Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 18:01:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kostunica i comp.  (Pročitano 6296 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa naravno, on je covek OPERATIVAC. Tako i sam kaze. A ko je vama ostalima kriv sto niste operativci. E, brale, to ne moze svako. Ziveo BK Univerzitet, zivele BK fondacije, BK TV i ostale korporacije i KONGLOMERACIJE!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple iPhone 3G
Da, operativac...ma vazi... Nista je nemam sa njim, niti mi je za nesto kriv... A to sto on kaze, neka prica sta hoce, mozda ce imati priliku pa neka se pokaze... Mislim da se nece proslaviti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hoce, hoce, videces!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.00
mob
BlackBerry bold 9000
ni meni se nije zamerio,samo je odlio 3mld a to me se ne tice, kao ni bilo koga u srbiji,to su ionako drzavne pare pa bogi nikoga od gradjana nije ostetio,samo drzavu pa nek se ona i buni. Covek je mecena,dobrotvor,donator,akademik,zadrugar,ima univerzitet, jednostavno najbolji. Smrt drzavi,svi uz bogija!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple iPhone 3G
@StevieG
Obozavam sarkazam  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam imao cast da radim u toj urnebesnoj Kompaniji 3 meseca, pa su mi ostali duzni 3 plate. Tada sam i upoznao sva cudesa svetske tehnologije, i cudesnu familiju K. Zato im se i divim FOR EVER. Uostalom sta su 3 plate u poredjenju sa tolikim milijardama. Ja sam im halalio. Nadam se da ce i ostali (drzava) halaliti, samo da Go-sin Bogi uspe  Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2006, 16:35:55 od tuta-1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.00
mob
BlackBerry bold 9000
vrlo davno sam i ja bio gresnik. Kajem se gorko!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U ovom slucaju treba biti tolerantan. Sto jest - jest. A go-sin Kostunica, neka pukne od muke. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple iPhone 3G
On je tek... nemam reci... ja mu ne bih poverio ni da mi zaliva cvece...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

porodica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 199
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@
dopada mi se ova diskusija,samo je pitanje zar postoji i jedan ko bi vodio drzavu,da ne muti i ne sisa krv ljudima.neko o kome ne bi sarkasticno.
po meni taj bogi,sigurno  ima debelog putera.al dok im je davao novce suuuper,a sad kad je zavrno slavinu teraj kera.pa ni to nije ok.drugo o njemu se bar zna ,sto bi rekli transparentan je,a koliko je vecih drpatora koji cute u rupi i placaju da se cuti?e na te bi ja pre udarila,lako cemo bogija,o njemu se zna,daaj da teramo one ispod zita sto nam deru ovo malo koze s ledja.
uopste nikad nisam bila politicki ostrascena,kapiram da je to sve belosvetska bagra.al da vidim jednog koji ce da lupi sakom o sto i ddovede kucu u red.sirotinja al daa smo cisti i normalni.brzo bi dosli na svoje.ovako,mutna voda pa ko tu da lovi?
gade mi se svi redom,a kostuljica seeeeerrrrrrrreeeeeee,pa se pride maze.to je moje misljenje,mozda nisam u pravu,volela bi da me vreme demantuje i da je sve suprotno od onoga sta mislim o drzavi pa i drustvu u celini,da ne pricam o funkcionerima,sve najgore. Smile Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 18:01:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Kostunica comp

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.356 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.