Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:45:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriterijumi i prioriteti  (Pročitano 23536 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Bez mnogo filozofiranja, čak i da ona više zaradjuje zna se ko je muško u kući.

Nije mi jasno kako ljudi uopšte upadaju u ovakve nebuloze? Devojčica će uvek imati roze mašnice a dečak nabrekle bokserice. Gde je tu mesta za visinom pojedinačne zarade i kojekakvim tračarijama?

Ženi je mesto u kuhinji i pored dece (pored posla naravno) a Dzoni mora da obezbedi sve ostalo.

Where is the problem?  Smile
Pa problem je sto su se uloge izmenile pa si dobila i zene i muskarce koji su vise orijentisani na sebe a manje na porodicu i obaveze u istoj. Onda dobijes zenu koja frkce "Nisam ti ja mamica pa da ti kuvam" i muskarca koji se buni sto on mora da nesto uradi po kuci. Da shvate to drugacije a ne kroz prizmu feministicko-sovinistickog misljenja dobili bi upravo ovo sto si ti rekla tj. srecnu porodicu gde svako radi za istu i gde su uloge takve da se dopunjuju i funkcionisu.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
kad smo kod tetovaza
ja sam se lozio na cure sa njima kada sam imao 17/18 godina,mislio sam da su leptirici na guzi i slicne stvari kul,a sada mi je svejedno,jednostavno me ne zamara mnogo da li devojka ima ili nema tetovazu
mada par mojih poznanika misle da su tetovirane devojke stereotipne droljice i sponzorke
ja ne mislim tako
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
ja sam školovanija od svog supruga.

doduše, zarađuje bolje od mene, ali nije tako bilo u vrijeme kada smo se upoznali.

dan danas, i ne tako rijetko, ja nailazim na iskreno iznenađenje kod ljudi kada čuju čime se bavimo i još da smo u braku.

ali, ja imam vrlo jasne, čvrste i davno izgrađene stavove po pitanju nekih stvari.
i dovoljno volje i ''hrabrosti'' da ih živim.

nisam skromna osoba- rekla bih čak naprotiv, ali...lično, mene uvijek tjera na iskren smijeh i obilje sarkazma isticanje bilo kakve titule ispred samog čovjeka u apsurdnim situacijama.

kada na vratima stana piše titula.
kada u umrlici piše umro doktor, profesor ili advokat, sudija, astro- fizičar u penziji ili prije iste... ( nigdje nećete naći da je umro stolar, konobar, kuvar, vozač, tesar, klesar)...
nije da šećkam po grobljima, ali kada vidim titule na mermernim pločama ne mogu da se otrgnem porivu da ispričam vic.
doduše, to je i na nervnoj bazi...tamo uvijek doživljavam katarzu.
kada prilikom upoznavanja, neformalnog, neko prije imena kaže titulu ( a ja pri prvom susretu jedva uspijem i ime da zapamtim. možete misliti šta mi urade sa tom, meni u tom trenutku, suvišnom informacijom? Smile)

scena jedan:

koktelčić u bašti prijatelja.
gomila ljudi...
roštilja se u uglu. dobra muzika.
prilazim prijatelju koji razgovara sa nekim tipom. on se okreće prema meni i govori: '' a tu si...e, ovo je moja prijateljica... ja u sred najave moje persone pružam ruku i govorim '' ( svoje ime), drago mi je!''...i već se trudim da zapamtim, dobro čujem kako se zove, jer to mi je neki žešći trip da ne zapamtim, osobito ako masu ljudi upoznajem za kratko vrijeme...a on meni, oko prelijepo: '' doktor ginekolog...sljbkzvbdddkkijhslppsll...''.

au.. Smile Smile

e, jebala sam ježa u leđa...je l' treba da se skinem?

pa gdje si ti ginekolog, prijatelju? u svojoj ordinaciji kada ti dođem na zakazan pregled ili ovako...u baštici na sjedeljci dok tučemo alkohol...

mislim, ja kontam...krenemo da razgovaramo...pa ja usput pitam čime se baviš...ili neki tvoj drug to pomene, aj' onako uzgred...pa, okej...popričamo o čemu hoćeš, pa i o tvojoj struci...mislim, iha....hiljadu jebenih načina koje ne djeluju tako bzv...

isprepada me Smile

šta znam...
možda sam i ja frik...nemam pojma.

što se tiče prijatelja...ima ih svake fele. parametar je samo jedan: da li sa nekim mogu ili ne mogu...razne stvari.

istetovirana sam.
moram malo bolje da ih krijem zbog posla, kapiram i ja da u pojedinim situacijama u kojima se nalazim na poslu one u glavama mnogih stvaraju neku sliku koja otežava stvari. a ja nisam osoba koja voli komplikovati stvari, ako mogu biti jednostavne.
dešava se da što sam starija...sve manje imam trip da razbijam neke predrasude, pa i one koje se tiču mene same.
velika sam cicija kada je u pitanju vlastito vrijeme i energija. pogotovo kada mi nije ni stalo.
ali okej...nisam ni ja transparetna osoba...nisam ih ni stavljala da'' sablažnjavam'' i da ih objašnjavam šuši i maruši.

ja to, pravo da vam kažem, i ne vidim kao stvar za čuđenje ili neku bogznašta veliku priču... Smile

niti mog muža, niti moj brak, niti naše profesije...

našlo se dvoje koje gaje dovoljnu količinu emocija jedno prema drugom, napravili porodicu, rade svoje poslove...dođemo kući, ostavimo sranja na poslu po strani, kad skineš sve te maske u toku dana, mi smo imenom...dva krajnje ''obična'' čovjeka sa po nekom tetovažom.

ali da, kapiram da ljudi generalno komplikuju i seru...vidim, a tu i tamo osjetim...
mislim, ja sam rodom iz krajeva gdje se iz čiste dosade i lažno patrijarhalnog masturbiranja napravi tabu i od farbanja kose u određenim godinama...recimo- utorkom.

mislim, to bude važno utorkom.
a onda dođe srijeda...

« Poslednja izmena: 03. Avg 2012, 13:22:14 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Ma, nista se tokom vekova nije promenilo...
Mozda je tamo... posle rata... bilo malo foliranja u smislu - nije vazno s kim si i sta radis, vazna je ljubav... ali vrlo brzo su stare klase zamenjene novima...
Lekari, profesori, razni drugi sa diplomom su postali cenjeniji i njihov posao bolje placan, tako da su smaknuli trgovce, veleposednike i zanatlije sa lestvice pozeljnih za zenidbu.

Ali, ono sto je majkama i starijim zenama ostalo je prosto - vazno je da se ti dobro (citaj: bogato) udas...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Odradila sam privremenu tetovazu jer onu stalnu ne smem da uradim jer sam pizda koja se boji igala. I meni ne treba niko da bi mi sjebao dan, ja sam dovoljna sama sebi samo kad pomislim da ce bas meni da se inficira ta tetovaza ...itd...bolesnik nista vise.

Elem, moj muz je popizdeo, ovi drcnni muzevi srbende sa plaze su me gledali kao da nisam normalna, zene su me gledale ispod oka ili preko ramena. Ja sam radila tetovazu na plazi , oko mene deca, muz iza ledja a krofna sa cokoladom u ustima...Mislim...bole mene kur sto nemam sta ko misli, da li ce da misli, i kome cu ja da budem tema dana. Takodje me zabole za misljenje moga muza. Ja nikome nista ne branim tako ni meni ne moze niko nista da zabrani.
Isto imam u plannu tribal na krstima. I to cu da uradim. Onu varijantu koja se samo vidi pod neonskim svetlom. to mi tako cool izgleda.

Ako me u toku tih egzibicija zaobidju kojekva govna koja "plutaju" okolo smatracu da sam izvukla dobitni loz.

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
ja mislim da sam negde cuo da danas postoje i bezbolne tetovaze koje ostaju za stalno  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
koju su neke cure i par žena u srednjim godinama podržale

Smile žene u srednjim godinama su uglavnom keve, koje za svoje dete (sebe  Smile) žele najbolje - bogatog zata Smiley nemam baš lepo mišljenje o takvim skupovima, gde se vode... male ženske priče, al dobro to je samo opšti utisak Wink on topic:

Drugi dio vezan je za isječak iz razgovora o 'dobrim' i 'lošim' curama. Naime,momak je rekao kako se gadi cura sa tetovažom jer takva sjutra ne može da bude dostojna majka i brukala bi ga.

nikada mi ovakve, a ni slične rečenice, generalno nisu predstavljale problem, jer se nikada nisam osećala prozvanom. Znam i ja "neke" koje su tetovirale "neke" tetovaže, na "nekim" mestima, al kod takvih devojaka nije neophodno videti tet, da bi zbrojili dva i dva, dovoljno je razmeniti par rečenica...
Imam tetovazu i to na delu tela koji je "tipičan za tetoviranje za bg-djanke" Smile 
Ja npr nisam ljubitelj šmike, nepraktična mi je, volim nakit, ali ga iz praktičnih razloga isto, retko nosim, slabo se bavim frizurama, jer znam koja je to "muka" (meni bar) oko izrastka, pranja, pakovanja, održavanja, fenirana na +40, al tetovaže volim, to je moj ukras... Svakom svoje.
Neko gaji predrasude prema tome – samo neka ih gaji i dobro zaliva Wink

moram malo bolje da ih krijem zbog posla, kapiram i ja da u pojedinim situacijama u kojima se nalazim na poslu one u glavama mnogih stvaraju neku sliku koja otežava stvari. a ja nisam osoba koja voli komplikovati stvari, ako mogu biti jednostavne.
dešava se da što sam starija...sve manje imam trip da razbijam neke predrasude, pa i one koje se tiču mene same.
velika sam cicija kada je u pitanju vlastito vrijeme i energija. pogotovo kada mi nije ni stalo.

ovo stoji i kod mene  Smile

Koliko su se u vaš život i do koje mjere miješali da bi od vas napravili 'dobre ljude',naročito 'dobre cure' i koje su to stvari koje su vama normalne ili koje ste na kraju uradili,a vašoj porodici i okolini su bile i ostale nezamislive? Koliko znate dobrih po standardima okoline,a srećnih ljudi?
Ovako, za tet mi je majka konkretnno rekla da sam je razočarala i bila je naravno burna, ali trenutna reakcija Smiley Imala sam fazu u ranoj mladosti kada sam radila u kafiću, ona je to smatrala, kako Sofi kažeš, nezamislivim za radno mesto njene ćerke, ali neke stvari sam morala sama da naučim, ne može od roditelja, mogu ih samo slepo poslušati, al to onda nije nauk. Danas, sa distance gledano, smatram da je mnogo bolje što sam na takvim mestima radila, u farmerkama, majici i patikama i zaradjivala, a možda se i zabavlja bolje od onih koje su tamo izlazile, u haljinama, sa momcima, skockane i ostavljale pare koje su im roditlji dali. Takodje sam tamo naučila kako živi radnička klasa i kako je to kad ti "naredjuje" neko osim roditelja (koji te bezuslovno vole), kad već nisam mogla u vojsku  Smile

---- Da ne smaram predugim uvodom,suština teme je spajanje sličnih ljudi,ne po osobinama nego po standardu.

mislim da negde moraju biti na istim talasnim dužinama i sličnih mogućnosti i intelekta. Rečenica da neko ne treba da bude sa kuvarom, ako je završio faks, za mene je snobizam, a o snobovima ne bih da raspravljam Wink i postoji još jedan opšteprihvaćeni standard, a to je dzentlmenstvo (ne otvaranje vrata od kola, nego finansijsko) gde i kada devojka zaradjuje ili ima više, muškarac više daje. Podržavam, ako je nekome finansijski momenat baza dobrog provoda, a ne ideja, organizacija... ondak ok, takva devoja treba da nadje tipa sa puno love, inače nikada u životu neće biti srećna... Obratno, naravno, ne važi  Smile

ne znam dal je jovan dučić, al neki umnik jeste rekao, parafraziram, momak i devojka treba da budu iz istog mesta, pa je naveo filozofske razloge za to... ja slično razmišljam. Praktično to bi značilo, da sutra, koliko god love da ima, moj dečko i dalje voli ili se rado seća, pez bombona, eurobloka, duška-dugouška, da "kaže" krompir sa popinim-prasetom u ustima, kocke, izmedju dve vatre, kst-a, ade, jezera i planina po srbiji... A to nije nešto što se kupuje parama (velikim parama), niti standardom Wink
Lično više volim da budem sa nekim ko zna (ne samo školske stvari, nego i da okreči, zakuca ekser, zavrne osigurač...), nego sa nekim ko ima (mnogi imaju jer su dobro nasledili - al to se lako troši) Smile

Sve u svemu, iako sam pobornik tradicionalnog vaspitanja, u najizvornijem njegovom smislu, nikada ne bih dozvolila da mi neko kaže koga treba da volim i kako treba da mislim, ostalo su finese...
Sofi, cvetić za temu  Smile
i za ljubetelje tetovaža, jedna vrhunska. ova možda nije dobra majka, al je odlična baba  Smile

IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Bez mnogo filozofiranja, čak i da ona više zaradjuje zna se ko je muško u kući.

Nije mi jasno kako ljudi uopšte upadaju u ovakve nebuloze? Devojčica će uvek imati roze mašnice a dečak nabrekle bokserice. Gde je tu mesta za visinom pojedinačne zarade i kojekakvim tračarijama?

Ženi je mesto u kuhinji i pored dece (pored posla naravno) a Dzoni mora da obezbedi sve ostalo.

Where is the problem?  Smile

Arijada, u kuhinju... pored dece i nadgledaj taj ruchak...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ma to za tetovaze potice od toga sto su u jednom periodu tetovaze bile vezivane samo za zatvorenike i mornare...
A preve tetovaze su nastale i pre mornara.. i zatvorenika i imale su magijski karakter... oznacavale pripadnost odredjenoj porodici ili sloju, a kod Mavara cak i porodicnu istoriju Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Ma tatu ko tatu blago receno nema nikakvo znacenj.Lepo kazem kad se tetoviras..to je samo nacin da se izrazis ili na prvi pogled kazes nesto okolini.
Zovite me debilom ali zamisli odes kod lekara a on zmajeve ima po rukama,ili ti predaje profesor sa japanskim slovima po vratu,ili jos jace istoricar sa 4 C i grbom na vratu ili odes kod advokata a on tribale nacepao.
Drugari mozemo mi da se shvatamo da nismo puni predrasuda,mogu i ja za sebe da mislim da sam tesla..ali to nije nuzno tacno.
Pa da li bi vi ove ljude shvatali ozbiljno ?
Politicari koliko sam cuo ne smeju da imaju tetovaze.Inace ko bi glasao za nekog ko ima skorpiju na vratu.

Ja priznajem samo plavo jna na ruci..ostalo su budalastine.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:45:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.