Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:02:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraj za Sok Koridor ???  (Pročitano 23509 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500i
tooo krompiricu.
ziveo sok koridor nama jos dugo godina.
i da ga kupi bilo koja televizija to ne bi bilo kao sto je sad, ovakav je najbolji.
navijam za sok koridor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Goran123
Doneo si ovoj temi osvezenje koje joj je trebalo. Svaka cast.
Slazem se da na trenutke autori SOK KORIDORA kao da zele da skrenu paznju vise na sokantnost nego na kvalitet!
Sta je to perverzija, i ko odredjuje njene granice?(ima ovde jos mnogo potpitanja ali cekam odgovor na ovo)
Sta znaci "covek nije na svom mestu" je li to lose i zasto???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E da, Goran 123
Sta je to savest, je li to dobro ili lose, i zasto?
A moral?

Koji su to filmski stvaraoci koji dobijaju tvoje postovanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Diplomirani Krompir

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 346
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6020
Suvise podcenjujes ljude.

Joj, iskreno se nadam da si u pravu.  Smile

Ja sam besna kao dete jer bas volim da gledam Sok koridor,
a vise ga nece biti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@bcaran
Brate nisam ti ja pravi covek za definiciju ovih pojmova(ako uopste i imaju definiciju).Ja nisam ni teolog ni filozof ni psiholog ni psihijatar(pravo da ti kazem malo mi je glupo da ja tu tebi,kao,nesto "objasnjavam" jer mi fali i znanje i fond reci itd. da bi cak i priblizno mogao ja tebi nesto da objasnim).
Sta je to moral,savest,perverzija zavisi od osobe do osobe od kulture do kulture,a pre svega od religije do religije.Na pr. Muslimanima je "normalno"da jedan muskarac ima gomilu zena,dok je jedan od najvecih "grehova" da zena prevai ili,cak, da se na bilo koji nacin suprodstavi muzu i njegovoj "volji",dok je kod Hriscana to nezamislivo.Kod nas(Hriscana) je maltene najnormalnija stvar seks pre braka,dok je Islam na pr. po tom pitanju mnogo strozi.Tamo(u Islamu)uopste ima mnogo manje abortusa(iako se i Hriscani bore protiv abortusa),silovanja i takvih slicnih "radnji".U istocnjackim religijama preovladjuje neki treci stav... Za mene je perverzija(mozda ce zvucati surovo)sve ono sto Hriscanstvo "propisuje" da je perverzija.Dakle,mozda mogu i tako da kazem,sve sto se radi iz nekih niskih osecanja i pobuda ili sve sto nema neke iskrene veze sa ljubavi(dakle sve sto se ne radi iz ljubavi)za mene je perverzija.Nemoj ovo da shvatis prebukvalno.
Kad sam rekao da mislim da ovi koji prave takve filmove "nisu bas na svom mestu" mislim da oni to rade(dakle prave te filmove)iz nekih svojih trauma,osecanja,i "niskih strasti" tj. ignorisu cinjenicu(za mene je to cinjenica)da njihovi filmovi nemaju,ama bas nikakve veze,sa ljubavlju i lepim "ljudskim" osecanjima vec promovisu samo ono prljavo.Mislim da ti filmovi nanose samo stetu.To je prosto moje misljenje.
Sto se savesti tice mislim da je to apsolutno dobra stvar jer covek bez savesti,srama i morala uopste i nije covek.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hteo sam samo da razjasnimo nejasne pojmove kako ne bi doslo do nesporazuma.
Jos na primer sta je  umetnost, kakva su to niska i visoka osecanja (strasti), ljudska i lepa, prvljava; sta je ljubav, a sta kvalitet?
Medjutim mozda ovde nije pravo mesto za to>
Skoro niucemu se ne slazem s tobom. Ne zelim ovde to da objasnjavam. Stvari koje ti smatras apsolutno dobrim ja smatram da ih imaju samo "ljudi koji nisu na svom mestu"...

Voleo bih da nam kazes koji su to po tebi kvalitetni filmovi i reziseri ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.22
Voleo bih da nam kazes koji su to po tebi kvalitetni filmovi i reziseri ???

To je prava ideja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa u rezisere se bas i ne razumem. Inace vise preferiram nase filmove,prvenstveno od Dusana Kovacevica(Maratonci,Ko to tamo peva,Balkanski spijun,naravno,Profesionalac...).Od stranih filmova u dubljem secanju su mi ostali(sada toliko mogu da se setim)recimo Djavolji advokat,Taksista,ima ih jos sigurno,al imam vrlo slabu memoriju...
Sto se serija tice volim Mucke,Simpsonove,Sopranose,Odeljenje za ubistva...
Znaci uglavnom takozvana "komercijala". U niskobudzetne i underground filmove se i ne razumem nesto. Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia E72
Imam ja jedno pitanje. Zašto se jedan od voditelja Šok Koridora, šminka?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 208
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pitaj Radivojevica !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:02:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.