Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:46:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Le­čio" ži­ve ra­ne  (Pročitano 368 puta)
05. Avg 2006, 13:05:59
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
V. ĆI­RIĆ, 4. avgust 2006

IN­SPEK­TO­RI pi­rot­skog SUP-a i zdrav­stve­ni in­spek­tor Pi­rot­skog okru­ga Vi­doj­ko Je­nač­ko­vić, Op­štin­skom tu­ži­la­štvu pod­ne­li su kri­vič­nu pri­ja­vu pro­tiv Za­ha­ri­ja Mi­ti­ća (78) iz se­la Vra­ni­šte, zbog sum­nje da se ba­vio na­dri­le­kar­stvom, od­no­sno da je "le­čio" kan­cer ko­že i da je tom pri­li­kom pre­va­rio vi­še od 600 lju­di iz svih kra­je­va Sr­bi­je.
Mi­ti­ća je zdrav­stve­nom in­spek­to­ru pri­ja­vi­la Ma­ri­ca Ne­delj­ko­vić iz Ze­mu­na, ko­ju je on "le­čio", zbog če­ga je iz Ze­mu­na u Vra­ni­šte do­la­zi­la če­tr­de­se­tak pu­ta. Po­sle svih "tret­ma­na" i go­mi­le nov­ca ko­ji joj je uzeo, sta­nje se po­gor­ša­va­lo, pa će ne­sreć­noj že­ni usko­ro le­ka­ri od­stra­ni­ti sto­pa­lo.
- Pri­li­kom pre­tre­sa ku­će, po­li­ci­ja je kod Mi­ti­ća, ili či­ka Za­re­ta, ka­ko ga ov­de zna­ju, pro­na­šla dve sve­ske sa ge­ne­ra­li­ja­ma i te­le­fo­ni­ma svih nje­go­vih "pa­ci­je­na­ta" ko­je je "le­čio" po­sled­njih 30 go­di­na. Tret­man se sa­sto­jao u to­me, što bi im po otvo­re­nim ra­na­ma si­pao ne­ki pra­šak ko­ji je iza­zi­vao ve­li­ke bo­lo­ve. Mno­ge ra­ne je jed­no­stav­no "ob­ra­đi­vao " čač­ka­li­ca­ma, a za po­me­nu­ti pra­šak se pret­po­sta­vlja da je ne­ka vr­sta ži­vi­nog de­ri­va­ta. Ka­da smo ga upi­ta­li zna­li o ka­kvom pra­šku je reč, pr­vo je re­kao da ga je na­sle­dio od oca, a za­tim, da ga ku­pu­je od ne­kog iz Ne­mač­ke po ce­ni od 600 do 1.000 evra. O ka­kvom pra­šku je reč, zna­će se ovih da­na ka­da se ura­de la­bo­ra­to­rij­ske ana­li­ze - ka­že Vi­doj­ko Je­nač­ko­vić, i do­da­je da je me­đu pre­va­re­ni­ma i Ra­du­kla To­do­ro­vić iz Le­skov­ca, ko­joj je Mi­tić ta­ko­đe čač­kao ra­nu, ka­ko bi "ot­pa­la".
Me­đu Mi­ti­će­vim pa­ci­jen­ti­ma, do­da­je Je­nač­ko­vić, ima i onih ko­ji vi­še ni­su u ži­vo­tu. On je ube­đen da ih je za­i­sta le­čio, ali da ga oni ni­su slu­ša­li, pa su za­to i umr­li.

OČAJ­NI­CI
Slu­čaj Ma­ri­ce Ne­delj­ko­vić je dra­sti­čan. Ka­ko u pi­smu upu­će­nom zdrav­stve­nom in­spek­to­ru, pi­še njen su­prug, že­na je u po­čet­ku ima­la ra­ni­cu, ali je ho­da­la. Ka­ko su tret­ma­ni od­mi­ca­li, po­če­la je da hra­mlje, pa da ko­ri­sti jed­nu, a za­tim i obe šta­ke. Na kra­ju je mo­gla da se kre­će sa­mo in­va­lid­skim ko­li­ci­ma, a za ne­ko­li­ko da­na bi­će joj ope­ri­sa­no sto­pa­lo. U pi­smu se ta­ko­đe na­vo­di da je Mi­tić kod očaj­nih lju­di, ko­je je "le­čio" od kan­ce­ra, go­vo­rio da je­di­no on zna le­ka za ovu opa­ku bo­lest, u šta su, na­ža­lost mno­gi po­ve­ro­va­li.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:46:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.