Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:11:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: За шта се залажете за Косово или ЕУ ?

Glasanje završeno: 09. Jun 2010, 20:29:33

Косово
70.7%  (29)
Европску Унију
14.6%  (6)
Ниједно
14.6%  (6)
Ukupno glasova: 41
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Косово или ЕУ  (Pročitano 10012 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49952
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Iako sam za ulazak u  EU, glasala sam za Kosovo, da mi se sutra na nekom referendumu ponudi opcija "ili-ili" ponovo bih glasala za Kosovo.

Nece ti tako nesto nikada ponuditi.

Ja ne znam kako niste vec skontali, za ostatak sveta Kosovo je zavrsena prica.
Ако мислиш на јачи дио свијета.морам те разочарати јер Кина и Русија су у половици која није признала
Косово као државу,односно територију која је саставни дио државе Србије.
Е друга ствар је што за тебе САД,ГБР са Швабама и осталом буранијом за тебе представљају остатак
свијета. Smile
Јок море Систем да си у праву. Smile

Па то је баш безвезе када се САД и још неке европске земље сматрају читавим свијетом, а не чине више од 10% истог.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Kosovoravno, naravno ...... jebo EU kada ti lupa packe i kida tvoju teritoriju .....

A da pitam ove EUropljane .... da zamisle situaciju ...

Imaš kuću i dvorište .... u dvorištu stara kuća, gde se tvoj pradeda još rodio .... pa tvoj deda .... pa tvoj deda doveo mladu u tu kuću .... radio kao konj .... sazidao još jednu kuću ... veću, bolju , lepšu ... tu ti se rodio otac .... pa tvoj otac odrastao .... doveo ženu u kuću .... sazidao i on kuću pored svoje, za tebe ... ti rastao pored oca, a imaš i dedu ... voliš dedu, deda priča priče, ti slušaš, o svom pradedi, dedi ....

Jednog dana, deda umre .... dedina kuća stoji u dvorištu .... ti si odrastao, oženio se, dobio svoju decu ... trudiš se i ti njima da pomogneš .... a u dedinu kuću udju podstanari .... i stanuju tu dugo ....  živite lepo ... ti plaćaš porez za imanje, oni tu žive ....

I jednog dana stanar podigao ogradu, i kaže "gde si komšo, kako je?"
Ti kažeš, čekaj bre, kako komša, to jemoje, moja dedovina?
"ne komšo, ti si tu negde pogrešio, ja tu živim godinama, to je moje ... "

I šta sada, dragi moji evropejci? A u komšiluku ima još 10ak kuća .... i sada neki tvrde da si ti u pravu, a neki da nisi .... kome ćeš se prikloniti?

Ja brale to tako gledam, kao da mi je neko ušao u dvorište, i oteo komad dedovine. A bio sam slep kod očiju nisam video na vreme. Ali to ne znači da sam odustao od te zemlje, nikako .....

Ko razume, shvatiće, a oni koji su stanovnici sveta, široko im polje, veliki je svet. Moja Srbija je mala, i samo nju imam, i ne dam da je komadaju belosvetske kurve kojima je samodolar jedini Bog ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Iako sam za ulazak u  EU, glasala sam za Kosovo, da mi se sutra na nekom referendumu ponudi opcija "ili-ili" ponovo bih glasala za Kosovo.

Ако мислиш на јачи дио свијета.морам те разочарати јер Кина и Русија су у половици која није признала
Е друга ствар је што за тебе САД,ГБР са Швабама и осталом буранијом за тебе представљају остатак
свијета. Smile

Vidi, da se nisu dogovorili oko Kosova, bilo bi problema. Secas li se da su Rusi skoro nesto slicno uradili, sta mislis da to nije bilo dogovoreno ?
И прође од тад једанаест бајрама. Smile
Мислиш да не вриједи чекати још једанаест ако треба. Smile Ја мислим да вриједи а мој одговор се односи
на карикирану,окречену,болдовану или префарбану тврдњу. Smile

Pa ti cekaj, samo mislim da ostali bas nece.

Kosovoravno, naravno ...... jebo EU kada ti lupa packe i kida tvoju teritoriju .....

Imaš kuću i dvorište .... u dvorištu stara kuća, gde se tvoj pradeda još rodio .... pa tvoj deda .... pa tvoj deda doveo mladu u tu kuću .... radio kao konj .... sazidao još jednu kuću ... veću, bolju , lepšu ... tu ti se rodio otac .... pa tvoj otac odrastao .... doveo ženu u kuću .... sazidao i on kuću pored svoje, za tebe ... ti rastao pored oca, a imaš i dedu ... voliš dedu, deda priča priče, ti slušaš, o svom pradedi, dedi ....

Jednog dana, deda umre .... dedina kuća stoji u dvorištu .... ti si odrastao, oženio se, dobio svoju decu ... trudiš se i ti njima da pomogneš .... a u dedinu kuću udju podstanari .... i stanuju tu dugo ....  živite lepo ... ti plaćaš porez za imanje, oni tu žive ....

I šta sada, dragi moji evropejci? A u komšiluku ima još 10ak kuća .... i sada neki tvrde da si ti u pravu, a neki da nisi .... kome ćeš se prikloniti?

Ja brale to tako gledam, kao da mi je neko ušao u dvorište, i oteo komad dedovine. A bio sam slep kod očiju nisam video na vreme. Ali to ne znači da sam odustao od te zemlje, nikako .....

Ko razume, shvatiće, a oni koji su stanovnici sveta, široko im polje, veliki je svet. Moja Srbija je mala, i samo nju imam, i ne dam da je komadaju belosvetske kurve kojima je samodolar jedini Bog ...

Lose ti je poredjenje, dedovina je u ovom slucaju prodata i sada je hoces nazad, kako bi je opet
prodao.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2010, 11:29:49 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3510
свијета. Smile

Хехехе, за њега је његова соба читав свет. Он је тамо и напаметнији и најлепши и најбоље игра баскет... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

свијета. Smile

Vidi, da se nisu dogovorili oko Kosova, bilo bi problema. Secas li se da su Rusi skoro nesto slicno uradili, sta mislis da to nije bilo dogovoreno ?
И прође од тад једанаест бајрама. Smile
Мислиш да не вриједи чекати још једанаест ако треба. Smile Ја мислим да вриједи а мој одговор се односи
на карикирану,окречену,болдовану или префарбану тврдњу. Smile

Pa ti cekaj, samo mislim da ostali bas nece.
Ма да се питам ЈА,сада је 11 и 30 у 12:00 бих наредио заузимање КиМ. Smile
Али се не питам ЈА Smile ..........што се тиче твоје претпоставке...............хехехе...слабо познајеш људску
у овом случају српску тежњу,готово ни мало. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Тамо где нам је остављена прошлост, тамо морамо тражити и будућност.
E sad kad dodju rimljani,pa kazu - ovo je nase  Smile

Za EU

+1

mada nije mi  jasno zašto je toliko važno kosovo. u eu ima više srba nego na kosovo  Smile
šta ima tamo? gomila šiptara, šačica srba, porušeni manastiri, mali milion džamije, i prošlost jednog naroda.
da li vas uopšte interesuje i budućnost tog naroda?
Isto mislim.Stavio sam Kosovo jer kada Srbija i Kosovo udju u Eu(sto ce se desiti hteli mi to ili ne) bolje ce resenje biti za Srbe na Kosmetu nego ova sad ''ni tam,ni ovam'' situacija  Smile
+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3510

Али се не питам ЈА Smile ..........што се тиче твоје претпоставке...............хехехе...слабо познајеш људску

Па кад о Србима уверења и ставовое гради на основу личних емоција и предрасуда које шире којекакви српски непријатељи и ништаци  Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Lose ti je poredjenje, dedovina je u ovom slucaju prodata i sada je hoces nazad, kako bi je opet
prodao.

Ja ništa prodao nisam, i neću ......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49952
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

Jednog dana, deda umre .... dedina kuća stoji u dvorištu .... ti si odrastao, oženio se, dobio svoju decu ... trudiš se i ti njima da pomogneš .... a u dedinu kuću udju podstanari .... i stanuju tu dugo ....  živite lepo ... ti plaćaš porez za imanje, oni tu žive ....

prodao.

Ма највише су за то одговорни комунисти, а управо су они имали моћ коју су имали захваљујући народу. Нико 50 година није марио за Косово, а сада се одједанпут сви ти бивиши комнусити занимају са судбину јужне Србије. .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

A sto mislis da je bilo bas tako? Ajde,otkad je Kosovo deo Srbije?Od kraja Prvog svetskog rata,tacnije od Balkanskih ratova,ali je odmah poceo Prvi.....Ko je ziveo tamo od pada Smedereva 1459 do Prvog sv. rata?
Siptari uglavnom,bilo je i Srba,ali u manjini...Tako da Siptari mogu isto tako da pricaju tu pricu za kucu...

A uostalom...Od kad mi zivimo ovde gde zivimo? Od 6.-tog veka...Ko je ziveo pre nas? Vizantija...I sad da se vrati Vizantija i da pocne da prica pricu za Kosovo,je l' bi im dao Kosovo??

Za vojnu operaciju Srbije se pita neko ko zivi u Srbiji...A to za teznju...Dodji u SRbiju pa pitaj bilo kog Srbina sta mu je teznja...Nemoj da se iznenadis ako ti ne kaze ni teritorija ni Kosovo...Svi ce da ti kazu ''bolji zivot'' ... Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:11:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.