Vozi Mujo kroz šumu kad pred njega iskoci nešto malo, živo i crveno. Mujo jedva nekako zakoci pa onako ljut izade iz kola i vidi - patuljka:
• Ej , bolan, kretenu, zamalo te nisam zgazio!• Ja sam mali crveni patuljak. Mnogo sam ružan, niko me ne voli i strašno sam gladan. Imaš li nešto za jelo?Sažali se Mujo, izvadi kilo pecenja i pojedu ga popola. Vozi on tako dalje kad pred njega iskoci nešto malo zeleno: • Ja sam mali zeleni patuljak. Mnogo sam ružan, niko me ne voli i strašno sam žedan. Imaš li nešto žestoko za pice?Iznese Mujo flašu rakije iz auta pa je njih dvojica zajedno popiju. Vozi Mujo dalje onako pripit kad opet iskoci nešto plavo pred njega. Muji više dosadilo, pa otvori prozor i povika: • Dobro, bolan, znam da si ti mali plavi patuljak, mnogo si ružan i niko te ne voli. Ako nisi gladan i žedan, sta hoceš od mene? • Vašu saobracajnu i vozacku, molim!
"Znam da ce te uskoro imati te predivne predsednicke izbore koje mnogo volite, bice veoma zabavni i siguran sam da cim se završe izbori da ce zemlja odma biti primetno bolja. Što se mene tice, ja cu biti kuci i raditi esencijalno isto što i vi, ali kada ja završim sa drkanjem barem cu imati nešto da pokažem" - George Carlin
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."