Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:16:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 608 609 611 612 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200553 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Јеботе куцате као да сте на чету.  Smile

Јел има негде списак држава које су до сада признале независност?

STANCE ON RECOGNITION
For: Germany, Italy, France, UK, Austria, US, Turkey, Albania, Afghanistan
Against: Russia, Spain, Romania, Slovakia, Cyprus

Позамашан списак амбасада које треба посетити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
twice,nisi valjda i ti u tom fazonu da ides i obarash kontejenere  Smile
bitno da je Kipar uz nas
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Max objasni ako ne shvatam.

Sta da ti objasnim..
Napisala si vec, da smo jedina slobodna zemlja, na Balkanu, a da su svi oko nas "okupirrani" Smile
Sto je po meni, izvini na iskrenosti, ali Glupost

Naime, onda sam ti, na to tvoje misljenje, odgovorio.
Da bi ja onda vise vole da kao Hrvati (budem okupiran), po tvom shvatanju su oni, valjda "okupirani"
A da cena te "okupacije", bude da mi imamo , etnicki cistu drzavu, kao oni "okupirani"

Zato sam i napisao da bi tvoje poimanje "Slobode", menjao za njihovu "Okupaciju"

Oni su dupe prodali Nemcima i Amerima i zato su dobili pravo da počiste Srbe. Da li ti želiš Američke baze u Srbiji? Odluči se, to je cena.

Ej, ne mogu zaista vise..
Da li su prodali dupe, ili nesto drugo, zaista ne znam
A, na kraju krajeva i ne zanima me.

Koje su to vojne baze u Hrvatskoj?
Ja ne znam, zaista
Ne kazem, da ih nema, ali zaista me ne zanimaju, tako i da moguce da ne znam za te vojne baze, ako ih ima.

Da li bi ja hteo, ili ne, vojne baze u Srbiji
Ne bi
Ali, nisu me pitali ni za bazu u Urosevcu, pa je ona tu
Ja Urosevac i dalje smatram Srbijom, tako da tih baza ima i u Srbiji

Doduse, koliko sam shvatio, ti to vajda ne racunas
Racunas onih 85% "slobodne Srbije"

Zbog nesposobnih politicara smo i dosli u situaciju u kojoj jesmo
Izvini na izrazu, ali jebe mi se da li je zbog Milosevica ili Tadica
I jedan i drugi su bili i jesu nesposobni
Svako na svoj nacin!
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Gledala sam snimak koji je emitovan samo jednom na cnn. Sadamova garda je sve svoje oklopne resurse ukopala nešto pre Bagdada i čekala Amere da naiđu. Kada je krenuo juriš tenkova izbacili su iz aviona, sa velike visine, kasetne bombe sa protivtenkovskim samonavođenim projektilima. Izgledalo je kao vatromet, po nekoliko tih projektila je pogađalo tenkove istovremeno.

Aha, na CNN kazes?

Dobro da ne duzim vise o tome. Ako si gledala na CNN, verujem.

Gledao sam i ja ...preneo to B92 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
twice,nisi valjda i ti u tom fazonu da ides i obarash kontejenere  Smile
bitno da je Kipar uz nas

Какве контејнере?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Moj Knjavalo da su babi muda bila bi dedo! Da su turci ostali sta bi bilo!
@Dominick nisam rekao da Kosovo nepripada vama ali i Bosna i Hrvatska sve je vase a ustvari nista vase nije svakoga ste napali od Slovenije,Bosne,Hrvatske i niste dobili nista znaci da je vodjena pogresna politika! Sad vam otimaju zemlju a vi ste nemocni znaci da je ipak do vas! I uvijek su drugi krivi i uvijek su drugi vas napali a evo svi u evropi znaju ko je koga napao tj. da ste vi poceli da napadate sta cete vi u Hrvatskoj red da uvodite ili Sloveniji ili Bosni?
To o tome ko je prvi poceo trebali su da ti pricaju otac i djedo, ko je kojeg kuma zaklao i cijeg dedu u jamu bacio... ne treba ici bas toliko u proslost! ajmo malo blize kada ste hteli da se odvojite izbacili ste srpski narod iz ustava sto sada rade i siptari i to na nasoj zemlji pazi sad isti ste kao oni. onda ste blokirali kasarne i ubijali vojnike srbe koji su bili u jna armiji sfrj, pazi sta vam je bio kriv neko ko je bio na odsluzenju roka a oficir mu bio ustasa koji je te noci zbrisao i ostavio vojsku a vi ih sacekali obecali prolaz i onda mucki h pobili onako goloruke! ali o tome mozemo da drobimo koliko hoces a ovo nije tema i molim te da ne nastavljamo prepirku!
drugo
Sta ces ti na temi za kosovo i metohiju? dosao si ovde da nas provociras nabijas na nos neke neistinite price iz tvoje ndh-azije za koje svakog srbina na ovom forumu zabole stojko! pricas meni ko je dobar da bude vlast u mjoj zemlji jovanovic ili tadic, ma sta tebe boli uvo za mene i za moju zemlju jos po najmanje za pitanje koje se tebe ne tice. napravili ste etnicki cistu zemlju a za zlocine niste odgovarali kako za one iz 45e tako i za one iz 90-ih i prema tome treba da budes srecan i da okrenes glavu od Srbije ali ne, sto bi ti to uradio? jer ne mozes jer si zadojen mrznjom da mrzis sve sto je srpsko i moras nesto ti ne da mira da non stop rovaris po forumu i provociras nas u nasoj nesreci!
Moj ti je prijateljski savet da se okanes srba i srbije jer je tvoje misljenje toliko nebitno kao i ti da ja ne mogu da ti opisem nego lepo uzmi i prosipaj svioju inteligenciju i pamet na nekom drugom forumu, po mogucstvu ustaskom a nas kratko i jasno zajebi vise!!!! samo se sklonite kad vas niko ne pita i ne dira a mi sa givnima znamo sta cemo!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Јеботе куцате као да сте на чету.  Smile

Јел има негде списак држава које су до сада признале независност?

Twice,

Da li si išao ispred Merkatora zato što Slovenci još nisu priznali Kosovo? Možda smetaju ti njihovi turisti zahvaljujući kojima u Srbiji postoji devizna turistička sezona ili da eto razbijanjem osokolimo njihovo javno mnjenje da podrži one partije u parlamentu koje su za nezavisnost Kosova?

Пошто видим да си информисан преко смрдљиве у92 не знам да ли уопште вреди да ти се објашњава. Полиција се од меркатора померила 100тинак метара напред и препречила пут људима што је изазвало револт и сукобе. Зашто нису остали испред меркатора? Ко је послао 500 жандара испред меркатора?

Mozda je Svilanoviceva zena bila na poslu? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Jao o tome ti pricam o masti koja nepostoji! Kakav crni Celo zbog njega rat poceo sta je tebi! Pa covjece ako zivis u tom uvijerenju onda stvarno neznam! JNA je uzimala oruzije po Sarajevu to svi znaju i ukopali se oko Sarajeva i sto mene niko nije onda dirao dok sam bio dole!Eto vidis svi protiv vas i Slovenci vas napali i bosanci i hrvati kako je to moguce svi losi a vi jedini perfektni!

Još ovo i neću više zbog tebe da idem u off, je li to ista ona vojska koju ste "prijateljski" sačekali u Tuzli ili na Rajlovcu?

Zbogom, ovo je tema o KiM i presedanu zbog kojeg će ne samo nama zemlja biti manja. Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
UNIX
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 5
Gledala sam snimak koji je emitovan samo jednom na cnn. Sadamova garda je sve svoje oklopne resurse ukopala nešto pre Bagdada i čekala Amere da naiđu. Kada je krenuo juriš tenkova izbacili su iz aviona, sa velike visine, kasetne bombe sa protivtenkovskim samonavođenim projektilima. Izgledalo je kao vatromet, po nekoliko tih projektila je pogađalo tenkove istovremeno.

Aha, na CNN kazes?

Dobro da ne duzim vise o tome. Ako si gledala na CNN, verujem.

Gledao sam i ja ...preneo to B92 Smile

Tebe niko nista nije pitao... Odskakuci odakle si i dosao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Max objasni ako ne shvatam.

Sta da ti objasnim..
Napisala si vec, da smo jedina slobodna zemlja, na Balkanu, a da su svi oko nas "okupirrani" Smile
Sto je po meni, izvini na iskrenosti, ali Glupost

Naime, onda sam ti, na to tvoje misljenje, odgovorio.
Da bi ja onda vise vole da kao Hrvati (budem okupiran), po tvom shvatanju su oni, valjda "okupirani"
A da cena te "okupacije", bude da mi imamo , etnicki cistu drzavu, kao oni "okupirani"

Zato sam i napisao da bi tvoje poimanje "Slobode", menjao za njihovu "Okupaciju"

Oni su dupe prodali Nemcima i Amerima i zato su dobili pravo da počiste Srbe. Da li ti želiš Američke baze u Srbiji? Odluči se, to je cena.

Ej, ne mogu zaista vise..
Da li su prodali dupe, ili nesto drugo, zaista ne znam
A, na kraju krajeva i ne zanima me.

Koje su to vojne baze u Hrvatskoj?
Ja ne znam, zaista
Ne kazem, da ih nema, ali zaista me ne zanimaju, tako i da moguce da ne znam za te vojne baze, ako ih ima.

Da li bi ja hteo, ili ne, vojne baze u Srbiji
Ne bi
Ali, nisu me pitali ni za bazu u Urosevcu, pa je ona tu
Ja Urosevac i dalje smatram Srbijom, tako da tih baza ima i u Srbiji

Doduse, koliko sam shvatio, ti to vajda ne racunas
Racunas onih 85% "slobodne Srbije"

Zbog nesposobnih politicara smo i dosli u situaciju u kojoj jesmo
Izvini na izrazu, ali jebe mi se da li je zbog Milosevica ili Tadica
I jedan i drugi su bili i jesu nesposobni
Svako na svoj nacin!
Za mene Kosovo i Metohija su Srbija i uvek će to biti. Nema smisla da me implicitno optužiš kad znaš i sam šta mislim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 608 609 611 612 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:16:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.