Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 02:01:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi decentralizacija bila efikasnija kad bi neki drugi grad bio glavni grad?
Da
50.8%  (32)
Ne
41.3%  (26)
Ne znam
7.9%  (5)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kragujevac za prestonicu!!!  (Pročitano 20226 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sto se tice kasice-prasice i parica koje idu na sve strane, sam bog zna koliko je para iz citave Srbije spucano u crnu rupu pod imenom Zastava, tako da bas i nemas neko pravo da se ljutis.
Uostalom... pitajte Nikolica da vam pomogne... em je predsednik najvece opozicione partije, em je iz Kragujevca, em jako voli da se dodvorava narodu...
I opet ista prica.... Beograd je kriv za sve, ajde da im otmemo pare jer su zli...

Јаоооооо које су то Крагујевачке паре, па ви сте ноћна мора Српске економије?! О ком новцу причаш, читав Крагујевац живи на грбачи грађана Србије. Зарад социјалног мира, држава већ 15 година одржава полу-покојну Заставу-аутомобили у животу. 
Када ће доћи тај дан да Србији сване,  и да фабрика аутомобила буде затворена. Производите најгора кола у Европи и само кукате како вам је лоше. Да неко овде има мозга, давно би ту фабрику поклонио некој озбиљној аутомобилској кући.
Онда неби могли да се држите крилатице "каква врата таква плата"!  Smile

Ovo je klasican primer dvoje ljudi kome su mediji isprali mozak... Zar stvarno mislite da je vlada neke pare ulagala u Zastavu?! Ako stvarno tako mislite onda se zapitajte ponovo jer da jeste ta fabrika ne bi bila ono sto je danas. Smile

@Anea
Nikolica poklanjamo kome god treba. Eto, nazovi nas velikodusnim ali takvi smo ljudi. Volimo da pomognemo.

@kombiondzija
Pre nego sto lupis neku ovakvu glupost prvo razmisli jer stvarno smesno zvucis. Ctav Kragujevac zivi na grbaci?! Ovo je nesto najgluplje sto sam u poslednje vreme cuo i to obicno pricaju neki koji o tome pojma nemaju! Jadna Srbija kad je uspela jedna fabrika da je celu unisti. I ko to kuka da... Ma sta ja uopste pricam sa tobom!!! Ne bih da citiram sad neke ljude, mozda ce neko da se uvredi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Napokon neko normalan. Zasteo da ne, citiraj. Ako mogu mene otvoreno da vredjaju, pa neka se i oni uvrede, boli me uvo!
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Pa, dobro... gde su te pare?  Smile
Inace... ako cemo tako... recenica: "Sve pare odlaze u Beograd", je takodje posledica ispiranja mozga...  Smile

Sto se tice Nikolica, on je vas sugradjanin... nije lepo odricati se svog naroda... Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 09:57:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma koje bre pare Smiley Naravno da jeste islo ali niko ne zna koliko a pogotovo ne kragujevcani. Znamo samo da nije dovoljno ili je neko od funkcionera zgrnuo to za sebe. U svakom slucaju je narod najebao. Ali, nikako ne moze da se kaze da su velike pare isle u Zastavu i da je ona to nekim cudom prokockala!

Sto se Nikolica tice, ne odricemo se mi njega. Poklanjamo ga da i drugima pomogne koliko je nama.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Sve u svemu, dobre su sanse da su pare zavrsile u rukama lokalnih mocnika...  Smile
Znaci, u pravu sam kada kazem da sredina moze da ocekuje pomoc tek kad se organizuje...

Eto... Indjija je procvetala zahvaljujuci radu jednog coveka i njegove ekipe... bez pomoci Beograda...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Hm, ajmo sad ponovo...

Ne treba nama apsolutno nikakva pomoc. Niti je trazimo niti smo je trazili. Nadam se da ce u buducim razgovorima ovo biti jasno posto stvarno vise nema potrebe za ponavljanjem.

Jedino sto ovom gradu treba je da pare koje se zarade ostaju u njemu a ne da odu u Bg pa da on deli na njemu ravne casti. Ajde moram da idem. Ionako ono sto cu dalje reci je vec sve pomenuto a i verovatno cu opet da se iznerviram. Ko shvati super, ko ne i ne mora...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Mene jedno zanima... kako to pare koje se zarade u njemu odlaze u Beograd... to je recenica koja se stalno ponavlja...
Meni to nikako nije jasno... koji je to mehanizam...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
ono sto je objasnjeno vec 10 puta ne shvatas? nemoj da se uvredis, ja takve osobe nazivam idiotima. kad meni neko nesto objasnjava 10 puta ja to ipak nekako shvatim ,ali dobro... ima nas raznih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Hm... koliko vidim.. tvoje izlaganje se svodi na: nepismen, idiot, budala, normalan i ne mogu da objasnjavam...

Tako da... izvini me... ali... jel moze nesto konkretnije... ako nije problem...  Smile

Kako to Beograd uzima pare Kragujevcu?  Smile

U stvari.. da li pare uzima grad Beograd ili drzavna administracija?  Smile

Evo... sad sam pogledala temu od pocetka... Tvoje jedina ubjasnjenja su dve reci: efikasnije i decentralizacija...
Nema nikakvog daljeg objasnjenja i pojasnjenja....

Doduse... nemoj da se uvredis, ali ja bih osobu koja seobu prestonice naziva decentralizacijom nazvala ignoramusom...
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 10:40:31 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
ajde da pocnemo crtati:
sav novac koji se zaradi u kragujevcu, kao sto je prihod od poreza, taksi, zakupa grdskog zemljista i onjekata, sve, sve se salje u beograd. tu ne mislim gradu beogradu vec vladi srbije, kao sto sam to vec objasnio. onda ta ista vlada ocenjuje potrebe gradova i raspodeljuje taj isti novac izmedju njih. i dodeljuje im ono sto oni smatraju da je neophodno za funkcionisanje grada. eto, razumes li sada?
zar ne bi bilo efikasnije i pravednije da taj novac ostane u gradu koji ga je zaradio, a grad da placa odredjeni deo za funkcionisanje vlade i drzavnih organa.
to je u sustini veoma pojednostavljeni prikaz ove teme.
mozemo li sada o tome razgovarati ili je i dalje nejasno?

PS a to i jeste pitanjee ove teme i ankete:
Pitanje: Da li bi decentralizacija bila efikasnija kad bi neki drugi grad bio glavni grad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 02:01:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.