Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Косово и Метохија~Помоћ~Акције~предлози и идеје  (Pročitano 43799 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Drugo, ne mogu da se petljam sa tako necim da bi mi posle neka budala rekla da sam ua taj novac uzeo ili nesto slicno.. a ljudi su takvi.
ne bi da ispadne kako se hvalim ali to i meni govore ali mene bas briga ja znam da nikakvu korist od svega sto radim nemam.Nemam bazen,vilu,kola i sl....A i bas me briga sta ljudi kazu vec sta Bog kaze. Smile
Razume sf on je mozda posdlao vise sms poruka a mozda je i uplatio neki dinar i mozda vise pomaze nego ja samo sto nece da se upusta u ovakve stvari.I ja to razumem ali opet se svodi da neko drugi nsto uradi.....Sta mi mozemo da uradimo ili sta ti mozes da uradis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
joco, mislim da je najbolje da im omogućimo nekak da zarađuju, tako što bi kupovali proizvode koji oni naprave. direktna pomoć u parama je lepa, ali kratko traje, a uvek će biti sumnji u to.

Crkva, ko što si i sam potvrdio ima moć da tako nešto organizuje.
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
joco, mislim da je najbolje da im omogućimo nekak da zarađuju, tako što bi kupovali proizvode koji oni naprave.
Vidis o tome i razmisljam.Imam robu koju bi ovde mogao da distribuiram.A to je Hocansko Vino....

Citat
Crkva, ko što si i sam potvrdio ima moć da tako nešto organizuje.
O tome vec pravim pregovore.

Kao sto sam najavio da treba da organizujem prikupljanje pomoci sada je sve vec gotovo.Pomoc u vidu konzervirane hrane,odece(pogotovo za decu i bebe),skolski pribor i sl. mozete doneti od utorka u Vaznesensku Crkvu u Beogradu.Vreme kada sve to mozete doneti je od 10h do 17h.
A ako Bog da icicu u subotu ponovo za Orahovac pa ko zeli moze samnom.Simjon ako hoces mozes samnom pa na licu mesta da vidis i dogovoris se sa tim ljudima tamo oko onog predloga a ako ne kontaktiraj me na pp pa da se vidimo i dogovorimo a ja cu im sve to preneti Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 22:30:20 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ja sam Marko iz Orahovca, drago mi je da ima ljudi koji sastradavaju sa ljudima na Kosovu i Metohiji i koji su spremni da pomognu u svakom pogledu,. To nama puno znaci i uliva dodatnu nadu da istrajemo,izdrzimo i docekamo Vaskrs srca Srbije.
Pokusacu koliko je to moguce na ovaj nacin opisem svakodnevni zivot ljudi u Orahovcu.
Iskljucenja struje su redovna i obicno su 4-2(4 ima a 2 sati nema) mada u zimskim mesecima bude i vise iskljucenja, i to je problem na celom Kosmetu. Snabdevanje vodom je tako da leti budu iskljucenja i po  par dana, dok je zimi normalno snabdevanje.  Joca vam je vec objasnio koliko nas ovde ima u enklavi i koji nam je precnik slobode kretanja, svaki dan lici jedan na drugi,omladine uzrasta od 15-30 god.  ima oko 70-tak, dece takodje dok su ostali mahom stariji i bolesni ljudi. Ambulantnu srpsku ordinaciju imamo na celu sa dr. opste prakse, koja moze da pruzi osnovne usluge,a za sve ostale medicinske potrebe ljudi moraju da idu do Kos. Mitrovice udaljene 120km i do koje mozemo samo utorkom i petkom i to konvojem bez ikakve pratnje sa starim autobusima.
Desava se da na putu za Kos. Mitrovicu autobusi pokvare i ostanemo da cekamo dok dodje drugi, usred siptarskog sela, za sad nema provokacija ali bilo ih je ranije.
Izlazak mladih se svodi samo na setnju u tzv"slobodnom"krugu od 500m u precniku,sedeljkama po prodavnicama, seoskim ogovaranjima i tome slicno, mladi su prepusteni da sami organizuju slobodno vreme, koje imaju na pretek, ali nemaju puno izbora za ispunjavanje, utehu nalaze u jedinom sportskom terenu igrajuci fudbal ili kosarku, a nazalost cesto i u pijancenju. Mnogo nam znaci kad nas posete ljudi iz centralne Srbije,a u poslednje vreme cesto nam dolaze, i hvala im, prijatelji Djurdjevih stupova kojima ce to biti verujemo redovno sobranije.
Preostalo stanovnistvo,vecina njih, je nezaposleno i zivi od sociijalne pomoci sa kojom jedva satavljaju kraj s krajem,mada medju njima ima dosta mladih koji su zavrsili srednje skole a takodje i mladih bracnih parova sa decom koje izdrazavaju roditelji od te iste socijalne pomoci, a koji bi mogli da rade i voljni su ali nema nikog da ih pokrene i ponudi nesto konkretno.
Za to su odgovorni kako politicari iz Beograda tako i ovi nasi, a samo narod ispasta.
Ima dosta ideja koje ste vi izneli da su dobre i koje bi nam koristile u svakodnevnom zivotu.
-----Nedostatak kulturnih i sportskih desavanja ( dovodjenje nekih etno grupa,folklornih drustava, odrzavanje duhovnih tribina,organizovanje nekih poklonickih putovanja po centralnoj Srbiji,R. Srpskoj ili Crnoj Gori odrzavanje sportskih manifestacija)
------Nezaposlenost mladih ( otvaranje i obuka malih zanatskih radionica, izrada i prodaja rucnih radova)

[/b][b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Citat
1. Neki racunar mogu da poklonim. ;
2. Mogao bih i da poklonim brdo filmova, serija, crtaca i slicnih gluposti;
3. Dzaba bih radio racunarske mreze i sve oko racunara ako to nekome dole moze koristiti;
4. Skupio bih i odredjen broj stvari (garderobe);
5. Sto se tice sporta, tu bih takodje ucestvovao.

Znam da je ovo malo ali, na zalost, to su moje mogucnosti.

Brate sve sto se daje od srca je veliko pred Bogom koji nije zaboravio ni dve udovicine lepte.
Nama u Orahovcu bi dobro dosli ti filmovi i crtaci jer bi to mogli da pustimo na jednom kablovskom kanalu, tako da ljudi ne gledaju b92 i pink nego nesto korisno, najbolje bi bilo kad bi imao filmove sa duhovnim sadrzajem ili neke dokumentarce.
Garderobu hvala Bogu imamo dovoljno, a sto se tice kompjutera nekoga bi sigurno veoma obradovao a takodje i sto se tice sporta neka fudbalska ili basket lopta bi nam dobro dosla.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 18:45:48 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Matise nama ovde mnogo znači da od vas dobijemo nekakav spisak potrepština. Tako mi mnogo lakše možemo da pribavimo i po Joci pošaljemo ono što vam treba. Recimo za filmove i muziku možemo da narežemo mnogo CD ili DVD-ova. Šta više odgovara? Imaš li neki spisak onoga što želite i onoga što već imate. Moj sin i njegovi drugovi će se angažovati da vam pripreme dosta toga. Posle ću staviti spisak onoga što su spremili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Idem u gimnaziju u Hn.Kunem se da cu kad zavrsim fakultet i ozenim se otici na Kosovo da zivim.Kad vidim kako Srbi zive i kako su ugrozeni placem.Moramo im pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Drago mi je sto se neko setio, a jos draze sto je taj neko podrzan...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Косово је срце Србије

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1257
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Србима на косову треба омогућити да нешто раде и тако зараде за живот, јер не могу живети само од социјалне помоћи !!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
" Ми из Србије бежати немамо куда,ми друге земље до ове немамо, а ову коју имамо ваља нам бранити! "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Србима на косову треба омогућити да нешто раде и тако зараде за живот, јер не могу живети само од социјалне помоћи !!!!!!!!!!
To i pokusavam.Imas neki predlog
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.