Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:09:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 599 600 602 603 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200551 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Citat
Suštinski grešiš. Srbija je jedina slobodna država ba Balkanu. Sve ostale su ili okupirane ili su se dobrovoljno odrekle suvereniteta u korist NATO. Sloboda je skupa rabota i naravno da isti NATO želi da nam je uzme. Za to im treba povod kakav im je Milošević nekad obilato pružao. Kontrasile nema na svetu. Vojni budžet SAD je kao sledećih 40 država zajedno, a u tih 40 bar još 20 su u NATO.

Amerika će se urušiti. Bitno je da se ne uruše na nas kao što se svojevremeno na nas urušila AUstrougarska. Mi moramo da se sačuvamo slobodni do tog urušavanja.

I ne misli da su nam neki Rusi ili Kinezi u prilici da pomognu. Oni samo brane svoje interese deklarativno ili sa manjim ulogom sredstava nego što je profit.

Jedina slobodna Smile
Zanimljivo.
Ja bi pre rekao, jedina zemlja , ne na Balkanu, vec u celom svetu.
Kojoj su okupirali deo teritorije
I jedina zemlja, na cijem se celu nalazi predsednik, koji kao navijen ima potrebu da ponavlja "Necemo da upotrebljavamo silu"
Mozda bi ti mogla da mi objasnis tu njegovu potrebu da konstatno ponavlja "Neemo da upotrebljavamo silu"
A i vrapci na grani znaju, da mi nikakvu silu i nemamo
Jer dok je doticni bio , ministar vojni..
Ono sto NATO-u nije uspelo njemu jeste
Vise je tenkova on unistio, nego li Nato avijacija

I samo jos jedan dodatak
Po tvom shvatanju "okupacije", ja bi radije menjao, nasu "slobodu", za recimo Hrvatsku "okupaciju"

...................

A o Rusima ili Kinezima
Ne znam, zaista vise nemam komentar....
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:47:05 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
danas, braco i sestre, je pocetak od kraja organizacije ujedinjenih nacije

Nazalost, to isto smo pricali i 24.3.1999.god.

Ja misli da je sad doteralo cara do duvara, nema više pijanog Jeljcina, ne verujem da će Rusi to nemo posmatrati, bar prema dosadašnjim vestima.
Misli kako da budemo sutra bogatiji i brojniji nego danas. Rusi su daleko, njihove trupe su na nekoliko hiljada kilometara od nas. Amerikanci su u Bondstilu i u Tuzli.

Ja sam to spomenuo više puta, da prvo treba ojačati ekonomiju pa onda i vojsku, ali i dalje ostajem pri tome da Rusi sada ne bi ostali nemi, ne bi ušli u direktan sukob ali ne bi ni mirno posmatrali.

I zato od njih treba tražiti ono što je moguće, povećanje samostalnosti RS, bezbednost Srba i manastira na KiM, ekonomske investicije. Ne ono što ne mogi da učine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
UNIX
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 5
Crowz,

Jeste drugo. Ako primenjuješ logiku da je sve isto onda možeš da kažeš i da je baza grčkog, francuskog ili npr. švedskog kontigenta na Kosovu zapravo američka.

To stoji. Ali kakve veze ima da li slece americki, svedski, madjarski ili francuski avion na aerodrom koji smo mi sagradili u nasoj drzavi? Koriste sve to bez nase dozvole. Zasto ameri ne napuste Okinavu? Sem toga, ameri ce jos dugooo ostati na KiM.

Drugo, meni su NATO i KFOR veoma priblizni pojmovi. Dobro, kfor je bas mesanski ali razlika mi je nebitna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zašto se vi srbi uopće ljutite oko gubitka kosova, nije da će se bilo što promijeniti,

Prihvatite situaciju i idite dalje (malo manji). Smile
Da li bi se ti ljutio da ti neko uzme kuću,imanje,pobije rodjake i td? Verovatno bi,zar ne?
Apsolutno si upravu kao vi kod nas udri sa planina pobije sve zivo nevazno sto su neki od njih sarajevski srbi! Sve se vrati kad tad i to na najbolniji nacin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung d900i
Samim tim "necemo silu" dajemo šiptarima da rade šta hoće...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung d900i
Zašto se vi srbi uopće ljutite oko gubitka kosova, nije da će se bilo što promijeniti,

Da li bi se ti ljutio da ti neko uzme kuću,imanje,pobije rodjake i td? Verovatno bi,zar ne?
Apsolutno si upravu kao vi kod nas udri sa planina pobije sve zivo nevazno sto su neki od njih sarajevski srbi! Sve se vrati kad tad i to na najbolniji nacin!

Ma ideš daleko, čak i da je to sve tačno, vi ste se branili, mi ne možemo... tako reći, s obzirom ko nam je predsednik
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 00:50:16 od Chooki »
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
I zato od njih treba tražiti ono što je moguće, povećanje samostalnosti RS, bezbednost Srba i manastira na KiM, ekonomske investicije. Ne ono što ne mogi da učine.

A zašto ne i nezavisnost Srpske? A kako misliš da bi oni zaštitili manastire kada tamo nisu fizički prisutni, a uskoro će snage UN da odu odande?

Crowz,

Jeste drugo. Ako primenjuješ logiku da je sve isto onda možeš da kažeš i da je baza grčkog, francuskog ili npr. švedskog kontigenta na Kosovu zapravo američka.

To stoji. Ali kakve veze ima da li slece americki, svedski, madjarski ili francuski avion na aerodrom koji smo mi sagradili u nasoj drzavi? Koriste sve to bez nase dozvole. Zasto ameri ne napuste Okinavu? Sem toga, ameri ce jos dugooo ostati na KiM.

Drugo, meni su NATO i KFOR veoma priblizni pojmovi. Dobro, kfor je bas mesanski ali razlika mi je nebitna.

Pa ko je zauzeo najznačajnije objekte i sektor gde nema Srba, tako da ne moraju da ih štite? Zna se ko je tata.

Pitarko, prekini! Ionako će vam se država uskoro završavati kod Tuzle.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
00:39
BAN: PRIZNANJE NEZAVISNOSTI KOSMETA STVAR POJEDINAČNIH DRŽAVA

NJUJORK – Generalni sekretar UN Ban Ki Mun izjavio je, po završetku sednice Saveta bezbednosti o Kosmetu, da je priznavanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosmeta stvar pojedinačnih država, a ne generalnog sekretara svetske organizacije.

„Nezavisnost Kosmeta su priznale mnoge zemlje. Priznanje država je stvar država, a ne generalnog sekretara UN”, rekao je Ban novinarima u sedištu svetske organizacije, odgovarajući na pitanje da li će tražiti od šefa UNMIK-a da raspusti skupštinu Kosmeta, kao što je to tražio predsednik Srbije Boris Tadić.

Na pitanje da li je proglašenje nezavisnosti Kosmeta legalno, generalni sekretar UN je odgovorio da ne želi da se izjašnjava o legalnosti tog čina, ali da će buduće akcije i okvir delovanja biti u skladu da Rezolucijom 1244.

Prema njegovim rečima, UNMIK će nastaviti da deluje na Kosmetu skladu sa Rezolucijom 1244 koja ostaje važeća.
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Citat
Suštinski grešiš. Srbija je jedina slobodna država ba Balkanu. Sve ostale su ili okupirane ili su se dobrovoljno odrekle suvereniteta u korist NATO. Sloboda je skupa rabota i naravno da isti NATO želi da nam je uzme. Za to im treba povod kakav im je Milošević nekad obilato pružao. Kontrasile nema na svetu. Vojni budžet SAD je kao sledećih 40 država zajedno, a u tih 40 bar još 20 su u NATO.

Amerika će se urušiti. Bitno je da se ne uruše na nas kao što se svojevremeno na nas urušila AUstrougarska. Mi moramo da se sačuvamo slobodni do tog urušavanja.

I ne misli da su nam neki Rusi ili Kinezi u prilici da pomognu. Oni samo brane svoje interese deklarativno ili sa manjim ulogom sredstava nego što je profit.

Jedina slobodna Smile
Zanimljivo.
Ja bi pre rekao, jedina zemlja , ne na Balkanu, vec u celom svetu.
Kojoj su okupirali deo teritorije
I jedina zemlja, na cijem se celu nalazi predsednik, koji kao navijen ima potrebu da ponavlja "Necemo da upotrebljavamo silu"
Mozda bi ti mogla da mi objasnis tu njegovu potrebu da konstatno ponavlja "Neemo da upotrebljavamo silu"
A i vrapci na grani znaju, da mi nikakvu silu i nemamo
Jer dok je doticni bio , ministar vojni..
Ono sto NATO-u nije uspelo njemu jeste
Vise je tenkova on unistio, nego li Nato avijacija

I samo jos jedan dodatak
Po tvom shvatanju "okupacije", ja bi radije menjao, nasu "slobodu", za recimo Hrvatsku "okupaciju"

Jesi li gledao juriš strašnih Sadamovih tenkista kroz pustinju? 2 000 tenkova je izbilo iz peska, pojurilo prema neprijatelju udaljenom nekoliko kilometara. Zastrašujuć prizor, ali onda od jednom tenkovi počinju da se rasprskavaju. Na njih su bačene iz aviona antitenkovske kasetne bombe. Za nekoliko minuta od svega je ostao samo zapaljeni užas. Toliko o tenkovima.

Nismo jedina okupirana zemlja, nismo okupirani na 85% svoje teritorije i to stanje je naše bogatstvo i najveći trn u oku Amerike.

Ako bi radije Hrvatsku okupaciju nego Srpsku slobodu što se onda buniš? Skačeš sebi u usta. Ne žrlim da budem cinična jer mi je jasno da si u velikom stresu. Želim da se smiriš i da misliš hladne glave. Iza sutra je prekosutra, pa sve dalje i dalje. Postojanost u ostvarenju naših ciljeva odlučiće konačnog pobednika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Ma jel citas ti sta sam ja napisao ima 2 aerodroma tamo jedan iznad zemlje za civilno i vojno vazduhoplovstvo a drugi ispod Golesa VOJNI aerodrom(ispod planine, unutar planine), restrected area ako ti je lakse koji drze samo amerikanci pa da staje nego njihov aerodrom koji sluzi za opsluzivanje Bondstila! urosevac i pristina nisu daleko Smile
Citat

Dominick,

Taj vojni aerodrom se zove Slatina i od 1999. ga koristi KFOR. To nije američka baza. Dosta više teorija zavera i zamena teza.

Citat
Sa tobom ocigledno nesto nje u redu!!!! morao bih da odes do cika "zube" da ti pogleda mozgic!
Ko je pominjao teorije zavere? Ja ti pricam sta mi je pricao moj rodjeni cale koji je bio dole i ako nekome verujem to je on!
Postoje 2 aerodroma
Jedan je Slatina to je onaj sto se vidi i on je i civilni i vojni njega koristi KFOR!!! Drugi je unutar planine Goles i on je striktno vojni jer iz njega mogu da polete i da slete samo mlazni avioni i on ima i 2 pomocne piste van brda i rampu unutar brda! Taj aerodrom koriste samo amerikanci za potrebe svoje baze Bondstil!!! Tako da je to americki vojni aerodrom!!! Koji "posluje" u okviru baze Bondstil!

I nemojmo vise o ovome da raspravljamo, bar ja necu ocigledno je da si ti nedokazan jer neces da prihvatis nista sto nije onako kako ti tvrdis da jeste!!!

Izvinjavam se svima za off
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 599 600 602 603 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:09:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.