Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:27:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krivicna prijava protiv Kostunice  (Pročitano 6816 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

Citat
Naravno da je trebalo vojske da izađe, jer je to bio akt oružane pobune.

Заборавио си да је ту било пуно народа који је "побуњеницима" доносио храну,воду,поздрављали их сиренама са уздигнута три прста из супротне коловозне траке,жене им качиле цвеће за панцирне прслуке-Јел би ти употребио и војску против народа?

Ни тада нисмо волели жуту гамад. Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ako je Koštunica za nešto kriv, to je svakako nečinjenje i inertnost u nekim važnim momentima kada je odgovornost bila na njemu (i njegovim koalicionim partnerima).
Citat
Pobuna je bila uvod u atentat
Posredni događaj, nema direktne veze sa ubistvom. Šta je trebalo uraditi, izvesti vojsku na ulicu i napraviti mali rat između beretki i VS. Pitanje je kako bi se to završilo i gde bismo danas bili. Po ovome se u vezu sa atentatom mogu dovesti i drugi događaji koji su prethodili.
A ovaj mrtvi DSS treba češće da daje ovakva saopštenja, nije ovo tako loše, jako, ali ne i prosto i prizemno.
I dobro je što je podneta prijava, da se vidi koliko je ko kriv, koliko udela ima Koštunica, a koliko Udba i Đinđićevi saradnici, uključujući i Čedu i Dušana Mihajlovića i Bebu Popovića i ostale, kao i strane obaveštajne službe.

Gde na svetu specijalna jedinica izlazi na ulicu i blokira auto put? Samo po latinoameričkim državama i Africi u trenucima državnog udara.

I u Crnoj Gori eventualno... što, jelte, ne bismo voleli, dok u Srbiji neki biste to voleli, a neki i ne bismo, jer vas boli ona stvar za ovu državu.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ako je Koštunica za nešto kriv, to je svakako nečinjenje i inertnost u nekim važnim momentima kada je odgovornost bila na njemu (i njegovim koalicionim partnerima).
Citat
Posredni događaj, nema direktne veze sa ubistvom. Šta je trebalo uraditi, izvesti vojsku na ulicu i napraviti mali rat između beretki i VS. Pitanje je kako bi se to završilo i gde bismo danas bili. Po ovome se u vezu sa atentatom mogu dovesti i drugi događaji koji su prethodili.
A ovaj mrtvi DSS treba češće da daje ovakva saopštenja, nije ovo tako loše, jako, ali ne i prosto i prizemno.
I dobro je što je podneta prijava, da se vidi koliko je ko kriv, koliko udela ima Koštunica, a koliko Udba i Đinđićevi saradnici, uključujući i Čedu i Dušana Mihajlovića i Bebu Popovića i ostale, kao i strane obaveštajne službe.

Gde na svetu specijalna jedinica izlazi na ulicu i blokira auto put? Samo po latinoameričkim državama i Africi u trenucima državnog udara.

I u Crnoj Gori eventualno... što, jelte, ne bismo voleli, dok u Srbiji neki biste to voleli, a neki i ne bismo, jer vas boli ona stvar za ovu državu.

O čemu ti to prijatelju  Smile Smile rakija i burek ne idu zajedno ipak..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat

O čemu ti to prijatelju  Smile Smile rakija i burek ne idu zajedno ipak..

Ja se Vama obraćam sa Vi i očekujem da se i Vi meni tako obraćate, a što se tiče rakije i bureka, to ovde nije tema i ako nemate druge argumente osim tih, smatraću ovu Vašu opasku zlonamernom i aktom nepoštovanja prema mojoj ličnosti i mojim ličnim preferencijama prema hrani i piću i prema tome protivnu pravilniku.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
чуш,да се овојему овде ја,велики смук,љубитељ ракије и осталих чудотворних напитака обраћам са "Ви"?

Код мене то не мере да бидне,да јебе оца  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Crnogorac , znas li ti uopste u koliko je drzava EU  za poslednjih pola godine policija strajkovala ??? Pa niko nije izvodio vojsku ...  Smile

O upotrebi vojske tada je morao da donese odluku samo Vrhovni savet odbrane konsenzusom  - i to na zahtev Djikija koji nije bio sposoban da obavlja svoju funkciju sefa ministru policije i policiji u celini  ..  Smile

Meni je bas milo sto se podnesena ova prijava - nadam se da ce doci i do sudjenja , gde ce mnoge stvari izaci na videlo - medju kojima ucestvovanje Srdje , Bebe , Janjusevica , Cede , americkog i engleskog ambasadora u pripremi ubistva Djindjica .   Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2010, 23:02:22 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Било би,чак шта више сјајно да Коштуницу изведу пред суд..
Замисли само тај пораст рејтинга ДСС-а..са тренутних 6,7 на целих,па брат-брату 20%  Smile
IP sačuvana
social share
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile

Kostunica treba sam da ode u sud .  Smile

btw. Na celu JSO kolone vozio se Ljubisa Buha Cume,a Dusan Spasojevic navijao preko motorole. Smile

Smile Smile Smile Smile .. Jbt. svi junaci nikom ponikose , kad sam ovo pisao pre XY godina minimum 20 stovalaca lika i busnog odela ex U.P.M . bi skocilo da mi citira stavove B92 .  Smile .. prosto mi nedostaju  Smile .... necu valjda sam sebi pisati replike ....  Smile

Boringggggggggggggg ....

Smile ..Odo na forum Bleee 92 , tamo se uvek nadje pokoji shaban .  Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 00:00:29 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
A kad sam ja pisao da su Zorana ubili Amerikanci prvi si ti  skakao da sam  Kostunicin satelit i da iznosim neistine po forumu  .  Smile
Ja samo iznosim jedno misljenje, nakon sto Monti tako naivno nam servira: jebi ga, gulanferi, tamo za kilu vutre.
Ja i ti smo dva razlicita poimanja nacije. Dok se ti krijes iza srpskog imena i bi sa kuratim Rusom na tenku da ucaris malo svilenih tudjih carsava, ja sam Srbin, pa eto razmisljam da je logicki tako.
Ne treba to da te ljuti.Kako ja da dozivim vas filoruse, kada je to jezivo da neko tvrdi da pripada nekoj naciji, a ceka polutatarina da mu donese srecu.
Ja jes da gotivim zapad, ali gledam kriticki sta se od njih moze izvuci, jer samo odande moz nesto dobiti.
Nisam toliko perverzan da razmisljam, kako mi ridji pegavi Hans, jebe mamu kao sto ti mastas o kuratom rusu.
Nek mi jebe i mamu i sestru, samo da otmem nesto tudje. Da podviknem lopovi i da podrignem ognjiste.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nikad nisam voleo brljavog Koštunicu pa ga ne volim ni sad.
Bez obzira na to smatram da je ovo sa beretkama bilo planirano i jeste na neki način bio uvod u ubistvo tadašnjeg premijera Dr Zorana Djindjića za koga mi je veoma žao što je ubijen posebno jer se suprotstavio EU u vezi Kosova.
Koštunica je dakle napravio pogodnu klimu za atentat a i pitanje je ko ga je zaista ubio. Mislim da su Illuminati(tajna org.) umešali prste jer je Zoran bio čovek nepotkupljiv i iskreno je želeo da istrebi patologiju iz Srbije i time stvorio gro neprijatelja što se videlo po prljavoj i amoralnoj propagandi u db novinama onda....

Da, koštunica je morao da uguši protest jer je bio pod oružjem. Video sam ga lično u džipovima poredjani i spremni da ga pokupe na komandu. Možda su imali informaciju o tome da će ih rasturiti i dosta njih slati u Hag ili u domaće zatvore.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:27:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.