Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 04:54:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: За шта се залажете за Косово или ЕУ ?

Glasanje završeno: 09. Jun 2010, 20:29:33

Косово
70.7%  (29)
Европску Унију
14.6%  (6)
Ниједно
14.6%  (6)
Ukupno glasova: 41
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Косово или ЕУ  (Pročitano 10041 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 

Citat
Vidi digi@,izdajnik si i kad cutis sa takvim stavom u glavi.
Zasto si za Evropu,pa u Evropi si?
Zamisli situaciju da se Italijanima kaze,Juzni Tirol vise ne pripada Italiji!
Italijani birajte Evropa ili J.Tirol.Istog trenutka Italija bi iszasla iz EU.
Ako nam je cilj?MIslim ako ti je cilj ulazak u EU,zar ti nije u interesu
da ste u takvoj EU svi ravnopravni?Pa ako J.Tirol nemoze da dobije samostalnost
zasto bi Kosovo bilo samostalno?
Budi ti za Evropu,ali neka Evropa bude i za tebe.
Izdajnik je izdajnik,pa i ako je nem.Bitno je sta ti u srcu kuca?
A batina uvek ima dva kraja.
Ja nisam izričito za EU, ako možemo da normalizujemo odnos sa njima i/ili da imamo status kao što ima V. Britanija.
Ali pošto je pitanje bilo Da lis te za Kosovo Ili za EU, ja sam izabrao EU, a razlog sam prije napisao.
A ono "Nijedno" mi nije neki odgovor. To mi liči na "hebao bi al da ne uđe"...to je isto šta i naši političari rade: za EU ali sa Kosovom...znači "nijedno".
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Ja sam nijedno shvatio kao necu da biram dok mi ne iscrpim sve mogucnosti. Kada budem morao da biram izabracu vrlo lako Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Ja sam nijedno shvatio kao necu da biram dok mi ne iscrpim sve mogucnosti. Kada budem morao da biram izabracu vrlo lako Smiley

Санџак, Босна, ЦГ, Косово... Много муслимаских земаља око Титових Ужица.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
pa i ne bas Smile samo sandzak  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
pa i ne bas Smile samo sandzak  Smile

Близу је и муслиманско-хрватска федерарција на западу (Горажде).  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Qtek 小米
  Владимир Глигоров: Спласнуо ентузијазам у ЕУ за пријем држава Балкана

субота, 08. мај 2010.

НОВИ САД – Економиста Владимир Глигоров изјавио је да је у Европској унији „спласнуо ентузијазам” за пријем држава западног Балкана у чланство.

„У ЕУ данас нема ниједне велике земље која агитује за европску будућност Балкана. На том плану најактивније су САД, али не видим да ни они могу нешто много да ураде, сем да нуде различита решења”, рекао је Глигоров на трибини у Независном друштву новинара Војводине.

Додао је да уколико земље Балкана не буду инсистирале на укључивању у ЕУ, нико то уместо њих неће урадити.

Глигоров је оценио да се Србија налази у веома озбиљној економској кризи, због чега актуелној влади прети реална опасност да изгуби власт.

Навео је да је у 2008. години извоз у Србији износио 28,5 одсто у односу на бруто друштвени производ (БДП) што је најмање у Европи, док спољни дуг Србије износи 75 одсто БДП-а.

„Индустријска производња у Србији је испод 50 одсто у односу на 1990. годину и чак је и испод нивоа који је био 1998. године. То је тежак проблем: немате шта да производите, дакле немате шта да извозите, што значи да вам непрестано расте спољни дуг, који данас износи између 21 и 22 милијарде евра”, рекао је Глигоров.

Додао је да није могућ напредак у евроинтеграцијама без решавања регионалних проблема попут БиХ и Косова, али је оценио да „овако опортунистичка власт” у Србији није спремна да решава те кључне и тешке проблеме.

Новинар Димитрије Боаров рекао је да у Србији транзиција ни изблиза није завршена, с обзиром да се 40 до 50 одсто БДП-а продуцира под диригентском палицом државе.

„И на све то је дошла и економска криза. Имам страх да се и ми у Србији не суочимо ускоро са грчким сценаријем. С друге стане, власти покушавају да створе илузију да смо некако прегурали најгоре и да сада следи напредак”, казао је Боаров.

Оценио је да се прича о незапослености гура под тепих, иако је 150.000 до 160.000 људи у међувремену изгубило посао, а Србија се убраја у пет најсиромашнијих земаља у Европи.

Боаров је оценио и да се централизам у Србији урушио у себе и он више не функционише.

„Он још само може једној странци да даје један пројекат а другој неки други пројекат и да се политичке странке с тог валова тако намирују”, рекао је Боаров.

Трибина је организована поводом 15. годишњице излажења листа Хелсиншка повеља, гласила Хелсиншког одбора за људска права у Србији.

(Бета)
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Digimane ne mozes ti da shvatis to osecanje... Nema to mnogo veze sa tim da neko od nas ima koristi od Kosmeta, nije stvar ni u tome sto pricaju da nam je to kolevka(moja nije svakako) ovo ima veze prvenstveno sa casti i sa ponosom i sa tim sto ako dozvolis da te gaze misevi onda ce svi redom da te gaze bez pardona.
i Mađari su imali čast i ponos i osećanje kad im je oduzeta ne jedna trećina nego dve trećine teritorije  i stanovnika. Jednom su pokušali povratiti, i još više su nahebali.
Štaviše, ono što im je oduzeto, nije im pripalo samo nekih 100 godina, nego 900.

И јеси и ниси у праву.

Свакако да је територијални губитак био врло велик, али на доста тих територија је и неко други полагао веће право од Мађара.

Наравно с друге стране има и оних где је историјско право на страни Мађара, али фактичко (тренутни број становника) није. Пример је Војводина.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2010, 18:35:15 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 
Citat
И јеси и ниси у праву.

Свакако да је територијални губитак био врло велик, али на доста тих територија је и неко други полагао веће право од Мађара.

Наравно с друге стране има и оних где је историјско право на страни Мађара, али фактичко (тренутни број становника) није. Пример је Војводина.
Mač sa dve oštrice...

И јеси и ниси у праву.

Свакако да је територијални губитак велик, али на onu територијu је и неко други полагао веће право од Srbа.

Наравно с друге стране има и оних где је историјско право на страни Srba, али фактичко (тренутни број становника) није. Пример је Kosovo.

Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
To je lažna dilema, KiM je svakako deo Srbije i tu nema šta da se polemiše, a od EU što dalje, daleko im lepa kuća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Наравно с друге стране има и оних где је историјско право на страни Srba, али фактичко (тренутни број становника) није. Пример је Kosovo.

Smile

У случају херцеговине, на страни Срба је и историјско и фактичко право, па она опет није у саставу Србије...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 04:54:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.