Je li neko video danas u Novostima da je svetska stonoteniserska federacija primilan u clanstvo Kosovo kao samostalnu teritoriju. To nema nikakve veze sa sportom vec ima duboku srz u politici tj. albanci ponovo divljaju. Dokle vise cemo dozvoljavati siptarima da rade sta hoce i da nam terorisu narod
Do not try to bend the spoon, that's impossible. Instead only try to realize the truth. What truth? There is no spoon. There is no spoon? Then you'll see that is not the spoon that bends, it is only yourself.
Je li neko video danas u Novostima da je svetska stonoteniserska federacija primilan u clanstvo Kosovo kao samostalnu teritoriju. To nema nikakve veze sa sportom vec ima duboku srz u politici tj. albanci ponovo divljaju. Dokle vise cemo dozvoljavati siptarima da rade sta hoce i da nam terorisu narod
OO pa ti si se bas naostrio...EE pobro bas mi takvi trebaju...Kad te mogu ocekivat odje na Kosovu???
To je Stajnerova odluka (njegovog tima) ... posto oni sada vode Kosovo .. Ono sto mislim cu prvo reci nasim politicarima kojima je jedino bitno da li imaju sampite ili krempite na jelovniku .. stvari prvo treba resiti ovde u Beogradu .. (cilj oprvdava sredstva) .. a sa ljudima na vlasti kojima je Srbija u srcu a ne u novcaniku .. sve ce ici lako .. uz Boziju pomoc ... ... ...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Let the music play on Just until I feel this misery is gone Movin’, kickin’, groovin’, keep the music strong Let it play on, let it play on, let it play on, please, let it play on, let it play on..." Barry White RIP:(