Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriminalci ubijali emigrante po nalogu Državne bezbednosti  (Pročitano 16276 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jesu sada ali onda nisu,znate svoj posao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pa nije ni u Istri bilo 90% Hrvata  Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Evo Istra sada:

I Istra 1910 (procenat italijanskog stanovnistva):

Eto opet nemas blage veze ni o situaciji u svojoj drzavi a kamoli u Srbiji. I gde su ti silni Italijani sada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 5
Pa normalno da ne zna kad za njega (h)istorija pocinje od 1990-te.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
A sto je najcrnje on je glavni u parolama tipa "ajmo samo cinjenicama", "ja govorim samo o cinjenicama", "cinjenica moj dobar drugar"..........Kad bre ne znas cuti, jer mora uvek mentol da se ispadne Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Nismo se sada sjetili Blajburga već smo morali šutiti.Partizani su ubijali nakon drugog rata ali najviše oni koji su prije bili četnici pa se preobukliNpr.Simo Dubajić.Posebno se istakla neka Vojvođanska brigada.Zašto nije izručen đujić pitaj Amerikance a zašto ne Pavelić kriv je Tito.Pa pitaj Argentince
Trgujete blajburgom a nipodistavate Jasenovac iako su za baliburg krivi partizani a ne Srbi nema tu znaka jednakosti, a za jasenovac iskljucivo ustase tj, hrvati tu ima znaka jednakosti jer ni jedna druga nacija nije bila u ustaskim formacijama!!!!
A evo sta vi pisete o povijesti i o Simu Dubajicu :

Simo Dubajic, Josip Manolic I Josip Perkovic - Najveca sramota za takozvanu "pravnu I demokratsku Hrvatsku", kao i
za takozvani "demokratski humani zapad! ! Javni pohod Sime Dubajica u Frankfurt sa svojim remek djelom " Zivot,
greh i kajanje" od Kistanja do Kocevskog Roga" nije nikoga uzbudio u " pravnoj i demokratskoj Hrvatskoj". Ovo remek
djelo o jednom od najvecih zlocina u povjesti covjecanstva, nikoga nije uzbudio u antifasistickoj Hrvatskoj.
Gradjanin
"predsednik" srpski zet mudro suti, Sanader mudro suti, njega samo interesira, kako ce Hrvatsku rasprodati i provizije
na tu rasprodaju
. Mora da su provizije iz Verone, sa svojim pajdasem Miomirom Zuzuljom o raspradaji "Plive" bile vrlo
unosne.Senadera samo interesira, kako ce Hrvatsku uvuci u EU, gdje Hrvatskoj biti gore, nego u bivsoj komunistickoj
Jugoslaviji. Hrvatski tisak isto mudro suti, pa oni su tisak hrvatske pete kolone. U srcu Evrope, Simo Dubajic velica
klanje preko 35 tisuca nevinih civila i razoruzane na prevaru hrvatske vojske poslije drugog svjetskog rata. Ti silni borci
za ljudska prava, i lovci na ratne zlocince, niti da pisnu. Zapad mudro suti.

Simo Dubajic Titov ljubimac, kao poseban znak povjerenja, naredio je ovaj pokolj. " Titova naredba " Pokupi sve i goni u
Kocevski Rog i pokolji" Simo Dubajic u knjizi kaze: " Napravio sam mitolosku stvar." Tamo sam poklao sve Hrvate i
Ustase. Simo je bio Titov miljenik. Simo Dubajic dijeli slavu o pokoklju 35 tisuca razoruzanih hrvatskih vojnika, kada je
vec drugi svjetski rat zavrsio sa Milkom Planinac, kao i sa drugom "Milkom Kufrin". Nije ni cudo da se Mesiceva zena
zove Milka.

Ovo sto je boldovano je jako bitno:
Jel znas odakle je Simo i koja je jedinica obavila likvidaciju:
On je rodom iz Dalmacije, Simo je predvodio je XI dalmatinsku diviziju koja je u Kočevskom rogu streljala oko 30.000 domobrana, ustaša i ostalih Hrvata...
-od kad ste vi antifasisticka drzava????
-od kad je ubistvo 35000 razoruzanih vojnika najveci zlocin u covecnosti, znam ja jedan sa 700.000 zrtava
-od kad ste naduvali taj broj sa 35000 na 50000 majke ti?
-zar niste sami priznali da je " Titova naredba " Pokupi sve i goni u Kocevski Rog i pokolji"?? zasto mesas Srbe kad je tito bio 'rvat???

a o jasenovcu najrelevantniji podatak vam je od vaseg ocuha nacije:
Kako kaze nas" predsednik Mesic" zlocin nikada ne zastarjeva, samo ako se radi u ubojstvima Hrvata. Trebalo je stvoriti "Mit" o
Jasenovcu da se uvelicavaju brojke, po nekima 1 milijun i 500 tisuca, nekada 500 tisuca, a koja je prava brojka po
pokojnom prvom hrvatskom predsjedniku Dr Franji Tudjamu u svim logorima u Hrvatskoj za vrijeme drugog svjetskog
rata ubijeno je do 60 tisuca ljudi.

meni je sve jasno!!! Smile

ako nekog zanima kompletan text ovog ustaskog sranja nalazi se ispod
Citat
SIMO DUBAJIC "ZIVOT GREH I KAJANJE"
Srijeda, 07 Veljaèa 2007
Simo Dubajic, Josip Manolic I Josip Perkovic - Najveca sramota za takozvanu "pravnu I demokratsku Hrvatsku", kao i
za takozvani "demokratski humani zapad! ! Javni pohod Sime Dubajica u Frankfurt sa svojim remek djelom " Zivot,
greh i kajanje" od Kistanja do Kocevskog Roga" nije nikoga uzbudio u " pravnoj i demokratskoj Hrvatskoj". Ovo remek
djelo o jednom od najvecih zlocina u povjesti covjecanstva, nikoga nije uzbudio u antifasistickoj Hrvatskoj. Gradjanin
"predsednik" srpski zet mudro suti, Sanader mudro suti, njega samo interesira, kako ce Hrvatsku rasprodati i provizije
na tu rasprodaju. Mora da su provizije iz Verone, sa svojim pajdasem Miomirom Zuzuljom o raspradaji "Plive" bile vrlo
unosne.Senadera samo interesira, kako ce Hrvatsku uvuci u EU, gdje Hrvatskoj biti gore, nego u bivsoj komunistickoj
Jugoslaviji. Hrvatski tisak isto mudro suti, pa oni su tisak hrvatske pete kolone. U srcu Evrope, Simo Dubajic velica
klanje preko 35 tisuca nevinih civila i razoruzane na prevaru hrvatske vojske poslije drugog svjetskog rata. Ti silni borci
za ljudska prava, i lovci na ratne zlocince, niti da pisnu. Zapad mudro suti.
Simo Dubajic Titov ljubimac, kao poseban znak povjerenja, naredio je ovaj pokolj. " Titova naredba " Pokupi sve i goni u
Kocevski Rog i pokolji" Simo Dubajic u knjizi kaze: " Napravio sam mitolosku stvar." Tamo sam poklao sve Hrvate i
Ustase. Simo je bio Titov miljenik. Simo Dubajic dijeli slavu o pokoklju 35 tisuca razoruzanih hrvatskih vojnika, kada je
vec drugi svjetski rat zavrsio sa Milkom Planinac, kao i sa drugom "Milkom Kufrin". Nije ni cudo da se Mesiceva zena
zove Milka. Zamislite ta slavna velicanja " NOB", KOJU SAM JA UVIJEK NAZIVAO NARODNA ZAROBLJENICKA
BORBA" Dok je Evropa slavila zavrsetak drugog svjetskog rata, Hrvatskoj je pocela najveca kalvarija i klanje, koje je
trajalo sve do 1995. Poslije drugog svjetskog rata po francuskom povjesnicaru " Bernard George" Hrvatsku je napustilo
6-10 svibnja 1945 preko 400 tisuce Hrvata, koji su se predali Englezima, iako je NDH bila potpisnica " Zenevske
konvencije" Englezi su ove razoruzane hrvatske vojnike i civile predali Titovim koljacima, ala Simo Dubajic. Od ovih 400
tisuca Hrvata, malo je od njih prezivio Bleiburg i krizne puteve. Samo u 2 sedmice specijalne jedinice Titovih koljaca oko
Maribora ubilo je 50 tisuca Hrvata i zakopalo ih u protiv tenkovske jame, koje su Njemci iskopali pred Ruskim
tenkovskim jedinicama. Za ove strasne zlocine od Bleiburga i kriznih puteva, u komunistickoj Jugoslaviji postojala je
smrtna sutnja. Evo knjiga Sime Dubajica "Zivot, greh i kajanje" otkrila je hrvatskoj javnosti, pravu sliku Titovog genocida
nad Hrvatima. Oni koji sada velicaju Tita, isto bi bilo da u Kambodji velicaju Pol Pota, jer nema razlike izmedju Tita i Pol
Pota, oba su kriva za milijunaska stradanja nevinih ljudi. Josip Manolic, Mesicev pajdas isto se je proslavio klanjem
razoruzanih hrvatske vojske i civila, kod Bjelovara poslije 1945. Morao bi isto Josip Manolic, glavni OZNA-s u to vrijeme
napisati knjigu o tom klanju. U antifasistickoj Hrvatskoj sva klanja Hrvata su dozvoljena. Nemojte misliti da ce bradati
glavni hrvatski pravo branitelj Mladen Bajic voditi brigu o ovim zlocincima. Simo Dubajic spavaj slatki sanak u majcici
Srbiji. U novoj " Balkanijadi" sasta ces se opet sa svojim antifasistima i partizanskim borcima tipa Josip Manolic, Josip
Boljkovac. Mora da je Simo Dubajic bio zadovoljan sa radom i profesionalcem tipa Josip Perkovic, koji je eto sve do
1995 bio zaduzen za likvidaciju najboljih hrvatskih sinova na metropolama" takozvanog slobodnog zapada" . Kako kaze
nas" predsednik Mesic" zlocin nikada ne zastarjeva, samo ako se radi u ubojstvima Hrvata. Trebalo je stvoriti "Mit" o
Jasenovcu da se uvelicavaju brojke, po nekima 1 milijun i 500 tisuca, nekada 500 tisuca, a koja je prava brojka po
pokojnom prvom hrvatskom predsjedniku Dr Franji Tudjamu u svim logorima u Hrvatskoj za vrijeme drugog svjetskog
rata ubijeno je do 60 tisuca ljudi. Pa vise je Simo Dubajic ubio u 2 sedmice, kada je vec drugi svjetski rat zavrsio.
Nikada Slavko Goldstein or njegov pajdas Zarko Puhovski nisu reagirali na lazi na webstranicama u New Yorku o
Jasenovcu. Nismo culi komentare o Sime Dubajica knjige od Slavka Goldsteina, Zarka Puhovskog, gradjanina"
predsednika" ili nekoga iz hrvatske vlade. Kada ce hrvatska vlada traziti izrucenje Sime Dubajica i suditi mu za
strasni zlocin na razoruzanim hrvatskim vojnicima i civilima? Ne treba nikakav dokaz, njegova knjiga kaze sve, sto su
nasi antifasisti napravili nad hrvatskim narodom. Narod koji ne postuje svoje mucenike i mrtve, nema nikakve
buducnosti. Ugledajmo se u Zidove. Zamislite da je Simo Dubajic ubio 30 tisuca Zidova, sto bi mu se dogodilo? Simo
Dubajic napravio je "mitolosko klanje" Hrvata, a ova ne hrvatska vlada i" predsednik" mudro sute, jer o tome govoriti,
nebi bilo dobro za nas ulazak u EU, ali tamo cemo, kada se formira " Nova Balkanijada" u kojoj smo sve do grla.
Zamislite Kostunica i radikali formiraju novu vladu u Srbiji, Mesic i Sanader ce prihvatiti novu realnost na Balkanu.
Srljanje hrvatskih gusaka u maglu se nastavlja, tko kaze da veliki ucitelj hrvatskog naroda Stjepan Radic nije bio
dalekovidan. Quo vadis Croatia! Ante Zanetic, nekoc igrac splitskog Hajduka iz daleke Australije, zemlje bez
hrvatskog Veleposlanika vec trecu godinu.

Ovde imamo i iskaze tog sime dubajica jako je interesantno sta covek kaze
U knjizi Marka Lopušine Krvavo proleće, iz ciklusa Ubij bližnjega svog (Narodna knjiga, Beograd, 2002.) navodi se, malo zakašnjela, ispovijed oznaša-egzekutora, jednog od šefova izvršenja zločina.

"Komandovao sam u Kočevskom rogu", izjavio je prvi put za javnost Simo Dubajić u listu Svet, srpnja 1990. godine. "Učestvovao sam u likvidaciji ljudi po naređenju. To danas govorim, jer sam shvatio da je savest jača od pobede. Kada sam 25. maja 1945. godine došao u Ljubljanu, referisao sam Titu o zarobljavanju ustaša, fon Lera i zapleni zlata.

Pre toga sam trinaestoga maja dobio od Tita depešu da niko ne sme dirati nijednog zarobljenika. Mi tada nismo znali da će ti zarobljenici biti pobijeni. Govorilo se da ih treba vratiti u Sloveniju, da bi im se sudilo po međunarodnim konvencijama. Ja sam imao tu Titovu depešu, imali su je i svi ostali komandanti Onda sam iznenada dobio nalog da se 30.000 tih domaćih izdajnika pobije u Kočevskom rogu. Naređenje su izdali Ivan Matija-Macek, Maks Bace i Jovo Kapičić.

Sve Rankovićevi pomoćnici. Takvu odluku niko nije mogao doneti, sem Tito! Samo je on mogao da opozove svoju raniju depešu. Bio sam šef i kontrolisao da se to izvrši do kraja. Taj masakr je izvršila XI. dalmatinska brigada u kojoj je komesar bila Mila Planinc. Ona je za streljanje tražila dobrovoljce i najpoverljivije komuniste. Bilo ih je 85 ili 90, ali više od 100 nije. Strojem je komandirao drug po imenu Periša.

Zvali smo, ga još Dinko i Ljubo. Sedeo sam ispred jedne krčme i pio Bakarsku vodicu. Imao sam dvadeset i jednu godinu. I vojnici su bili mladi. Dolazili su kod mene, potezali iz flaše, povraćali i padali u nesvest. Bio sam pijan, pa nije isključeno da sam baš ja dao naređenje da se posle streljanja baci eksploziv u te jame, kako neko ne bi iz njih izašao živ. Za te jame u Kočevskom Rogu rekao nam je Ivan Macek, ministar slovenačke policije. On je poznavao taj kraj, tu se, uostalom, tokom rata skrivao Glavni štab Slovenije."

Po svemu, istinit je i Titov brzojav-depeša, sto nije spriječilo prolijevanje krvi, i nikoga, pa ni Tita ne može amnestirati zapovjedne (ne)odgovornosti za stravični zločin!

Nakon rata uslijedili su ne samo dramatični događaji pri vjerolomnom izručenju hrvatskih domobrana i civila, nego i sudbinu tih nesretnih ljudi. Kad su izručeni domobrani sprovođeni ulicama morali vikati: Mi smo izdajnici! Mi smo banditi! Potom su pobijeni. To je stravična cijena, osobito za jedan mali narod. Da nekim komunistima u Herceg-Bosni i izvan nje ova istina ide na živce, nije nikakvo čudo. Istina se teško podnosi kad rusi vlastitu laz i iluziju.

A evo i iz hrvatske knjige nesto:
Tito je naredio ubijanje hrvatskih civila i razoružanih hrvatskih domobrana i ustaša, nakon sto su ih razoružane predali Englezi partizanima 15. svibnja 1945.

Da to nije moje nagađanje upozorit ćć vas na nekoliko podataka. O stradanju u Kocevskom Rogu ostavio je svjedočanstvo Simo Dubajić. On je u listu Svet prvi put za javnost izjavio: "Iznenada sam dobio nalog da se 30.000 domaćih izdajnika pobije u Kočevskom Rogu�

Takvu odluku niko nije mogao doneti, sem Tito! Samo je on mogao da opozove svoju raniju depešu!"
Radi cjelovitijeg sagledavanja tih najtragičnijih događaja u povijesti hrvatskog naroda želio bih navesti neke činjenice.

U knjizi Bleburski pokolj - putovi smrti hrvatskog naroda (1945.- 15. svibnja 2002.) stoji i slijedeće: Tito je naredio ubijanje hrvatskih civila i razoružanih hrvatskih domobrana i ustaša, nakon sto su ih razoružane predali Englezi partizanima 15. svibnja 1945. Naime, deset dana kasnije, točnije 26. svibnja 1945. Tito je javno istakao na mitingu u Ljubljani: "Što se tiče ovih izdajica kojih je bilo u svakom narodu, među svim ljudima, to je sada stvar prošlosti. Ruka pravde, osvetnička ruka naroda, već je stigla većinu; samo manjina izdajica uspjela je pobjeći i staviti se pod inozemno zaštitničko krilo. Ta manjina nikada vise neće zuriti u naše lijepe planine, naša cvjetna polja.

Ako se to i dogodi, trajat će kratko vrijeme"... [1]
I križni put hrvatskog naroda je zločin engleskih vojnih vrhova i partizanskoga komandanta maršala Tita!

Kao sto vidimo podudaraju se pisanija tako da ovo sto sam qute-ovao je sigurno lektira naseg boraS-a!!! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
 Smile

Tema
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Streljanje tih navodnih 30 000 ljudi (kažem navodnih jer nisu identifikovani 30 000 ljudskih ostataka pa ne želim da polemišem sa cifrom) omogućilo je gubljenje traga za nebrojene zločince koji su svoju slobodu otkupili zlatom popljačkanim tokom rata. Samo u takvom haosu bilo je moguće izgubiti računicu ko je ubijen a ko je pobegao i treba ga progoniti.

Inače BoraBorasS često pominješ pristupanje četnika partizanima 1943. Kao što bi trebalo da znaš samo se praviš blesav tokom 42. postojala je dilema među saveznicima o tome da li treba podržati ideologfizovane komuniste ili rojaliste. Posle zasedanje u Jalti i abdikacije kralje Petra II sam kralj je naredio svojim pristalicama da se priključe pod komandu Tita s tim što su komunisti u tom dogovoru obećali da će smanjiti svoje ideološke stavove. Međutim čim je uspostavljena zajednička komanda komunisti su na II zasedanju AVNOJ-a pogazili svoja obećanja i nametnuli na čelo pokreta svoju hrvatsku garnituru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
A sto je najcrnje on je glavni u parolama tipa "ajmo samo cinjenicama", "ja govorim samo o cinjenicama", "cinjenica moj dobar drugar"..........Kad bre ne znas cuti, jer mora uvek mentol da se ispadne Smile

Zato što mogu, i što se usuđuju da o svačemu svašta kažu, oni misle da sve znaju.

Ivo Andric  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Svaki četnik se bori za Veliku Srbiju.Promjenivši kapu on nije promjenija cilj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.