Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 02:30:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kristijan  (Pročitano 23853 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
legenda nad legendama! Smile

Interasntno razmišljanje,ajde objasni,zašto je legenda nad legendama,baš me interesuju razlozi.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i

Smile Smile Smile Smile Smile
Kao sto sam rekao cirkuzant!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Sharp KoBaS
Citat
kristijane oplodi me - tako si snazan
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
he he Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat
Ovo cu da stavim u profile....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Sharp KoBaS
Smesno je zato sto je istinito
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230i
Kristijan Golubović, poslednji „veliki don“ beogradskog podzemlja, najavljuje senzacionalna otkrića o pozadini velikih političkih ubistava iz 90-ih

BEOGRAD - Napraviću zemljotres! Senzaciju! Spremam knjigu u kojoj ću otkriti pozadinu svih važnih događaja u poslednjih 15 godina i raskrinkati sve „poštenjačine“. Otkriću ko je pripremio spisak za likvidaciju 300 važnih ljudi u Srbiji i Crnoj Gori, i ko ih je sprovodio. Više ništa neće biti isto, promeniću tok istorije!

Ovako Kristijan Golubović, poslednji „veliki don“ beogradskog podzemlja, kako je sam sebe zvao, u svom pisanom odgovoru na pitanja Kurira, iz požarevačke Zabele najavljuje svoj novi povratak. Već odavno je rešio da raskrsti sa svojim dosadašnjim načinom života, da uđe u mirnu luku i da se posveti biznisu. Pre toga želi da Srbija sazna istinu o prelomnim događajima iz 90-ih.
- Nudili su mi spisak svih važnih ljudi iz Srbije, Vlade, biznisa, iz podzemlja. Spremana je velika čistka, a od mene su tražili da likvidiram sedam- osam tada veoma poznatih i moćnih ljudi. Sve se dešavalo 1993. Međutim, uvek sam imao dovoljno pameti da se ne upuštam u te zločine. Na spisku su bili Badža, Lilić, Šainović, Kontić, Kundak, Stambolić... Neki od njih, nažalost, su i ubijeni.

Ukoliko se tužilaštvo zainteresuje za neki od ovih slučajeva, moguće je da te pozovu da svedočiš?
- Ja uvek preuzimam svoju odgovornost. Sočnije detalje čuvam za knjigu koja će biti Kristijan od A do Š. Većina aktera je pokojna, tako da živim ljudima neću naneti zlo. I moj život je zbog harizme kojom zračim mnogo zanimljiviji od holivudskih filmova. Ali nikada nisam mogao da budem zao. U to vreme, Arkan je bio izgubio poslanički imunitet. U beogradskom podzemlju je vladao haos, politika je preuzimala kriminalce pod svoje. Još 1989. kada sam imao 20 godina ozbiljno sam razmišljao da ubijem Arkana. Pet minuta pred atentat sam se predomislio i napravili smo primirje. Objasniću sve u knjizi.

Pa ko je, na kraju, ubio Arkana?
- Ovi što su ga ubili. On ih nikada nije ozbiljno shvatao, nije verovao da će se drznuti da udare na njega.

A ko je napravio taj famozni spisak za 300 likvidacija?
- Elita oko Miloševića i deo opozicije. Imali su tačno razrađene planove, „ovoga ćemo zoljom, ovog snajperom, ovog sa prigušivačem iz blizine“. Od mene su tražili da ubijem Šešelja na Batajničkom mostu. Odbio sam.

Odrastao si sa Legijom, Cemom. Ovih dana se sprema i optužnica za suđenje „zemunskom klanu“, a kako stvari stoje on će dobiti svojih 400 godina robije. Kako to komentarišeš?
- Ja poznajem Cemu. Kako je od Ceme nastao Legija, ne znam, ali očigledno je da je on ispao glineni golub i da je prevaren. Ne znam, možda je i sam kriv zbog toga. Preostaje mu da robija, ja sam svoje završio. Uglavnom, nije mi jasno šta mu se desilo. Dok smo se družili, uvek me je sputavao da pravim gluposti, kočio me kada sam hteo nekoga da prebijem, upucam...

Poznavao si i Čedomira Jovanovića?
- Iz viđenja. On je izlazio u „Akademiju“, bio odrpan u krugu narkomana i klošara. Imao je velike crne podočnjake. Ja sam pak izlazio u šminkersku diskoteku „Zvezda“. Čeda je isti kao što je bio, samo se namazao svim farbama i napunio keša. Pročitao sam da je istetovirao zmiju na grudima, da bi kao, ličio na mene. Ta zmija, u stvari, oslikava njegov karakter. Ja nemam tetovažu zmije, imam rajsku pticu.

Imaš dug zatvorski staž, dokle?
- Poslednji zatvor su mi namestili političari, nisam mogao da dišem od policijskog maltretiranja. Hteli su da mi napakuju da sam ja organizovao paljenje džamije i napad na američku ambasadu, što jednostavno nije istina. Zasmetao sam im, sklonili su me. Od bezazlene svađe iskonstruisali su navodni reket, ali svega mi je dosta. Napisaću knjigu i odlazim na planinu da na ranču čuvam ovčice. Što dalje od Srbije u kojoj vlada finansijska mafija.

PODRŽAVAM RADIKALE

Koliko pratiš štampu, političku scenu, izbore?
- Iako sam u teškoj izolaciji, u Sedmom paviljonu, sve znam. Duša me boli zbog Kosova, ratovao sam dole, bio ranjen, i svim srcem verujem da će ostati srpsko. Od političara, kao veliki Srbin i nacionalista podržavam radikale zbog nacionalne ideologije.

Izvor: Kurir

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Thumb_wallpaper01.jpg
(14.09 KB, 350x262)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
...Jedan Pirke je morao biti ubiven... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

vlcsnap-2487323.png
(203.17 KB, 352x288)
vlcsnap-2487356.png
(218.27 KB, 352x288)
vlcsnap-2487380.png
(207.5 KB, 352x288)
vlcsnap-2487658.png
(200.94 KB, 352x288)
vlcsnap-2487714.png
(189.06 KB, 352x288)
vlcsnap-2487769.png
(217.26 KB, 352x288)
vlcsnap-2487818.png
(214.25 KB, 352x288)
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung D830
u svakoj lazi ima pola istine...
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 02:30:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.3 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.