U planu samo treba da pise da Srbija ima suverenitet na Kosovom, a da ce njime upravljati misija EU ( visoki predstavnik itd.). Nema stolice u UN, i pristupa medj. organizacijama, ostalo je ok.
" Ako znamo da smo za druge demoni zbog toga sto smo bili u svakom problemu, ako znamo da smo paradigma svakog zla u Srbiji, onda treba da shvatimo da nas cekaju kako bi nas unistili u prvom trenutku nase slabosti. I nemoj da mi govoris da to razumes. Pokazi. Nemoj da cutis kada lazu o tebi. Reci ne! Sto puta. Kad god otvore usta. Pogledaj sta su od mene napravili." Zoran Djindjic
To je tacno. Vracam se na podelu, to bi znacilo nas pristanak. Tek onda bi bio poraz. Ako se izglasa nezavisnost, onda samo treba reci da po nasem ustavu to pripada nama, mi to ne priznajemo ali cemo se povinovati. (do prve zrele prilike) Nemacka je crtala kartu cele Nemacke a teritorije DDR je bila drugom bojom i ispisano: Nemacka teritorija pod stranom upravom. Obe drzave su bile clanice UN. Ako neko zna samo jedan period od 50 godina a da se na Balkanu nije menjala neka granica neka kaze. Nece naci.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Nemacka je crtala kartu cele Nemacke a teritorije DDR je bila drugom bojom i ispisano: Nemacka teritorija pod stranom upravom.
Srbija nije Nemačka
ma ne samo nemacka...to su radile mnoge zemlje evrope. i niko im nije srao za to, i nikom nije smetalo. e, sad sto najcesce nista nisu dobili sem te njihove kare...jbg.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Nemacka je crtala kartu cele Nemacke a teritorije DDR je bila drugom bojom i ispisano: Nemacka teritorija pod stranom upravom.
Srbija nije Nemačka
Nemacka je bila u gorem polozaju. DDR je bila clanica UN, a Brandt je priznao DDR kao drzavu. Ekonomija i zivotni standard su ucinili svoje. Zapad prebogat, Istok siromasan. Sami su istocnjaci srusili zid.Zasitili se njihovih Milosevica, Kostunica itd.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Srbija nije Nemačka
Nemacka je bila u gorem polozaju. DDR je bila clanica UN, a Brandt je priznao DDR kao drzavu. Ekonomija i zivotni standard su ucinili svoje. Zapad prebogat, Istok siromasan. Sami su istocnjaci srusili zid.Zasitili se njihovih Milosevica, Kostunica itd.
Djindjica,Protica,Draskovica,Batica i svih ostalih!!!
Citat
Djindjica,Protica,Draskovica,Batica i svih ostalih!!!
Apsolutno ako hoces i tako. Kada su srusili zid nisu imali nekog relevantnog lidera, vec je goloruka masa krenula da rusi nesto sto je bilo simbol ogranicenosti ljudskog uma.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2007, 05:02:19 od shkorpion »