009, 16:42:17 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mislim da je lakse progutati ponos (cak i takvi ljudi) nego hleb star tri dana ... nikog nije ubilo cekanje i gundjanje u redu dok tih 100 evra nekom znace opstanak

mislim da znam zasto ljudi odlaze preko bare da rade... jer je uredjeniji sistem, znas sta ti sleduje, zasto radis i zasticen si na vise nacine... dok kod nas... se ne zna nista... to je isto stres, oni imaju neke druge vrste stresa (problema)...

mislim da se slazem da ne zalim puno ni milijardere koji su sad milioneri, niti ljude koji dozivljavaju ovo kao neku apokalipsu niti ljude koji se predaju i dignu ruku na sebe napravivsi jos vece sranje svojoj okolini...

ali ja najmanje imam pravo ovde na takvu rec, s obzirom da sam i je jedan od onih koji su razmazeni pa bih ostavio prostora ovde za pametnije...
« Poslednja izmena: 02. Apr 2009, 16:50:34 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
logicnije je iz mog i tvog ugla da je tako kakao kazes...ali fakat da nije.

meni nije tesko za shvatiti koliko moze i umije da te ubije u svakom smislu udarac po dzepu.

posebno ako je to i samo to akcentovano u necijem zivotu.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:16:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.