Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kostunica ce izruciti sve optuzene u Hag  (Pročitano 8545 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
А ти си рођак видовите Зорке па знаш да нећемо доћи на власт?  

Како сте почели брзо ћемо ми на власт, можда много брже него што смо и сами очекивали Wink .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Naravno da nisam očekivao drugi odgovor od Radikala.
Na žalost narod je pretrpeo preko 60 god. mraka. Sa takvim narodom pali samo ono što vi radite na žalost, narod je izmanipulisan od takvih. Njemu tre baju iskreni ljudi.
Pokazali ste se sa upravljanjem medijima, to je naj lakše sredstvo za mnipulaciju narodom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Па где ти живиш?
Ако неко нема нити је икад имао контролу над медијим онда су то радикали и то сви знају.

Него који су ти искрени људи?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Nažalost Milošević vam je naredio da uradite to što ste uradili. Sam je Toma priznao za skupštinskom govornicom da nije smeo da se protivi Miloševiću kad je Šešelj dobio izbore. Sad nam ovde mrsite muda o snazi i ponosu. Lakše vam je prouzrokovati bombardovanje svoga naroda kojeg toliko volite nego pružiti Miloševiću otpor na pokradenim izborima.

PONOSE MOJ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: lala
Nažalost Milošević vam je naredio da uradite to što ste uradili.

Шта?

Sam je Toma priznao za skupštinskom govornicom da nije smeo da se protivi Miloševiću kad je Šešelj dobio izbore.

Глупост. Што лажеш када ја добро знам шта је Тома рекао?
Лепо је објаснио да нисмо хтели да позивамо народ на улице и изазивамо евентуални сукоб и крвопролиће у време када нам на границама звецкају оружјем, када Шипртари држе пола Косова и када је држава у опасности од споњног агресора.

Lakše vam je prouzrokovati bombardovanje svoga naroda kojeg toliko volite nego pružiti Miloševiću otpor na pokradenim izborima.

Чиме смо ми то проузроковали бомбардовање? Да ли смо ми позивали на `бомбардовање злочиначког режима` не марећи да при томе гине наш сопствени народ?

PONOSE MOJ.

Имаш ли га?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Ako niste imali veze sa medijima što vam ne bi žao čoveka? Ko je onda doneo nakaradan zakon o medijima kad ništa niste imali sa njima?

Ovo šta je Toma izjavio, nemaš pojma. Čudno za radikala. Rekao je da niste hteli da rušite Miloševića zato što ga je podržavao zapad. A zašto i ne biste preuzeli osvojenu vlast da sredite to stanje sa koslovom?

Bombardovanje izprovocirao Milošević, Vi koalicija.

Ne treb mi ponos koji će saraniti srpski narod i koji će stvarati gnev kod drugih naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Закон није био накарадан, веома лепо је послужио за оно чему је био и предвиђен, да паре из иностранства, уперене против против народа и државе, паре из истог новчаника из кога су финансиране и бомбе које су падале на Србију, да те паре пређу у буџет и да бар мало помогну да се народу исплате плате и пензије. Са друге стране ви сте наплаћивали казне и затварали медије без икаквог закона.

Што се Томине изјаве тиче ти очигледно немаш појма. Тада запад није подржавао Милошевића како ти кажеш, напротив. Већ сам ти објаснио око узимања власти, једноставно мирним путем то није било могуће а изазивати крвопролиће међу својим народом када нам прети опасност споља није нешто што је радикалима опција за разматрање, то једноставно не долази у обзир.

Него опет ниси одговорио чиме смо ми то изазвали бомбардовање? Смо се понављаш...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Slažem se da je zakon poslužio onome čemu je trebalo, gle negde se slažemo.
Samo mi reci kako niste ništa imali sa medijima a vi krojili zakon, onda ćemo dalje o tome.
Bombe su padale zahvaljujući politici odbrane naše države. ŠTA JE SPASENO?

Nismo mi ništa pošto ja nisam stranački aktivan i niko me nije kupio, ovo što pišem nije produkt nekoga ko je u mene usadio to da treba da radim ovo ili ono.

Druže nisam ja rekao da zapad podržava Miloševića to je rekao gospodin Tomislav Nikolić za skupštinskom govornicom, a ti sada muvaš.

Preslišaj se. Da nije bilo pritiska spolja izazvali bi krvoproliće?

Rekao sam učestvovali ste u bombardovanju podržavajući Miloševića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9

Судећи по изјавама В. Коштунице о томе да држава треба да се стара о хашким затвореницима, о њиховим породицама и сл. могу претпоставити да полако припрема "морално-политичку одступницу" с обзиром да ће испоручити оног кога му буду тражили, па мисли да ће му народ мање замерити ако буде убедљив у том "обећавању помагања од стране државе".
Ако се сећате, са балкона је изјавио да му је Хаг "девета рупа на свирали"... Сад је опрезнији, па је истурио Маршићанина да даје такве бомбастичне изјаве, свестан чињенице да ће морати да испоручује. Вероватно мисли да народ неће њега окривити кад буду испоручена четири генерала...
Не бих му био у кожи за који дан, можда за коју недељу, кад почну захтеви за испоручивањем...
Да, умало да заборавим, вероватно сте чули да је нови министар-трафикант сменио досадашњег помоћника министра Лукића... Шта ли то значи? Да Лукић полако почне паковати кофере?
IP sačuvana
social share
:cheesy:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Samo mi reci kako niste ništa imali sa medijima a vi krojili zakon, onda ćemo dalje o tome.

Нисмо имали утицај на уређивачку политику медија да би могли да `манипулишемо` народом као што ти то нетачно полушаваш да прикажеш. Познато је да су због не слагања са урешђивачком политиком Николић и Вучић поднели оставке на места чланова управног одбора РТС-а.

Bombe su padale zahvaljujući politici odbrane naše države. ŠTA JE SPASENO?

Питаш шта је спасено? Спасено је то да ти данас Американац не регулише саобраћај на Теразијама! Према предлогу из Рамбујеа од нас је тражено да прихватимо стране трупе на читавој територији државе, а то би значило збогом држави и суверенитету.

Druže nisam ja rekao da zapad podržava Miloševića to je rekao gospodin Tomislav Nikolić za skupštinskom govornicom, a ti sada muvaš.

Ок разумем ја да се теби вероватно скоро одлепила пелена од гузице па се не сећаш шта је када било. Како је то запад подржавао Милошевића `98? Веруј ми да Тома зна много боље од тебе када је ко кога подржавао и то сигурно неби рекао. Запад је подржавао Милошевића много раније, у време Дејтона, тада је у њему видео сарадника за успостављање стабилности на Балкану.

Preslišaj se. Da nije bilo pritiska spolja izazvali bi krvoproliće?

Ти имаш неких проблема у разумевању простих и просто проширених реченица? Ако ти није јасно прочитај још једном шта сам ја горе написао Wink .

Rekao sam učestvovali ste u bombardovanju podržavajući Miloševića.

Блах   . Јел тебе разумеју код куће шта причаш? У каквом смо ми то бомбардивању учествовали? Добро се зна ко је кога бомбардовао, то нисмо радили ни ми ми Милошевић, напротив, ми смо бранили народ од бомбардовања. Стварно је излишно то објашњавати, али ајде треба имати обзира и према оном слоју друштва којем природа није била наклоњена па немају менталних могућности да нормално резонују.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.