Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137864 puta)
Zvezda u usponu

Once upon a time, In a land far away ....

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2333
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Tel.Me 
..zanima me koliko će mi napora i vremena još trebati do diplome??Hoće li je uopšte biti? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ajte mi rechite neshto shto ne znam o sebi
link

evo i pitanje da ubachim
ljubav, zdravlje, zashta sam talentovan (osim da igram igre i chatujem)
« Poslednja izmena: 29. Jun 2007, 20:52:58 od ssaajjkkoo »
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Veće! Zanemarite moje prethodno pitanje o poslu jer ja se zaposlih u medjuvremenu.Sezonski posao, ali bolje išta nego ništa.
Uputila bih vam novo pitanje ako netko može pogledati u moj natal i reći mi da li ću ja ikada uspijeti izgraditi poslovnu karijeru-jako me zanima privatan biznis i to trgovina, i što bi bilo najbolje za mene da se nalazi i prodaje u trgovini (starine, umjetnička djela, trgovina prehrane, nekretnina i dr.)
Još me zanima ljubav- jako sam vezana za jednog muškarca što će biti od te veze? Trenutno sam u braku ali emotivno nezadovoljna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG Nexus 4
Imam nesto malo vise poruka od limita ali sam dosta dugo na forumu. Ako bi mogao neko da mi protumaci natalnu kartu. Konretno ljubav i posao. Unapred hvala svima!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro930.gif
(55.45 KB, 748x1102)
« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 22:44:37 od costolleumus »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

zanima me drugi brak

Draga zarcim,ma shto ce ti brak u kom cesh se samo nervirati...imaj neku lijepu vezu,osobu kraj sebe pored koje cesh se osjecati ispunjeno,sa kojom cesh moci da podijelish radost i tugu,zashto si toliko zapela za taj papir,pa evo i vladar drugig braka Mars je u opoziciji sa Uranom,i to egzaktno.(prvi brak je vjerovatno okonchan,zaboravila sam vishe samo vidim Vodoliju na vrhu DC i 7o na 23 st stepenu Vodolije......

A sve ti se neshto vrti oko Uranijskih ljubavi jer je i vladar V kuce-ljubavi u sazvezdju Vodolije(Jupiter)pa je dispozitor ponovo Uran koji je kvadriran sa marsom,dal te to privlache i u ljubavi osobe ovnovske prirode,predvodnici,osobe u uniformi,mozda chak i koje nose oruzje...(Moguce je jer je i vladar V kuce -Jupiter u vezi sa Plutonom-koji sibolizuje kriminalce ili osobe kojim je posao  u kontaktu sa njima)

Mislim chak da bi ti najbolja veza bila sa osobom koja je u svijetu medicine(doktor ili koja radi u kriminalistichkoj policiji)jer Jupiter,koji je prirodni vladar IX kuce,znachi kuce II braka je u trouglu sa Plutonom,kao i Venerakoja je vladar tvog MC,najvishe tachke uspjeha u zivotu.

Pluton ima sextil i sa Suncem,koje simbolizuje muza....

« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 13:12:27 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
hvala ti Anđo na tumačenju i sama sam svesna da za mene nema osobe koja će trpeti moju narav ali ne odustajem hvala u svakom slučaju Smile Smile
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Imam nesto malo vise poruka od limita ali sam dosta dugo na forumu. Ako bi mogao neko da mi protumaci natalnu kartu. Konretno ljubav i posao. Unapred hvala svima! Smile

Evo pogledacu ti na tren..

Ajd prvo kucu posla,tranzitni jupiter kuca na vrata tvoje VI kuce,kuce posla a Jupiter je planeta srece,sada je malo retrogradan,prividno se krece unazad,a otprilike u oktobru mjesecu ulazi u tvoju VI kucu i tu ce boraviti godinu dana,donoseci ti sretne prilike,morash ga iskorpistiti,ova IX kuca,kuca obrazovanja,negdje je na granici Vodolije i riba,pa neznam bash da odredim njenog vladara,tu i minut rodjenja igra vaznu ulogu,pa je i vrh kuce nesiguran...
Ako je vrh u Vodoliji,kako ispada,vladar je Uran,neaspektovan,moguce je da si i prekinuo studiranje,da bi trebao neko da te pogura...
Al ako je vrh IX u Ribama,vec je druga situacija jer je Neptun odlichno postavljen.
U svakom slucahju,ako ima neki zastoj u studiranju,savjetovala bih te da punim jedrima krenesh napred,jer bash taj jupiter palneta srece,preci ce preko Urana,pokrenuti ga ,pomoci ti u studiranju,a samim tim,lashe i bolje cesh naci  posao,jer ce Jupiter godinu boraviti u kuci posla.

A ljubav...V kuva ljubavi-u Shkorpiji,kojom vladaju Mars i Pluton,neke teshke ljubavi ,sa ratobornim partnerkama,moguce je i sa starijim od tebe zbog saturna u V kuci,pa i vladar kuce braka je u jarcu,zbog toga bi te mogle privlachiti starije zenske od tebe.Poshto saturn ima sextil sa jupiterom,znachi vladar tvoje kuce braka u dobrom aspektu sa Jupiterom,to bi ti znachilo da cesh najvishe srece imati u braku ako tvoja partnerka bude( nemari ako je starija ili jako konzervativna,odgovorna osoba)ali da je obrazovana fakultetski a moze biti i iz velike daljine.
Mislim da cesh mjenjati poslove u ziovtu,zbog Urana na vrhu VI kuce.
Eto toliko od mene Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Moja je karta na indeksu pa ako je neko raspoložen i ima vremena neka napiše nešto.......HVALA

lanice,ti si Shkorpijica sa podznakom i Mjesecom u sazvezdju Vage,znak kojim vlada planeta Venera,planeta ljubavi i harmonije.Ponekad ti moze donijeti dozu neodluchnosti.

Cijeli stelijum ti se smjestio u I kuci,pa je lako moguce da si zbog toga okrenuta vishe sebi ,nego drugima.

Na tvom Merkur se nalazi planeta saturn,pa  si ti jako odgovorna osoba na koju se chovjek moze osloniti,vriejdan i odgovoran radnik,zbog chega ce te u zivotu cijeniti.
Tvoja vrata su uvjek otvorena za rodbinu,koja chesto moze zivjeti u inostranstvu,posebno braca ili sestre,pa i za cijeli komshiluk,posebno za obrazovane komshije,koje su sklone pravichnosti i istinoljubive osobe.
Ah te tvoje ljubavi su uranijske,kako dodju,tako odu,odnese ih Uran.A suprug,DC je u sazvezdju  Ovna,Mars otishao u sazvezdje analitichne Djevice,to ce biti neku chistunac,iako bi trebao biti orben,bice prizeman tip,prizemljivace ga zemlja Djevice(moguce je da ce chak imati neku planetu lichnu u tom znaku,to se chesto dogadja,nemora imati sunce al moze neku lichnu planetu)
Morash izbjegavati veze sa osobama uranijskog tipa ,za brak,npr astrologe,pilote,elektro inzinjere,osobe koje se bave kompjuterima,jer te veze se lako kidaju,mozda je najbolje da supruga trazish u okruzenju prijatelja,jer planeta vladar VII kuce je u dobrom aspektu sa suncem,koji je vladar XI,kuce a to je kuca prijateljstava.
Poshto ej Sunce na III st,koji simbolizuje Blizanca,odnosno III kucu,on bi mogao biti i iz komshiluka,moguce je i neko zanimanje u uniformi.
U septembru dolazi tranzitni Saturn na tvog vladara kuce braka,Marsa u natalu,moguce je da ti sudbina kuca na vrata,a u oktobru ce se pridruziti i tranzitna Venera na natalni Mars,dobro otvori ochi

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
andjela svaka cast .............sve si pogodila, nadam se da ce ovo za Septembar da se ostvari Smile hvala ti puno od srca Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.