Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 138060 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
ej kako da prikacim natalnu kartu na poruku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
o ljubavi,faksu,lovi nesto ako moze?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro.gif
(25.78 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
1. Napisao sam vise puta vrlo jasno da necu po drugi put odgovarati osobama koje su vec postavile pitanje i dobile odgovor.

2. Napisao sam vise puta da necu necu uzimati u obzir pitanja na koja se trazi vise od dva odgovora.

3. Napisao sam vise puta da necu davati odgovore na neprecizna pitanja tipa "nesto o meni" "sta tu pise" isl.

Sve sam to napisao u uvodnoj informaciji i ponovio vise puta.

Kasnije sam vise puta sasvim jasno napisao da ono sto sam u uvodu preprucio ubuduce vazi za sve, tj. da necu tumaciti karte na kojima su Placidus kuce, osim ako je pitanje u vezi sa kucama koje su identicne kod Koch i Placidus sistema (1/7 i 4/10), i da nemam vremena da odgovaram svima, da odabiram samo ono sto je meni zanimljivo, da nemam nikakve obaveze ni zelje da odgovaram svakome.

Ipak, neki ocigledno ne razumeju ili ih ne interesuju pravila. A mene ne interesuje da se vise bakcem s tim.

Iz tog razloga ova tema se zakljucava. Ostaje kao Sticky 10 dana da bi to svima bilo jasno, a onda ce biti uklonjena i prepustena zaboravu.

Odgovore cu i dalje davati na drugim temama -- kad ja to hocu, a ne svakome ko postavi pitanje.

Nadam se da je sad jasno.

« Poslednja izmena: 21. Apr 2006, 16:44:24 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
To je, dakle, to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Evo nesto za Natasu Gajic

Sinastrija sa suprugom,mada niste napisali sat njegovog rodjenja,spominjete nekog Lava,sto mi nije jasno,ili se tu mozda izmedju Vas dogadja neki Lav?

Kao sto znate vi ste Djevica a on Ovan,pa Vam se Sunca bas mnogo ne slazu.Analiticna ,hladna Djevica i vatreni Ovan.

Mjeseci,duhovne strane licnosti ponovo nisu harmonicni,Vas Mjesec u Ribama,njegov u Ovnu,voda-vatra,sta tu reci?

Vas podznak u Skorpiji,slaze se sa njegovim Mjesecem i Suncem,jer i sa Skorpijom i sa Ovnom vlada ista planeta Mars.

Vase kuce znamo a njegove ne znamo,jer nemamo sat.

U vasu kucu ljubavi i djece,petu kucu ulaze i njegov Mjesec i njegovo Sunce,dva svijetla,njima je normalno tu lijepo,a tu je jos i njegov Merkur.Kad bi on zanci otisao,kuca bi ostala prazna i vi patite.

Vas Jupiter iz pete kuce,pravi konjukciju sa njegovim Suncem.Jupiter je planeta srece,a to znaci da vi njega usrecujete.
Onako zivotno,jer je Sunce zivot.

Vas idealan bracni partner je Bik,a njemu je u natalnoj karti Venera u sazvazdju Bika,Venera i Lilit-crni Mjesec.

Vas Saturn,koji je u Vodoliji,hladi njegovu Veneru u Biku,jer je u kvadratu sa njom,a Saturn sto dotakne ledi.Znaci budite malo topliji prema njemu,Ovnu treba puno toplote,a imate jos i Veneru u Djevici,to je najhladnija Venera.

Vasi Marsevi,koji predstavljaju energije su u vazdusnim znacima.Pa mozete zajedno da "letite",ali u vodenim kucama osmoj i dvanaestoj,tu bi mogao Tralalalala dati tumacenje ako stigne.Osma kuca strasti a dvanaesta proslih zivota.

Njegov Saturn je pozitivan aspekt sa Vasom Venerom planetom ljubavi,pa sa njegove strane je garantovano trajanje.

Sto se tice nekog Lava, u Lavu Vam je MC vrhunac zivota ,pa bi Lavovi trebali biti dobri za Vas,osim ako neki drugi aspekt ne prevagne na drugu stranu.

Sada Vam tranzitni Uran prelazi preko Mjeseca,koji predstavlja majku a u kuci doma,cetvrtoj kuci,pravi opoziciju sa natalnim Suncem,Venerom,koji se po rodjenju nalaze u konjukciji sa Plutonom i Uranom,pa Vam zaista ne moze biti lak period.
Treba to izdrzati,ali poslije kise dolazi Sunce!

Eto toliko od mene,ovog puta

Smile

Eh Natasa,ovaj odgovor te ceka od 16.10.2005.g. otada nisi svracala kod nas,ti si nas bila zaboravila ali mi tebe nismo Smile
Pogledacu ti i za tog Lava,koji ti se jos uvjek izgelda mota po glavi,dobro nam se vratila,sa nama je ljepse Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Evo ja otkljucah temu,iako je Tralala zakljucao,mislim da je steta,jer ima lijepih tekstova a i pravila ponasanja koja je uvodio Tralala,zaista mislim da su ok i da ih se treba pridrzavati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.9.3
Uopšte ne razumijem preporuke za tumačenje horoskopa, natalnu kartu i uporedni horoskop, kao što sam rekla i mislim da to govori dosta o meni, možda drugo tumačenje i nije bitno.Na Forumu bi trebalo da se zabavimo, a ne da vodimo brigu o tuđoj sigurnosti na taj način, mislim kroz zabavu.
Imam osjećaj kao da se odavno već samo nadgovaram sa mnogima koji neće da mi izađu u susret u vezi gore pomenutog.
Pozdrav svima!
IP sačuvana
social share
Natasa Gajić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Jovicic

Evo odgovor za tebe,nisi ga primjetila,ovo je jako poucno,kad se ljudi trude,da vam izadju u susret a vi ih pljujete Smile

Citirani autor: Jovicic na Danas u 16:56:51
Kako je moj prijatelj Lav rođen 24.7.1959. u Zemunu u nekoliko sati(?)

Eh ,vidis Natasa,tek mi je sada jasno,suprug je Ovan a prijatelj Lav,ok idemo dalje,dobro si me namucila nocas,da nadjem tekst sto sam ti davno napisala i cekala da ga procitas deset mjeseci..

Eh Natasa,Natasa,prijatelj ti bolje odgovara od supruga,jer su vam duhovnosti iste i njemu je Mjesec(dusa)kao i tebi u Ribama, i to jos ulazi u tvoju cetvrtu kucu,proslih zivota,pa kao da vucete neki odnos iz nekog doma u kom ste nekada davno vec zivjeli zajedno...

Tebi jako odgovara i njegova energija jer je u zemljanom znaku-Djevici njegov Mars,a tu se nalazi zajedno sa tvojom i njegova Venera,sto ukazuje ja jako fizicko slaganje,kao i ljubav,jer na isti nacin volite.
Posto si ti Djevica,tvoje Sunce je u Djevici,kao u zagrljaju sa njegovim Marsom,muskim principom,pa te on jako fizicki privlaci.
Stalno se ponavlja astekt veze iz proslih zivota,zato se jako dozivljavate.
Mislim da se volite,da je to trajno,mada cete povremeno biti razdvojeni 

« Poslednja izmena: 15. Avg 2006, 22:34:14 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6080
Ojha...
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li postoji mogucnost da mi neko kaze nesto o mom horoskopu?od prosle godine se osecam jako cudno i zivot me vodim nekim cudnim putevima(ne losim alibas cudnim) pa bi volela da mi kazete sta se vidi u mojoj natalnoj karti posto vidim da ovde postoje ljudi koji su odlicni poznavaoci horoskopaa ne kao neki koji su meni predvidjali sudbinu!unapred zahvalna! m[left][/left]  p.s. izgleda da sam bas netalentovana za kompjutere pa ne umem da prikacim sliku natane karte!da li moze neko da mi kaze kako se to radi ili ako nekome znaci,rodjena sam 10.06.1983 u begradu u 5:55 h ujutro! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.