Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:34:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi decentralizacija bila efikasnija kad bi neki drugi grad bio glavni grad?
Da
50.8%  (32)
Ne
41.3%  (26)
Ne znam
7.9%  (5)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kragujevac za prestonicu!!!  (Pročitano 20197 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Zexy-b 
Ако ти је толико стало да живиш у главном граду, досели се у Београд! Овако твоја тема и идеја спадају под ону народну "што је баби мило то јој се и снило"!  Smile Smile Smile

Nema potrebe da budes cinican. Ako ne znas normalno da diskutujes onda nemoj jer te ova tema ocigledno pogadja.
Пошто је ова тема чиста утопија, размишљам да покренем тему о стављању двоглавог пингвина уместо белог орла на Српски грб. Отприлике се своди на исто.
Нормално дискутујеш?! Јел овде ико дао разумно објашњење о премештању престонице из Београда у Крагујевац (зашто баш Крагујевац). Све се своди на то да ће "можда" бити боље уколико се то учини.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
stvarno ponekim ljudima ovde trea da se crta?
prvo istorijski: kragujevac jeste nekad bio prestonica!!!
drugo geografski:
kragujevac je stono kazu srce srbije. u samom centru!!!
trece ekonomski:
rasterecivanje beograda, a brzi i veci razvoj sada nerazvijenih podrucja soumadije, pomoravlja, jugozapadne srbije i kompletnog juga
cetvrto komunikacijski:
velja ilic bi lakse napravio puteve kroz celu srbiju ako svi putevi treba da vode u kragujevac. ako treba da vode u beograd onda msi jedan deo srbije
teba li ti jos neki? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Protiv sam. Po meni Beograd treba da ostane glavni grad i uopste ne mislim da je problem decentralizacije u tome.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Protiv sam. Po meni Beograd treba da ostane glavni grad i uopste ne mislim da je problem decentralizacije u tome.

El vidish? ovo je brate misljenje i komentra pravi po ovoj temi. to se trazi brate svaka ti cast. Prihvatam tvoje misljenje
nije da se slazem ali prihvatam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
stvarno ponekim ljudima ovde trea da se crta?
prvo istorijski: kragujevac jeste nekad bio prestonica!!!
drugo geografski:
kragujevac je stono kazu srce srbije. u samom centru!!!
trece ekonomski:
rasterecivanje beograda, a brzi i veci razvoj sada nerazvijenih podrucja soumadije, pomoravlja, jugozapadne srbije i kompletnog juga
cetvrto komunikacijski:
velja ilic bi lakse napravio puteve kroz celu srbiju ako svi putevi treba da vode u kragujevac. ako treba da vode u beograd onda msi jedan deo srbije
teba li ti jos neki? Smile Smile

1. И Призрен је био Српска престоница па се сада сви одричу Косова.

2. Београд има бољи географски положај од Крагујевца. (Дунав, Сава)

3. Са овим разлогом могу да се сложим

4. Па нису сви путеви прављени да би се стигло до Београда. Слажем се да је изградња путне мреже од највећег значаја за Србију.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
e tako brate.
prizren je grad koji danas objektivno gledajuci nije na teritoriji republike srbije u pravom smislu te reci. a i da jeste to je pogranicni grad pa se geografski, i strateski e bi mogao upotrebiti kao glavni grad, bas iz razloga bezbednosti
ovo nije geografski razlog. dunav i savu treba posmatrati kao saobracajnice kroz evropu i zato sam pristalica da beograd im strateski polozaj da bude ekonomski centar. nista protiv toga nemam. ali geografski polozaj je polozaj unutar drzave, koji omogucava obezbedjenje u slucaju ratova(!!!) i neku centralnu poziciju  u zemlji kako bi se mnogo lakse stizalo do svih krajeva nase ne bas tako velike zemlje, ali eto. to je to.
ps vidis da se moze kad se hoce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Btw, ako bih vec birao koji grad treba da bude prestonica Srbije glas bih dao prizrenu. jedino u vreme cara Dusana smo bili neko i nesto.

El vidish? ovo je brate misljenje i komentra pravi po ovoj temi. to se trazi brate svaka ti cast. Prihvatam tvoje misljenje
nije da se slazem ali prihvatam

Tnx. A pro po tvog potpisa samo da kazem da Beograd podrzavam iz razloga da ne pravimo nove troskove prebacivanjem svega sto odlikuje prestonicu u drugi grad. Sa druge strane apsolutno sam za decentralizaciju, a Kragujevac bi definitivno trebao da bude jedan od 5 najvaznijih centara Srbije u svakom pogledu.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
e tako brate.
prizren je grad koji danas objektivno gledajuci nije na teritoriji republike srbije u pravom smislu te reci. a i da jeste to je pogranicni grad pa se geografski, i strateski e bi mogao upotrebiti kao glavni grad, bas iz razloga bezbednosti
ovo nije geografski razlog. dunav i savu treba posmatrati kao saobracajnice kroz evropu i zato sam pristalica da beograd im strateski polozaj da bude ekonomski centar. nista protiv toga nemam. ali geografski polozaj je polozaj unutar drzave, koji omogucava obezbedjenje u slucaju ratova(!!!) i neku centralnu poziciju  u zemlji kako bi se mnogo lakse stizalo do svih krajeva nase ne bas tako velike zemlje, ali eto. to je to.
ps vidis da se moze kad se hoce.

На нормалне постове се одговара нормалним!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Ta recenica je vec 10 puta ponovljena, ali se zexu izgleda ne dopadaju svi sagovornici?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
mislim da bi troskovi preseljenja bili svedeni na troskove za uspostavljanje komunikacija koje ionako treba da se uspostave da bi se ovaj region unapredio. lokacija u kragujevcu za te svrhe mislim da postoji, pa cak i objekti. preuredjenje kasarne koja je sad oglasena za prodaju mislim da ne bi mnogo kostalo, a tu su svi prateci objekti za takvu funkciju. tako da ti troskovi ne bi bili preterano veliki. moje misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:34:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.