Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:23:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kostunica spas ili zlo?  (Pročitano 9689 puta)
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson 
Ovo za pravni fakultet necu ni da pocinjem posto je to samo jedan deo zbog cega nevolim ne taj fakultet nego tu ljigavu nauku.
A sto se tice naseg najebavanja za to smo sami krivi pocev od Kosovskog boja do danas jer nikad nismo mogli da se sami suprotstavimo bilo cemu ali smo uvek imali jak adut za trgovinu a to je polozaj. Medjutim sto bi mi ispali pametni  da trgujemo kad smo od vajkada uceni da smo najaci. Citaj pazljivo Najjaci. Ne kazem ja da smo mi bas totalni crvi ali ujedinjenja i to glipiranje kroz istoriju su nas jako puno kostali sto uopste nema potrebe ni da pricam kako. Za kostunicu...Neznam kome to odgovara da se nista ne radi tj. da se nema bas nikakav stav. Ili budi sloba ili suprotno. Uradi nesto! Nemoj da ne radis nista, lazes sve redom pravis koalicije sa najnizerazrednim strankama samo da bi se odrzao na vlasti, Drugim recima status quo a to je jos gore nego da se ne radi nista. DSS je najjadniji bio kad je izjavi Vladeta da se Crna Gorea ustvari nije ocepila> Pa koga ti lazes sebe ili nas. Kostunica bi hteo da ovakvo stanje bude stalno on bi da bude sovinista ali nema muda a za ovo drugo nije bas spreman posto je zadojen pogresnom slikom sveta od strane svog tate popa. Sta je bilo sa pahomijem? Oslobadjajuca presuda da nas valjda ne porobe svi i otmu nam Kosovo? Alo Zmire...
Nacionalizam ovde nikad nije gusen jer nikad nije ni postojao. Ti takozvani nacionalisti su samo grupa besprizornih slabica koji su jaki jedino u masi dok uzvikuju jadne zapaljive parole a ko ljudi su nule i prvi bi pobegli da se ovde desi neko sranje. Takvi su bili za vreme Slobe, a danas su klasicne pickice koji cak nista ni ne uzvikuju jedini stav im je neznam. E pa meni je pun k... toga i takvih jadara. Ja znam sta hocu nacionalista sam jer poznajem i volim svoju zemlju, vojvodjanin sam jer sam tako vaspitavan i znam u cemu je razlika. Nisam autonomas ali hocu da se urede odnosi i da na sceni budu najbolji a ne neodlucni jadnici. Zmire moze komotno sa Pahomijem na konsultacije u neki samostan pa da pricaju trla baba lan nama takvi nikada nisu trebali a pogotovo ne danas.
A sto se tice te Evrope i jihovih vrednosti...
Pa Amerika je jedina koja vuce konce. Demokrate udaraju na pravoslavlje, republikanci na islam i to je bar jasno. Cak su i rusi shvatili da mozemo biti braca samo po novcu i sad kad su krenuli da ojacavaju potegli su formiranje samostalnog evropskog Nato-a inace osim vojske Evropa pokusava od vajkada da se sto jace integrise ne bi li se oslobodila americkog pritiska zato0 bolje sto pre u tu evropu jer nam oni svakako nisu neprijatelji, a mi svakako nikad nismo bili pametniji od njih mozda samo inatniji sto nam se obilo o glavu (saci jadnika)
« Poslednja izmena: 16. Jun 2006, 01:15:01 od batamile »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson k700i
Prvo bi moga nesto i da uradi posle ovih.. hm... 6 godina..
Tek tada bih mogla da procenim da li je spas (sto je malo verovatno) ili zlo....
Ali da se oko njega nalaze opasni i ambiciozni igraci, na celu sa njegovom zenom... to svakako da...

zar ga zena nije ostavila ?!...znamo da je ona pisala njegovu verziju ustava....
IP sačuvana
social share
  !!! Danas je bolje imati nego nemati !!!
  !!! VOJVODINA VOJVODJANIMA !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Uf prvo da objasnim da pravo nije samo da li je nesto pravicno to je citav sistem bez koga ne bi funkcionisalo nista.drugo srpski nacionalizam je postojao i ranije i nije produkt '90-tih po tvom misljenju.Gusenje srpske nacionalne svesti traje dugo i oslobadjanje od komunistickih stega je imalo efekat eksplozije nacionalizma u datim drustvenim okolnostima sto je dovelo do sveopsteg sranja.Treba tome stati na put.A to gusenje svesti je opet vidljivo kroz jednu ideju o Evropi i Evropljanima i vrednostima koje treba prihvatiti jer su boze moj to uradile sve zemlje.a vrednosti imaju korene u engleskoj,francuskoj,nemackoj...i nemaju nikakve veze sa nama i nasom tradicijom i nacinom zivota.Necu da gledam '99-tu kao morali su pa su nas bombardovati jer je Amerika to htela-jadni oni.Bole me patka ko je hteo a ko nije ja znam samo da jesu i da su nam sjebali ionako sjebanu zemlju.Dok im je Sloba trebao sve ok cim nije trazi drugu igracku.
Ne znam ko ti je rekao da su demokrate protiv pravoslavlja a republikanci protiv islama.to su ciste gluposti.Sustina je u spoljnoj politici dveju stranaka koje su iste i smenjuju se na svakih 2 mandata.Treba biti obazriv danas prema svima i rezervisan jer svakako necemo uci u EU pa sto bi lizali guzice ako ne moramo.Polako procenjuju situaciju i udri.Ne moze brzopleto."Srbiji se zuri" ali cekaj malo, ne po svaku cenu.VAljda postoji jos malo casti ovde.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nema decu valjda ima macke Smile
pametan prosao dobro skolicu ali nije savlado vestinu zavodjenja koju treba posedovati dobar predsednik,ministar i.t.d
nije simpatican al je smesan svaki put kad ga vidim ja se dobro nasmejem a i ovi drugi su Smile samo zato gledam vesti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
ideju o Evropi i Evropljanima i vrednostima koje treba prihvatiti jer su boze moj to uradile sve zemlje.
nije stvar u tome sto su sve zemlje to prihvatile, vec u tome sto nema jos ni jedne kojoj je standard opao.
sistem je jednostanvo dobar i isplativ svima.
ka tome se trba teziti.
ako ste nekad bili u evropi(EU) ili ako ste preko neta pricali sa nekim slovencem ili neki drzavljaninom novopecene clanice u EU-znacete.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Nisu se slovenci usrecili sa EU.Unistena je srednja klasa
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Usrecice se u EU nasa deca za jedno 20-30 godina ako opstane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
neka se samo Crna Gora progura u EU, a onda se i mi mozemo proslepati, tipa "bratska republika", i tome slicno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson 
Uf prvo da objasnim da pravo nije samo da li je nesto pravicno to je citav sistem bez koga ne bi funkcionisalo nista.drugo srpski nacionalizam je postojao i ranije i nije produkt '90-tih po tvom misljenju.Gusenje srpske nacionalne svesti traje dugo i oslobadjanje od komunistickih stega je imalo efekat eksplozije nacionalizma u datim drustvenim okolnostima sto je dovelo do sveopsteg sranja.Treba tome stati na put.A to gusenje svesti je opet vidljivo kroz jednu ideju o Evropi i Evropljanima i vrednostima koje treba prihvatiti jer su boze moj to uradile sve zemlje.a vrednosti imaju korene u engleskoj,francuskoj,nemackoj...i nemaju nikakve veze sa nama i nasom tradicijom i nacinom zivota.Necu da gledam '99-tu kao morali su pa su nas bombardovati jer je Amerika to htela-jadni oni.Bole me patka ko je hteo a ko nije ja znam samo da jesu i da su nam sjebali ionako sjebanu zemlju.Dok im je Sloba trebao sve ok cim nije trazi drugu igracku.
Ne znam ko ti je rekao da su demokrate protiv pravoslavlja a republikanci protiv islama.to su ciste gluposti.Sustina je u spoljnoj politici dveju stranaka koje su iste i smenjuju se na svakih 2 mandata.Treba biti obazriv danas prema svima i rezervisan jer svakako necemo uci u EU pa sto bi lizali guzice ako ne moramo.Polako procenjuju situaciju i udri.Ne moze brzopleto."Srbiji se zuri" ali cekaj malo, ne po svaku cenu.VAljda postoji jos malo casti ovde.
Pravni sistem je gomila birokratije i ljudi koji drugima tumace ono sto je napisano u knjigama, a razmisljanje im se svodi na papir. Drugim recima samo ogranicen covek moze da studira pravo da ne kazem kasnije kad se zaposli 90% njih ne zna za rec pravda a pogotovo moral.Ali nebitno to.. Smile
Neznam sta za tebe znaci rec nacionalizam, ali nacionalizam je vid odbrane i uvek jaca u vreme ratova. U Evropi nacionalizam je jacao za vreme I i II sv. rata i 70-tih na ekonomskom planu zbog naftnog soka. Od onda se tako nesto ne desava vec se ide ka integraciji. Znaci da ponovimo nacionalizam je vid zastite kada se bojite da ce vam neko doci i oteti vase (poznato sa predavanja mozda). Reci mi ako si uopste upoznat sa tom Evropskom unijom o kojoj toliko pricas sta su drzave ponaosob izgubile pridruzivanjem, a sta su dobile? ( I nemoj  uzimati zemlje koje su se tek sad pridruzile pre dve godine i koje jos uvek nisu u potpunosti integrisane kao sto je slovenije u kojoj usput je srednji slij unisten pre svega zbog degenske nacije). Koje vrednosti one imaju?
Inace sto se tice "oslobadjanja stega komunizma" to se nije desilo 90-tih nego 2000-te i srpsku nacionalnu svest niko nikad nije gusio vec mi i iskljuvico mi ali su nam uvek drugi krivi i to je razumljivo jer je i to deo naseg nezrelog mentaliteta. Inace sto se tice Amerike i onog dela u ko govoris "bole me uvo ko je sta je" i sta ti ja znam tu si pokazao koliko imas svesti i informacija, a koliko ti mislima upravljaju usadjene emocije iz neznam kakvih razloga, ali mislim da si bio ucesnik tih sranja kako ih nazivcas direktno ili indirektno imao bi malo jasniju sliku sta je bilo, a sta ce tek biti. Unapred se izvinjavam moderato ru sto malo silazim sa teme, ali ovo je definitivno kraj posto sam od sagovornika izvukao maksimum i mislim da sad samo sledi vrtenje price u krug tako da zavrsavam a ti stevkec sa Zmiretom i Pahomijem u neki samostan pa razmotrite koliko casti ima jos ovde. Samo pazi ti si najmladji... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
Nisu se slovenci usrecili sa EU.Unistena je srednja klasa
pa da, bogata kalsa je postala jos bogatija, a ne moze se zvati najbogatija klasa, uz to ovi iz srednje klase ili su se obogatili pa presli u red bogatih ili su ostali isti-srednji, ali su nazvani siromasni jer su trebali da napreduju kao i cela drzava da bi bili srednji....   Smile
poZ!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:23:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.