Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 11:06:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi decentralizacija bila efikasnija kad bi neki drugi grad bio glavni grad?
Da
50.8%  (32)
Ne
41.3%  (26)
Ne znam
7.9%  (5)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kragujevac za prestonicu!!!  (Pročitano 20061 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Super...

Sinoc sam sve prochitala.Svako od nas je pozheleo da od svoj grad proglasi glavnim gradom-prestonicom!

Mislim da je krajnje vreme da se Beograd oslobodi ovog shljama ovde.Chede i ostale bagre.Da ne spominjem zemunski klan i Shlirevu...

I, da konachno Beograd bude ono shto ide uz njegovo ime, a ne da ga "blate" i od beogradjana prave bolesnike.Samo zato shto zhive u svom rodjenom gradu.
  Naglashavam da svi politichari, kriminalci nisu beogradjani (mislim na ove glavne) Verovatno u svom rodjenom gradu, ne bi bili ovakvi.Ne bi ga rushli, pljuvali i ubijali decu.Valjda bi ih bilo "sramota".
  A, da ne spominjem politichka ubistva...Smuchilo nam se to sve...
I, taj novac koji dolazi u Beograd(da ne kazhem u dzep politichara)ismuchilo  nam se i to.Takodje Dedinje...odlichno znamo ko zhivi tamo..Vodite ih!

Neko reche plata u Beogradu je 5000e.Ne znam ko ima toliku platu...obichan gradjanin grada Beograda nema!

Kazhete "drzhava u drzhavi"Ja mislim da je drugachije.Drzhavni "aparat" je u gradu Beogradu.

U, Kragujevcu, Nishu, Maloj Krsnoj, Subotici,Rashkoj nece biti tako...

Verujte mi mnogo bi bilo lakshe Beogradjanima da zhive u mirnom gradu.A, ne ovako svaku noc je neka pucnjava, najveci narkodileri su ovde.Koje, naravno, politichari i te kako shtite...

P.S. Ovo nije ironija. ovo je istina koja boli beogradjane.Dosta nam je svega...Secam se kad je ubijen Ministar policije Badza,poshla sam u bolnicu, nisam stigla.Blokiran je bio deo oko Vishegradske.Svaki prolaznik je bio na nishanu nekog maskiranog specijalca.Tu je i Tirshova (dechija klinika)Strashnooooo....
  Svi kriminalci su se sjatili u Beograd i moj grad je stalno na nishanu Smile

P.S1.  Decentralizacija treba podhitno da se sporovede.Nishta mi nemamo od tih para, samo ova bagra koja upropasti Beograd Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 09:38:05 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ja bi karlovac,ustvari kad bolje razmislim virovitica il bi najbolje bilo ogulin? Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 40
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
da budem realan, beograd je mnogo veci grad od kragujevca iako je kg ima i ponesto lepse.. ima tamo i kucica koje samo sto se nisu srusile od 80 km2 kao i pravih vila sa ogradom od 2m, klubova koliko i kakve volis. opet, jedini razlog da kragujevac bude prestonica je njegova uloga u 2 svetskom ratu ali sada ima dosta lepih gradova a beograd se od tada dosta promenio.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 19:07:58 od Redorange81 »
IP sačuvana
social share
about me, about my family.. about my dog..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kragujevac nema vodu za piće, nema saobraćajnu infrastrukturu, nema zgrade u koje bi se smestila vlada. To bi bilo skupo zadovoljstvo, mada ja bih vrlo rado videla kako iz mog grada odlaze mnogi profiteri u Kragujevac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kragujevac nema vodu za piće

Vodu za pice, hvala Bogu, ima samo sto nije preporucljiva da se pije sa cesme kao ni u jednom drugom gradu u Srbiji i u Evropi. Sto se tice drugih izvora ima sasvim dovoljno. Ako je u Sumadiji voda problem onda je na svakom drugom mestu susa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Šone, ona baruština nije ni za pranje veša. Možda bi bilo bolje da je svojevremeno pregrađena Dulenka nego što je napravljeno ono plitko i amonijakom zatrovano jezero za vodozahvat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kao sto rekoh, voda je u Sumadiji najmanji problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Preseljenje prestonice u neki drugi grad bi bilo dobro za ravnomerniji razvoj Srbije, a Bg moze da zivi i bez love iz drzavne kase.

Ja sam rodjeni Beogradjanin i to mi zaista ne bi smetalo. Ali mislim da nikada ne bi mogla da se postigne saglasnost oko toga gde treba da bude prestonica.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
neverovatno je kako se uvek cudimo zasto nam se zemlja tako raspada,a u stvari je i mi sami cerecimo...dobro,ljudi-jel vi zelite da se vratimo u feudalizam?onaj losiji feudalizam?sta sad-Kragujevac ce biti drzava,Beograd ko jebe,Novi Sad ce biti Polis,Nis ce biti administrativni centar republike Nis...? Smile Smile pobogu,ukoliko ste toliko zapeli da se svi rascepimo,rastanemo,decentralizujemo,ocrnimo Beograd,i osnujemo svoja mala-dddiiiivvnnaaaa-hhiipppyyy-carstva od 30hektara,onda i uradite to,ali se samo posle nemojte cuditi sto smo svi zajedno tako bedni...alo,pa Beograd je i pravljen za prestonicu!!!!ja zivim pored Kalemegdana i svaki dan mu se divim-to je utvrdjenje koje je ovde vise od 1000.godina!!!!kome se ne svidja to sto je Beograd glavni grad-nemam nista protiv njega-neka uzme i neka napravi svoje malo imanje i svoje fantazije...na kraju cemo da zavrsimo ko neki jebeni kauboji/divljaci/skitnice iz kamenog doba/Nuklaernih ratova/katastrofa/Pobesnelog Maksa koji idu okolo u potrazi za nesto malo benzina,struje uvek sa sobom noseci toljagu,pusku ili neku slicnu glupost i gundjati okolo:"jaaaoo,,zasto ovo mora samo u Srbiji da se desi...""Jaaoo,zasto je moralo tako da budee...""ooo,Boozeee,sta sam ti zgresio...?"pa,nisi ti njemu nista zgresio niti je on tebi nesto uradio-sam si napravio sranje svojom sebicnoscu i uobrazenoscu...

nisam skroz upucen u temu,ali cu pojednostaviti i zamoliti vas da me ne shvatitie pogresno i da primite k znaju da je ne mrzim takve ideje i ljude,ali samo se posle nemojte pitati zasto se Istocna Evropa na karti prikazuje/jeste kao nekadasnje mape feudalnih poseda i farmi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ova ideja nije uopste separatisticka.
Mnoge zemlje nemaju svoj najveci grad kao prestonicu.

New York- Washington.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 11:06:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.