Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137587 puta)
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hocu li ja doci na red?!
Ajde, stavi link na kartu, pa ću pogledati  i tebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
19. 01. 1973. o6h35minmostar,ljubav u narednom periodu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ni ja ne mrdam Smile
Titanija jel bi mogla i meni da pogledas na 144. strani sam napisao poruku,samo za ljubav nesto,ima li sanse za neki pomak Smile
Dobro, naravno da hoću.Ali, morate razumjeti da je pitanja masu, a ovdje je dosad samo 2-3 ljudi odgovaralo, pa sam i ja malo uskočila.Sutra analiziram tebi Smile

Hvala na razumevanju Smile Smile Smile
Keser, ti kad ljubiš, ljubiš! I to strastveno, svim svojim bićem
U izazovnim situacijama reagiraš na nestrpljiv i temperamentan, ali i hrabar i poduzetan način. Brzina reakcije koja je u ovom aspektu(Mjesec konj.Mars) gotovo automatska, može prouzročiti poteškoće u komunikaciji sa voljenom osobom, pogotovo zbog kvadrata sa Plutonom iz 12, pa se osjećaš natjeranim da istjeraš stvari na čistac, skrivene situacije se moraju otkriti, osnova problema mora biti razotkrivena, pa tako u stvari shvatiš i probleme koji i u tebi postoje, a nisi ih prije bio svjestan .
Duboko u sebi nosiš viziju žene koja ima seksipilan izgled, fatalnu privlačnost i ono nešto vamp izgleda, ali žene sa kojima se susrećeš i zavoliš ih su više žene današnjice, humane intelektualke koje su puno uz kompjuter.One fatalne ostaju u tvojoj viziji, moguće jednom čak i u nekoj skrivenoj vezi.
Inače te posebno glas žene može potresti, naročito nazalan, sexy glas
Ako si sad u vezi, moguće je da proživljavaš situaciju nesporazuma(retr. Me), ograničenja i slično(teško je više reći bez sinastrijske karte)Zato je uvijek, kad je veza u pitanju, potrebno imati oba 2 natala

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hocu li ja doci na red?!
Ajde, stavi link na kartu, pa ću pogledati i tebi Smile

http://img257.imageshack.us/img257/9054/2mgjzmvpj6.gif
Muzicka karijera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti,Srbin1389, kao Jarac/Strijelac, stvarno znaš što želiš.Konjukcija Mars /Mjesec (+/Merkur )na Ascedentu ti daje prodornost i strast da ideš za idejom i ostvariš sebe kroz ono što voliš, a kako je tvoja ljubav umjetnost(bik u poziciji 5. polja, vladalac muzike Venera u sextilu sa Saturnom, vladaocem tvog sunčanog znaka)to ćeš i uspjeti, uprkos ograničenjima, kao što je dobra zarada koju malo ograničava Saturn u 2., no tu te spašava Ju trigon Sunce0Uran, pa će novac donijeti iznenadna putovanja , poslovna, u inozemstvo, većinom u zemlje saturnovske kvalitete(npr BiH )
Sunce o Uran u tvom 1 polju stvara potrebu da se individualno kreativno izraziš,skoro da vidim i neku vrst tvog otkrića kroz glazbeni izraz pa je teško očekivati tvoju suradnju sa bendovima, voliš slobodan izraz i neovisnost o drugima, dok pridruženi Neptun daje fini, umjetnički izraz koji opija i tebe i onog tko te sluša.Tvoj problem je nestrpljivost da do kraja izvedeš ideju, ali tu ti mogi pomoći prijatelji, obitelj, (Ve u 11)Neiscrpna je tvoja energija, podsjećaš me na tornado, iskoristi to i kroz muziku
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 14:01:19 od titanija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6120

Keser, ti kad ljubiš, ljubiš! I to strastveno, svim svojim bićem
U izazovnim situacijama reagiraš na nestrpljiv i temperamentan, ali i hrabar i poduzetan način. Brzina reakcije koja je u ovom aspektu(Mjesec konj.Mars) gotovo automatska, može prouzročiti poteškoće u komunikaciji sa voljenom osobom, pogotovo zbog kvadrata sa Plutonom iz 12, pa se osjećaš natjeranim da istjeraš stvari na čistac, skrivene situacije se moraju otkriti, osnova problema mora biti razotkrivena, pa tako u stvari shvatiš i probleme koji i u tebi postoje, a nisi ih prije bio svjestan .
Duboko u sebi nosiš viziju žene koja ima seksipilan izgled, fatalnu privlačnost i ono nešto vamp izgleda, ali žene sa kojima se susrećeš i zavoliš ih su više žene današnjice, humane intelektualke koje su puno uz kompjuter.One fatalne ostaju u tvojoj viziji, moguće jednom čak i u nekoj skrivenoj vezi.
Inače te posebno glas žene može potresti, naročito nazalan, sexy glas
Ako si sad u vezi, moguće je da proživljavaš situaciju nesporazuma(retr. Me), ograničenja i slično(teško je više reći bez sinastrijske karte)Zato je uvijek, kad je veza u pitanju, potrebno imati oba 2 natala

Hvala puno! Sve je skoro tako kako si rekla  Smile
Samo sto nisam u vezi vec dosta dugo...zato sam se i obratio ovde  Smile
Hvala titanija Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 19:02:55 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
zVeZda ZvezDa zveZda

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
        Dalji raspored tumacenja natalnih karata sa minimumom od 20 poruka:
                  1) Azanjac
                                       2) Srbin1389 - ukoliko zeli jos nesto da cuje
                                       3) Saskaaaa
                                       4) 29Sco     -postavi kartu kao sto je objasnjeno na prvoj strani. Ne znam koliko ti je tacan ovaj program!!!
                                       5) Bnk       -ovde imas cetiri pitanja, a ja sam rekao da nas niko ne placa i da imate malo razumevanja, samo ono sto je hitno i bitno pitajte. Ne znamo sta radis, sta studiras, jel si musko ili zensko...???

6) S_ana_dra
                                       7) Pixxie

Ljudi pa imajte malo dusu kad pitate.Jedno samo pitanje!
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 16:14:19 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Zelim ,hvala!
Titanija hvala!!!
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 19:03:47 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E530
http://xs.to/xs.php?h=xs120&d=07433&f=nk.gif

Zanima me ljubav u narednom periodu i skola.            
Kad ces moci to da mi uradis?
Hvala unapred! Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 20:51:02 od KrIsTiNa 91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Hvala puno! Sve je skoro tako kako si rekla  Smile
Samo sto nisam u vezi vec dosta dugo...zato sam se i obratio ovde  Smile
Hvala titanija Smile
Molim Smile
Pošto ti sad tr Mars šeta 8. poljem, a Ve tranzitna ti je na Mc , ne bi me iznenadilo kad bi ulazio u površne veze, iz sredine u kojoj radiš(studiraš)
Ipak, za malo ozbiljniju vezu morat ćeš pričekati početak slijedeće godine, možda već u 2. mjesecu, iako bi to mogla biti tajna veza za početak
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 22:41:57 od titanija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.