Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kragujevčanin pretučen ispred diskoteke u Splitu  (Pročitano 4224 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ma to je neki koji misli da smo mi krivi za sve ratove, pa otisao u civiliziranu drzavu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
pa dobro, eto...postoje ljudi koji vole eskstremni turizam...

odes negdje i postoji realna sansa da se ne vratis...

Bolje da sa Ber Grilom ide u bespuća, imao bi veće šanse prema medvedima i puistinjskom suncu nego prema hrvatskim nacistima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
 Priča mi jedan prijatelj koji je izbegao iz Krvatske da su im bacali bombe u dvorišta '9o-te ne bi li ih uplašili i naterali da odu. Zamislite, takve gadosti su radile komšije a nekoliko Srba je ubijeno u sačekušama dok rat nije ni počeo još.
Bilo je i dobrih Hrvata koji su branili svoje komšije Srbe a njih nekoliko je ubijeno. O tome nikada nije bilo u našim medijima. Bilo je to u Zadru a jedan od ubica slobodno šeta ulicama iako skoro svi znaju da je ubio par Srba civila još pre nego što je sukob počeo.

Ološ ulizivački koji ide u zemlju genocidnih nacista treba da dobije batine za sva vremena. Mene bi sramota bila da letujem u zemlji u kojoj se slavi proterivanje Srba i ubijanje civila. Sva ta fensi stoka koja poltronski odlazi u Krvatsku treba da pogleda šta su njihovi preci radili Srbima u vreme NDH. Sram ih bilo. Još ima budala koji u Beogradu kažu "Hvala Lijepa" a <Srpskog su roda. Pokupili sve od njih. Neki kažu da su Krvati zaista krvoločan i genocidan narod što je vrlo istinito jer to su dokazali mnogo puta tukući ljude po plažama i lomeći auta sa našim tablicama dok kod nas nema šanse da neko prebija Hrvata jer je Hrvat ali eto, to je palanka od zemlje. Prolaze centrom grada sa tablicom na kojoj je šahovnica i ZG i ostali gradovi i nikom ne fali dlaka sa glave. Sram ih bilo malogradjani nijedni. Čast dobrim ljudima ali se ne čuju pa je tako isto kao i da ih nema. Možda ih i nema.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2011, 03:27:28 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
ja generalno volim tu sirinu koju mi emitujemo na sva zvona...

ali...puj, pike...sve je okej...ajmo da zaboravimo sta je bilo izmedju nas, uhvatimo se za ruke, pogledajmo jedni drugima u oci i onom do sebe reci...ja te volim...jer svi mi pripadamo istoj vrsti...

povraca mi se od te zen filozofije, zato sto sa takvim stavom i pamcenjem, moj sin ce sjutra da jede govna...

a onda, kada kazem nesto slicno...mene u sred moje zemlje nazovu sovinistom, nacistom, diskriminatorom...ali me zato savrseno razumije jedna Hrvatica...iz sred Zagreba...koja se vec osmu godinu zabavlja sa mojim prijateljem Srbinom...i koja se secka na ljetovanju kod mojih roditelja i smatra kao i ja...da mi treba, i Srbi i Hrvati, da prihvatimo da smo ratovali i da ne bi trebalo, ukoliko svijesti imamo, nikada vise ni da pomislimo na zajednicku drzavu.

a cijenim je....jer mi ne prodaje sranja i otvoreno mi kaze da u Zagreb, ako me put nanese, rado ce da mi bude domacin i nadje smjestaj i ucini da se osjetim dobro i zasticeno- i kaze mi...znas, ako vec neko krene kod nas...pozeljno je da poznaje nekog od Hrvata, ali ne mogu kod nje kuci...jer joj je cale alergican na Srbe...ratovao je...moras da ga razumijes, kaze mi. njoj je to okej, a pravo da vam kazem...pa, okej je.

e, to je posteno. realno.
ne radi se o oprostaju kojeg mozemo i da damo i ne radi se o relaciji ti - ja ( u slucaju mene i nje), jer mozemo ona i ja savrseno funkcionisati pod uslovom da...ne SEREMO i prodajemo maglu jedna drugoj, ali...oprostaj ne znaci zaborav i negiranje realnih istorijskih cinjenica.
i trazi vrijeme sto se tice mog i njenog naroda.
ja tvrdim da jedino tako i mi i oni mozemo dobro funkcionisati kao susjedi.

samo se mi ovdje masovno pravimo da se izmedju nas nista nije desilo i glumimo hipije...

uprli da nas vole i prihvate...kao da smo sirocici...

samo da nikome vise ne padne na pamet ni u mislima da sa njima gradi bilo kakvu drzavu i ja sam skroz zadovoljna.
jer, ako jugonostalgicari uzmu previse maha i politicki se kurcobecnu...e, znate sta?
spakovacu ovo prnja sto imam i ovu malu familiju pa pravac Vankuver.

ima da perem sudje do smrti i zabranjujem da mi se iko vise u zivotu obrati na tim silnim balkanskim jezicima Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Miodrag Živković iz Kragujevca stišava uzavrele strasti
Pretučeni Srbin tvrdi da će ponovo ići u Split
M. I. | 06. 08. 2011. - 02:02h | Komentara: 32

Ponovo ću ići u Split, jer želim da se vidim i družim sa svojim prijateljima - kaže za “Blic” Miodrag Živković (32) iz Kragujevca, koga je 3. avgusta, oko tri sata ujutru, na splitskoj plaži Bačvice napao još neidentifikovani mlađi muškarac i polomio mu vilicu na dva mesta.
Bačvice, gde je nepoznati napadač teško povredio Kragujevčanina

Posle ukazane pomoći u splitskoj bolnici Živković se vratio u Srbiju, a u ponedeljak bi trebalo da bude podvrgnut operaciji na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

- U splitskoj bolnici prema meni su bili savršeno pažljivi, ali sam se zbog posteparativnog oporavka odlučio za hiruršku intervenciju u Beogradu. U nedelju idem na VMA. I dalje osećam jake bolove. Mogu da jedem samo hranu u tečnom stanju. Zbog toga sam na lekovima koje uzimam od jutra do večeri. Ni psihički se ne osećam najbolje. Svake noći mi se vraćaju ružne slike sa splitske plaže. Nikada se u životu nisam ni posvađao, a kamoli potukao - priča Živković, koji poslednje dve i po godine živi i radi kao dizajner u Bangkoku.

On dodaje da ne zna da li je uhapšen napadač koji ga je teško povredio i da posle izjave koju je dao neposredno po izlasku iz splitske bolnice hrvatska policija s njim više nije kontaktirala.

- Ne bih želeo da je napad bio na nacionalnoj osnovi. U Splitu imam veoma drage prijatelje koje poznajem gotovo ceo život. Zovu me telefonom svaki dan i veoma im je neprijatno zbog onoga što mi se dogodilo na tamošnjoj plaži. Pokušaću da zaboravim ovaj ružan događaj, ali će mi za to biti potrebno vreme - iznosi Živković.

Blic

I sad mi da mu plaćamo lečenje, operaciju, krpljenje, a on će ponovo u Split da ga tamo biju i lome. Svašta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
I dalje osećam jake bolove. Mogu da jedem samo hranu u tečnom stanju. Zbog toga sam na lekovima koje uzimam od jutra do večeri. Ni psihički se ne osećam najbolje. Svake noći mi se vraćaju ružne slike sa splitske plaže.

Nije se svadjao, nije se tukao, nije gledao tudje devojke...

Izgleda je horoskop u pitanju, nije mu usao Mars u Veneru.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Apple 15
GLUMAC ZAŠTITIO MLADIĆA IZ KRAGUJEVCA
STEFAN KAPIČIĆ SPASAO SRBINA LINČA U SPLITU!

(70)    Ponedeljak, 8. Avgust, 2011.| Autor: Jelena Spasić
Stefan Kapičić prvi je pritekao u pomoć Miodragu Živkoviću (31) iz Kragujevca, koji je prošlog utorka brutalno pretučen u Hrvatskoj

BEOGRAD - Pomogao prijatelju!
Glumac Stefan Kapičić među prvima je priskočio u pomoć Miodragu Živkoviću (31), momku iz Kragujevca koji je brutalno pretučen u Splitu! Kako Kurir saznaje, poznati glumac je zaštitio Živkovića i svojim kolima ga prevezao iz Splita do granice s Crnom Gorom.

- Tačno je da mi je pomogao prijatelj, koji je javna ličnost. Zahvalan sam mu na tome, ali mislim da u ovom trenutku njegovo ime nije važno. Zahvalan sam i ostalim mojim prijateljima koji su se te večeri našli pored mene i pomogli mi da odemo do bolnice - rekao je za Kurir Miodrag Živković.

Mladić iz Kragujevca, koji živi i radi u Bangkoku, povređen je kad mu je napadač prišao s leđa, udario ga nekoliko puta i polomio mu vilicu na dva mesta.

- Želim da verujem da sve što mi se dogodilo nije bilo na nacionalnoj osnovi. Te noći nikakav povod za napad nisam dao - priča Miodrag, koji se posle dana provedenog s majkom u Petrovcu na Moru vratio u Beograd. Već danas čeka ga operacija vilice na Vojnomedicinskoj akademiji.

- Oporavak će, kažu lekari, trajati oko pet nedelja. Do tada, jedem i pijem na slamčicu - priča pretučeni mladić.

Miodrag kaže da je nekoliko puta poslovno i privatno boravio u Hrvatskoj, ali da će sada dobro razmisliti pre nego što ponovo ode.
- Nikakav problem ranije nisam imao, ali sada osećam strah. Dobro bih razmislio da li ponovo da idem u Split. U ovom trenutku, sigurno ne - priča Miodrag.

Poznata loza Kapičića

Stefan Kapičić potiče iz poznate familije. Njegov otac Dragan (63) legenda je košarkaškog kluba Crvena zvezda i najbolji strelac u istoriji tog kluba.
Stefanov deda Jovo Kapičić (92) je narodni heroj i jedan od organizatora ustanka u Crnoj Gori.

Pijem lekove za smirenje

- Fizički bol će proći, zaboraviću ga, ali trauma zbog svega što mi se dogodilo ostaće. Psihički mi je najteže. Kad hodam ulicom, osvrćem se da vidim ko je iza mene! Pijem lekove za smirenje da bih noću mogao da spavam - otkriva na kraju Miodrag Živković.

Stefan bez komentara

Svi pokušaji da od Stefana Kapičića dobijemo komentar ostali su bez uspeha. Do zaključenja ovog broja Kurira, on se nije javljao na mobilni telefon.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Apple 15
Moj gay-radar je upravo vrisnuo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.107
Moj gay-radar je upravo vrisnuo...
Smile

Ako je peder, a izgleda da jeste onda i treba da ga tuku Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2011, 12:27:35 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Kada bude otišao drugi put bolje da ga dokrajiče, da se ne pati više čovek, nije to lako, sav taj mazohizam, lekovi za smirenje, strahovi, ljubav prema Hrvatima. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.