Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:39:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kriza 40 tih ili nesto drugo  (Pročitano 36002 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Slazem se, ali i zene varaju .. tacnije sva bica na planeti su neverna  Smile  Znaci samo je pitanje ko ce prvi da prevari i ko ce bolje da se pravi lud  Smile

i onda kad ja kazem da je brak potpuno nevazi oblik zajednice a o crkvenim brakovima i da ne govorim ..

dakle sve se svodi na sta?
na licni interes  Smile

Znam da ces me prevariti i izneveriti kad tad, ali si mi potreban/na da se osecam bolje i da mi bude lakse u zivotu. Kad dodju teski dani da imam pomoc od tebe, a kad je lepo da se pravim da ce zauvek da bude lepo  Smile

jbm ti greh .. umesto da nas je napravio bez sposobnosti emocije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
nekako mi se cini da zena kad vara vara i srcem. ona uvek nadje neki jebeni razlog da idealizuje doticnog. pocne da se koleba , da uporedjuje, da romanticno sanja sta bi bilo kad bi bilo, i tu se obicno zajebe jer je provale. retke su hladnokrvne.
mi smo zene retardi po tom pitanju. u svemu ali bas u svemu trazimo neki dublji misao, analiziramo, odmeravamo, zbrajamo.
muski poigledaju, aha ova mu se smeska, mozda ga pozvala na pice ...on je opali , zahvali joj se i ode kuci ...
jbm li ga pametniju su tu od nas  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nekako želim da verujem da su ljudi malo kompleksniji od toga, ovako generalno... Da nisu tako jednostavni, predvidivi i šablonizirani.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
veruj u sta zelis, nadaj se ,mastaj ...kad se udas sve ce ti biti jasno .... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Мало ми је ово што је Мунка написала превише хц.. мада у суштини мислим да код свих људи постоји то нешто. Од себе кад кренем па наиђем на моменте кад ми кроз главу прође да саватам неку девојку (рецимо данас на факсу)ал ипак мислим да је то нормално, нормално и за мене који сам раздвојен од мале месецима али и за оног ко је синоћ вечерао са својом девојком. Видиш девојку и свиди ти се и онда имаш флеш који смо образлагали овде милион пута како би да можеш комотно звекнуо било коју рибу која ти се свиди. Или једноставно волиш да флертујеш па ти то не достаје ил шта ти ја знам.... мисим то су све неки разлози због којих би неко помислио на превару.

Оно где се разликујемо је самоконтрола. Неко ће попустити неко неће, и то није само случај кад је у питању превара већ било шта. Знаш да не ваља ал је тако добро, и сад се треба сам са собом изборити да не урадиш то. Неко попусти пре неко касније а неко никад, али сви паднемо у искушење. Верност је одупрети се искушењу, а не непомислити на другу особу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Mene zapravo zanima...Zasto ljudi zele druge osobe ako im je sa nekom osobom dobro?

Meni to nije jasno...Zasto ljudi nikad nisu zadovoljni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
није офф  Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Нема то везе са тим што си задовољан са неким. То је рефлекс као кад нпр. видиш прелепу девојку добијеш жељу да са њом радиш извесне ствари које су исто задовољство, и то врло лепо. Значи чисто природна ствар јер је нама женско нешто најлепше што постоји. Има људи који једноставно воле да флертују са другима и цео тај процес им је супер, ал то су све ствари које су забрањене кад имаш неког и треба најнормалније да сузбијеш то. Ако ти разлози због којих то треба да сузбијеш нису јасни или убедљиви онда ниси за везу са неким и то је то. А разлози су толико велики да је верност постала најнормалнија ствар и на неверство се гледа са презиром јер једноставно треба да будеш бљутав да би због тог неког физичког набоја и напада емоција згазо на нешто много много веће. Ако не можеш да се контролишеш онда ниси за везу, односно веза ти врло мало значи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Ма ја бих се појео као месец да имам девојку са којом ми је лепо и супер и да је преварим са неком тамо левом. Осећао бих се ко најгоре говно, нема то везе много шта би она мислила и како би она то доживела.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Ма ја бих се појео као месец да имам девојку са којом ми је лепо и супер и да је преварим са неком тамо левом. Осећао бих се ко најгоре говно, нема то везе много шта би она мислила и како би она то доживела.

da li bi priznao prevaru ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:39:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.