Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 09:38:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200445 puta)
Ucesnik diskusija

dobrovececece

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 7360
Ko kaze da Americka administracija nema  uticaja na sve ovo nema pojma o politici Amerike van Amerike.Sve price o nasoj nesposobnosti i kao mi nemozemo da drzimo stvari pod kontrolom su obican izgovor , paravan za lakoverne , radi se o strateskoj politici stvaranja sto vise drzavica koje su naklonjene Americi i tu nema price. Zasto bi se Rusi toliko protivili a sa njima i Kinezi, kao njima je bas toliko stalo do malene Srbije.Mi smo zrtve globalne americke politike , zgodni smo za parcanje i to ameri nisu mogli da propuste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Sramota, kakvog predsednika imamo!!! Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhon 6
Ne treba njima pista tamo imaju dovoljno veliku u Pristini,uostalom sad kao i raniej mogu da rade nesmetano sta god im se cefne,jer su oni majka Kosova tako da ta tvoja teorija ne pije bas preterano vodu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Knjavalo,

Ne frljaj se sa terminima za koje ne znaš šta znače.

Tuzla je bila uslovno rečeno strateška baza jer su na nju mogli da sleću veliki transportni avioni koji lete dalje ka Bliskom istoku i obrnuto. U Bondstil ne može ni mala Cesna ne može da sleti jer nema nikakve piste.

Vrlo dobro znam šta znači reč strateški.

Da, ali postoji aerodrom u Prištini, koji je i vojni, prijatelj mi je tamo služio vojsku. I sad dobro, pošto si ti ovde jedini pametan, a svi ostali koji kažu da se neće povući glupi, odustajem od rasprave s tobom, pošto ti sve znaš, Prepametni.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 23:53:52 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k750i
diplomatija pa diplomatija Smile
ne znam kojom to diplomatijom ćemo rešiti problem kada EU i USA ne priznaju nikakva prava što smo upravo imali prilike da vidimo.
kome bre više da se pravdamo i čime.
problem Kosova se ne može rešiti diplomatijom jer je Amerika rešila da bude tako u tu je kraj priče.
Što se tiče upotrebe sile i tu smo nemoćni što znači da su nam ga baš zavukli.
neka nam je bog na pomoći Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Ja neznam jel ti mozes da razmislis malo,objavis im rat.Ukantaju nas kao govna i posle opet neka rezolucija kojom bi se pozivali kao na 1244.jer nam treba da iskoriste rat pa da nam uzmu i ono sto nam nisu uzeli.Kazem ti doci ce nasih 5 minuta.O ratu tako pricati a mnogi ga videli samo u filmovima je jako nukusno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dobrovececece

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 7360
Nema tu diplomatije , zakon jaceg i to je to.Da je malopre tamo bio i "sveti" Toma Nikolic nista nam nebi pomoglo,Tadic je bio ok, rekao covek sta je imao ali to nikoga ne interesuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
UNIX
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 5
Knjavalo,

Ne frljaj se sa terminima za koje ne znaš šta znače.

Tuzla je bila uslovno rečeno strateška baza jer su na nju mogli da sleću veliki transportni avioni koji lete dalje ka Bliskom istoku i obrnuto. U Bondstil ne može ni mala Cesna ne može da sleti jer nema nikakve piste.

Dobro danilo, nema potrebe da se ni ti frljas. Sta ce amerikancima pista za transportne avione, kada im je Skoplje na 100km vazdusne linije i tu im je sasvim dovoljan aerodrom. Pristina jos blize. Kakve veze Tuzla ima sa Bondsteel-om? Ameri su u Tuzli imali sve na gotovo, a bondsteel su izgradili i ne nameravaju tek tako da je zabatale.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 23:59:10 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja neznam jel ti mozes da razmislis malo,objavis im rat.Ukantaju nas kao govna i posle opet neka rezolucija kojom bi se pozivali kao na 1244.jer nam treba da iskoriste rat pa da nam uzmu i ono sto nam nisu uzeli.Kazem ti doci ce nasih 5 minuta.O ratu tako pricati a mnogi ga videli samo u filmovima je jako nukusno.
Smile Smile Smile
u potpunosti se slazem sa replikom
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ko kaze da Americka administracija nema  uticaja na sve ovo nema pojma o politici Amerike van Amerike.Sve price o nasoj nesposobnosti i kao mi nemozemo da drzimo stvari pod kontrolom su obican izgovor , paravan za lakoverne , radi se o strateskoj politici stvaranja sto vise drzavica koje su naklonjene Americi i tu nema price. Zasto bi se Rusi toliko protivili a sa njima i Kinezi, kao njima je bas toliko stalo do malene Srbije.Mi smo zrtve globalne americke politike , zgodni smo za parcanje i to ameri nisu mogli da propuste.

A kako bi mi to ponovo uspostavili kontrolu nad Kosovom? Pomoću koje magije? Kojim institucijama? Kojim mehanizmima? Kojim parama?

Što se tiče priče da nezavisnost Kosova zavisi samo od Amerike i da su svi pod njihovim uticajem to jednostavno ne pije vodu.

Kada je Buš krenuo na Irak i Nemačka i Francuska su odbile da se pridruže i tačka. Ovo što Koštunica priča kako Evropa nema svoje ja je smešno. Velikim evropskim silama više odgovora scenario koju mogu da kontrolišu. Sa misijom EU mogu da kontrolišu i kontrolisaće kosovske Albance. To neće biti nikakva nezavisna država već međunarodni protektorat kako je i do sada bilo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 09:38:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.