Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:51:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraljeva omladina  (Pročitano 27299 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Grijesis, neki od dva zla izaberu oba...

овај у средини? Smile
ako moze, sve zajedno...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2008, 19:19:32 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Ja sam i protiv kralja a i protiv Tadica, i jedan i drugi samo kapitaliste gledaju a narod ko jebe.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam i protiv kralja a i protiv Tadica, i jedan i drugi samo kapitaliste gledaju a narod ko jebe.
pSST nemoj da te proglase za komunjaru ko mene  Smile

Ljudi nisu normalni hoce Kralja, Sta ce on doprineti zemlji? Nista, ima da se nagrade i nauziva i bas kao sto rece Aleksa narod ko jebe
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
А што нису прогнали, на пример, Чаушескуа? Или то оправдаваш?
loš primjer,čaušesku je bio diktator u pravom smislu rječi,tajna policija je za njegovo vrjeme hiljade pohapsila i pobila,a protiv čaušeskua su bili svi,u njegovom slučaju egzekucija je bila samo čina osvete
А тајна полиција Романових је водила на чај? Занимљиво је да игноришеш вољу народа (па макар изражену и кроз револуцију) када теби одговара. Немој само да помињеш силу, јер су црвенуи у Русији у једном тренутку били нападнути од снага интервенциониста, па су их ипак потукли. Остало је била међуруска размирица.

pSST nemoj da te proglase za komunjaru ko mene Smile

Комуњарооооооо!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
ja sam mislio da ovde pricamo o karadjordjevicima,romanovi su druga stvar,tu je od ubistva aleksandra II sve poslo nadole.odkad ja ignorisem volju naroda,jel u mom postu ima ista sto poziva na nasilnu smjenu vlasti?a evo ti i malo besplatne poduke iz istorije,ti kazes da je revolucija u rusiji bila izraz volja citavog naroda,ustvari to je bila volja 3-4 000 000 radnika,od ukupno 140 000 000 stanovnika,lenjin je kao vjest politicar uspio zavarati seljke koji su cinili veliku vecinu stanovnistva djeleci im zemlju,mada to nije u skladu sa marksovom doktrinom,da bi im je kasnije oduzeo,vojsci je bilo dosta katastrofalno vodjenog rata pa im je lenjin obecao mir,cak je i kozake uspio pridobiti na svoju stranu bar do 1918.na ulicama moskve i petrograda su se borili junkeri i radnici,a ovi drugi su zbog brojcane nadmoci i trijumfovali,i bez sudjelovanja vojske koja je jos bila odana privremenoj vladi.a ta 'razmirica' kako je ti nazivas je kostala ruse jos 5 000 000 ljudi.a ovima iznad tebe covjek nema sta reci,vec im je sve objasnjeno na prethodnim stranama,na njima je da procitaju.
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Нисам мислио да позиваш на нереде, напротив. Али, погледај шта си написао:
volja 3-4 000 000 od ukupno 140 000 000 
То имплицира да је заиста мањина била против монархије. Међутим, даље следи:
Citat

lenjin je uspio zavarati seljke
vojsci je bilo dosta
cak je i kozake uspio pridobiti
Када се подробније анализира твој текст, своди се на оно што сам написао. Да је већина (бар у једном, критичном, тренутку) била против монархије. И да је то и данас.
монархија, па макар била и уставна је суштински друштвено превазиђен облик власти који се своди на непредвидљивост владаревих особина. Парламентарна монархија је само корак на путу ка укидању монархије. А ове, још живе, монархије монарха задржавају из сентимантално-обичајних разлога и у њима монарх суштински ни на који начин не утиче на државну политику.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
alo  Smile pricamo o srbiji,za ruse ne znam niti me zanima.po tebi englezi su vec najmanje 400 godina ne tom koraku,zanimljivo je da je su kozaci za lenjina mislili da je kozak,posto je njihova mrznja prema jevrejima poznata,komunisticki agitatori su se stvarno naradili.ta vecina je bila nesto poput rulje u jednom trenutku je dobila zajednicki um koji su lenjin,trocki,đeržinjski i kompanija izmanipulisali,kad su seljaci shvatili da radnicki raj nije nužno i seljacki raj vec je bilo kasno čeka i komesari za oduzimanje namjernica su vec bili u punom zamahu.posto rusija danas ima isto stanovnika koliko je imala i prije 100 godina tesko se moze reci da je komunizam nesto za njih uradio,industrija se veci i sama pocela razvijati razvila bi se i bez njih.sto se tice toga da u parlamentarnoj monarhiji vladar nema nikakvu stvarnu vlast,primjer viktorije je dovoljan.
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Пример Викторије и јесте довољан. Или, данас, Јелисавете II.
А што се Србије тиче, све веће парламентарне странке су републиканске. И то је већинска воља држављана Србије. Иначе, нико ми не одговара, зашто неко од живих потомака Обреновића не би био краљ? Њих су Карађорђевићи насилно свргли.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
meni je svejedno ja sam za samu ideju,a ko ce sjesti na tron svejedno obrenovic ili karadjordjevic.sto se tice viktorije ona je uspjela zaustaviti rat izmedju francuza i prusa snagom svoje licnosti i autoriteta,bez pretnje engleskim trupama,ista stvar i sa elizabetom mada ona nema stvarnu vlast ipak je najvoljenija licnost engleske,recimo za vrjeme folklandskog rata su cak i najokorjeli sindikalci radili duple smjene,u tome je poenta svega monarhija zbližava ljude,ne možeš reci za kralja da nije tvoj,kao sto mozes za predsednika ili vladu.sto se tice toga da nema promonarhističkih stranaka u Srbiji,pa nijedna se dosad nije ni izjasnila protiv.jos jedna korist od ukidanja predsjedničkih izbora je smanjenje uticaja banaka i tajkuna koji daju milione za kampanje.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2008, 11:16:06 od homer666 »
IP sačuvana
social share

Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
По програму су све велике парламентарне странке републиканске.

И за време агресије на СРЈ народ је био сједињен, иако око половине није волело Милошевића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:51:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.