Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 138620 puta)
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Mogucnost braka postoji vec od druge nedelje oktobra.

Dobro, da kazemo mozda nesto ranije ili kasnije, jer karte nikad nisu sasvim precizne, ne zato sto nisu tacno izracunate, nego zato sto ni majke koje su pod stresom, ni babice i akuser koji se ne bave astrologijom ne mogu da kazu tacni minut nego zaokruzuju vreme rodjenja. Ali, u svakom slucaju: oktobar.

Medjutim, ako budu postojala dvojica -- taj jedan sa kojim si se mrcvarila neko vreme (narocito poslednje 2 godine to je islo 2 koraka napred, 3 nazad i 1 u stranu) ali koji sad izgleda da se malo pokrenuo -- i neko nov, koji bi te pozurivao na nesto na sta mislis da nisi spremna, ne znam sta da ti preporucim.

Ja bih verovatno odabrao srce -- pa sta god to za tebe znacilo -- i to i danas, kad sam na pola prosecnog zivotnog veka, a narocito u tvojim godinama. Ali to ne znaci da je tako i bolje.

A, opet, sta je uospte "dobro" i "lose" kad se led u Sibiru topi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Uf.. tako brzo...  Smile
Ja bih da sacekam malo... deceniju, dve.. Smile

U svakom slucaju, hvala puno na tumacenju i savetu  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
ko bi rek'o...
mislim za tebe...
hm...
da spremam 'aljinu?
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Nisam reako da mora, nego da moze.

Mislio sam da zelis, pa samo proveravas kad bi bilo zgodno.

Ako hoces idealan brak, za to je najveca sansa kad Jupiter bude u tvojoj 7. kuci -- koja je u Raku, a posto je Jupiter sad jos koji mesec u Vagi, a prodje zodijak za nekih 12 godina (dakle, priblizno znak za godinu), ti izracunaj sama...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ma, ne... svesna sam da je to samo mogucnost koju mi zvezde daju, a moje je da iskoristim ili propustim...
Salim se na svoj racun... a i primetna su neka gurkanja i nagovaranja kao sto je uvek slucaj kad su dvoje ljudi duze u vezi Wink

Hvala jos jednom... Smile

@krouli
da, obavezno spremi ciklama haljinu... sa sve karnerima... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
Zastava
Mozete li meni da pogledate?Zanima me fakultet,ljubav i zdravlje posto nije najbolje.Hvala!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achart_iuafileYOAtOf-u1124224095.81929.30712.gif
(49.99 KB, 748x1102)
« Poslednja izmena: 17. Avg 2005, 21:14:54 od Miss B. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Long Distance Duck

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1
Zastava
Hi!
Iako sam kratko na forumu i ovo mi je prva poruka  Smile , da li bih mogla da dobijem tumacenje horoskopa. Zanimaju me tri stvari i to ovim redom: pare, skola i posao.
Hvala! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zaki.gif
(32.25 KB, 561x827)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Miss B:

Sto se tice sticanja znanja, imas sklonost da to radis kampanjski. Inteligentna si, ali ne i temeljna, i imas i nezavisno od toga oscilacije energije, koje mogu da se zadese bas kad polazes ispit, pa da iz necega sto volis i dobro poznajes dobijes nisku ocenu, a iz neceg sto si procitala jedva jednom, koliko da otaljas -- visoku.

"Ljubav" -- mada je ta rec krajnje uopstena i ja sam rekao da svi treba da postavljate konkretna pitanja -- Moguce da si za evcinu parnera u odnosima isuvise "muskobanjasta". Ne govorim o izgledu, nego o nacinu kako se ponasas u smislu drustvene kategorizacije polno-rodnih uloga. Opet, nekima bas takva zena odgovara, samo treba da ih pronadjes.

Sto se tice bolesti,krajnje je problematicno kad o tome govore osobe koje nisu medicinski strucnjaci (granici se sa nadrilekarstvom). Ipak, ono za sta ovaj horoskop -- na prvi pogled, a ponavljam, astromedicinu ne poznajem onoliko dobro koliko druge oblasti astrologije -- daje predispozicije kao bolesti jesu problemi sa limfnim sistemom, visok holesterol i talozenje minerala u cvrstim tkivima (npr. giht), sto mislim da sve moze da se koliko-toliko regulise pravilnom izhranom i vezbanjem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Snape:

Hoces da budem brutalno iskren ili da ti zavijam u oblandu? Hmmm... Hajd' da nadjem neku sredinu. Elem, drugi ce uvek imati vise novca od tebe. I to ne neki tamo Bill Gates, nego tvoje neposredno okruzenje.

Mozes to da posmatras i takod a ces ti biti zanimljiva ljudima iz socijalnih staleza visig od tvog (u finansijskom smislu). Ali bojim se da ti neko licno bogatstvo ne stoji. Medjutim, moguce je da drugi ljudi trose na tebe, recimo partner (bracno-ljuvbavni, jer u smislu biznisa teskod a ces imati partnere), a i prijatelji. Ipak i to ide uz nekakvu cenu: moraces svaki put iznova da odradjujes neke iste dosadne stvari za svoj nasusni/svakidasnji hleb.

Skola -- moze, ali nista blistavo. Da si u Americi, rekao bih: general college undergraduate degree on athletic scholarship. Posao: vidi gore o parama. Dosadan posao, usluge itd. To je ono sto ces verovatno odabrati.

A kad bi se -- kao sto verovatno neces -- resila da negde na nekoj planini napravis ekoloski centar, gajis stare sorte biljaka, cuvas ovce, pravis sir i npr. prodajes ga preko interneta, bila bi srecna.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
Zastava
Hm,istina kampanjac sam.Ne razumem ovo muskobanjasta,nikad nisam sebe posmatrala na taj nacin.A hoce li uskoro biti neke dinamike na ljubavnom planu,ne moze se vise ovako ziveti :DHvala jos jednom,izvinjavam se ako sam dosadna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.