Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:18:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 562 563 565 566 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200589 puta)
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Ah, dobro, Leka je imao malo nekovenvencionalne metode. Smile
Ali to je bilo krajem 60-tih, ja sam govorio o poslednjoj prilici.

Па то је и била последња прилика да се нешто учини ( бар на тај начин). Слоба је покушао слично и нанео више штете него користи. Ми сад једемо оно што је скувано 90-их. Није укусно али какав нам је "кувар" био шта смо друго могли и да очекујемо. Smile

Ma da je on imao strategiju, rešio bi problem šiptara za mesec dana, to su obični miševi, kad su oni bili vojska, obična grupa bandita, a sa banditima se zna kako se postupa.

Nekada sam bio sklon da osudim Slobodana Miloševića za sve. Međutim kako stvari stoje pritisla nas je velika sila kojoj se niko od naših političaar u zadnjh 20 ne zna da odupre. I sada na skupštuni su se međusobno prepucavali, ko je jriv. To sada i nije bitno , bitno je šta dalje. Čini mi se da niko nema pravo rešenje, jedino je sigurno svi su svesni da Kosovu niko ne sme priznati samostalnost.

Gomila nesposobnjakovića, kralj Petar je znao kako da odgovori Austrijancima.

Na žalost nemamo dugo sposobnih političara, sve sami demagozi. Pogledaj večeras, niko od njih nije rekao šta dalje. Toma hoće da prekine diplomatske odnose sa celim svetom ,Dačić hoće da ratuje, Koštunica ni sam nezna šta će. Razbijena banda.

A nemamo ni patriota u vojsci, da pohapsi govna.

žvalavi belgijanci

Bolje on da brine o svojoj zemlji, imaju i oni svoje "šiptare".

Nekada sam bio sklon da osudim Slobodana Miloševića za sve. Međutim kako stvari stoje pritisla nas je velika sila kojoj se niko od naših političaar u zadnjh 20 ne zna da odupre. I sada na skupštuni su se međusobno prepucavali, ko je jriv. To sada i nije bitno , bitno je šta dalje. Čini mi se da niko nema pravo rešenje, jedino je sigurno svi su svesni da Kosovu niko ne sme priznati samostalnost.

Tako je. Nepriznati samostalnost, sačekati još nekih 100 godina kada Albanaca bude više nego nas i onda se ponovo tražiti da budemo jedna država. Pa nek naši unuci vide šta će.

Ne, nego lepo da se vratimo na KiM, pa pitanje, priznaješ li Srbiju za svoju državu, ako ne, kupiš mu kartu u jednom pravcu, i sretan im put.

Francuska, Italija, Nemačka i Britanija priznale nezavisnost.

Kakav licemeran stav EU da su KiM jedinstven slučaj i da ne predstavljaju presedan. Voleo bih da čujem zašto?

Bukvalno su rekli da svim zemljama je zagarantovano pravo na teritorijalni integritet i suverenitet osim Srbiji...... Smile Smile Smile

Koji gadovi, imaju li obraza uopšte, i sad ja trebam da jadikujem nad nekom ambasadom?
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
To je za sada jedino mesto gde još nešto mož da se promeni, ovi naši "odlučni" mogu samo da blebeću u nedogled, nisam saznao koji su nam konkretni potezi.

Lepo je moj pokojni deda govorio,svu tu siptarsku gamad je trebalo posle II Svedksog rata u jedan voz bez kocnica i pravac Albanija

Tako su Bugari rešili problem sa Turcima.
jos prosla a i ova vlada dok su imali takozvani rotacioni dogovor ko ce pricati u UN,gledao sam i Tadica i Kostunicu i Draskovica.MIslis da ovim pederima iz EU treba reci da nisu u pravu i da krse njihovo pravo.Znaju oni to,ali i ja znam jos sam ti onda rekao 98% ti je USA kako ona kaze ovi igraju kolce,Sem Rusije svi se plase Amerike.A i Rusija se uvek povlacila kad nam je bilo najteze,nemam ni u njih poverenja,tj isli bi oni do neke mere ali ipak nebi nikad do kraja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Ovaj Belgijanac je rekao da Beograd ako želi ulazak u Eu treba da prizna nezavisnost Kosova.

Ja nisam cuo da je to rekao...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N8-00
Svi izrazavaju dobrodoslicu "nasim ekselencijama" (kakvim ekselencijama, toga kod nas nema sunce vam zvalavo), ali nam uteraju tuki tako sto priznaju nezavisnost.....

Uf, licemera......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N8-00
Jeli, jel to neko napao sajt U92, non stop blokiran, kukaju ljudi da imaju preko 200000 poseta i ne mogu da izdrzel.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Ovaj Belgijanac je rekao da Beograd ako želi ulazak u Eu treba da prizna nezavisnost Kosova.

Ja nisam cuo da je to rekao...

Direktno ne, ali ako si pratio stalno spominje dobrosusedske odnose Kosova i Srbije i njihov ulazak u Eu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ako mislis pobediti nemoj izgubiti

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Knjavalo Kralj Petar je i kriv zajedno sa svojim sinom za ovaj shit. Jebala ga Jugoslavija. Kad je trebalo proglasiti Kraljevinu SHS , slovence su danima nagovarali da bude srba hrvata i slovenaca a ne obrnuto. Pa sta mislis zasto su koknuli Apisa.Trebalo je da bude kraljevina Srbija i sad bi nam bilo mnogo bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
smrdljivi žabari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ako mislis pobediti nemoj izgubiti

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Knjavalo Kralj Petar je i kriv zajedno sa svojim sinom za ovaj shit. Jebala ga Jugoslavija. Kad je trebalo proglasiti Kraljevinu SHS , slovence su danima nagovarali da bude srba hrvata i slovenaca a ne obrnuto. Pa sta mislis zasto su koknuli Apisa.Trebalo je da bude kraljevina Srbija i sad bi nam bilo mnogo bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N8-00
AD priznale nezavisnost Kosova
18. februar 2008. | 08:08 -> 20:08 | Izvor: B92, Beta, Tanjug
Aruša, Vašington -- Državna sekretarka Kondoliza Rajs saopštila da je Vašington odlučio da prizna nezavisnost Kosova. Džordž Buš sutra o Kosovu.

Kondoliza Rajs i Džordž Buš (FoNet)
Kondoliza Rajs i Džordž Buš (FoNet)
"Sjedinjene Američke Države su danas formalno priznale Kosovo kao suverenu i nezavisni državu. Čestitam narodu Kosva na ovom istorijskom postignuću", navela je Rajsova. Kako je ranije saopšteno, predsednik SAD Džordž Buš obratiće se sutra novinarima povodom proglašenja nezavisnosti Kosova, saopštila je portparolka Bele kuće Dejna Perino.

"Devet godina ranije, međunarodna zajednica, vođena od strane NATO-a, delovala je kako bi okončala brutalni napad na kosovski narod. Ova pravovremena međunarodna intervencija okončala je nasilje, a od tada Kosovo je izgradilo svoje demokratske institucije odvojene od kontrole Beograda. Imajući u vidu konflikte 1990-tih, nezavisnost je jedina moguća opcija koja bi promovisala stabilnost u regionu”, navela je Rajsova.

“Neobična kombinacija faktora viđenih u kosovskoj situaciji – uključujuci kontekst raspada Jugoslavije, istoriju etničkog čišćenja i zločina protiv civila na Kosovu - Kosovo specijalnim slucajem. Kosovo se ne može danas gledati kao presedan za bilo kakvu drugu situaciju na svetu”, navodi sa dalje.

“Sjedinjene Države će ovu priliku iskoristiti da potvrdi prijateljstvo sa Srbijom, saveznikom tokom oba svetska rata. Pozivamo srpske vođe da rade zajedno sa Sjedinjenim Drzavama i našim partnerima kako bi postigli zajedničke ciljeve, kao što su odbrana prava, bezbednost, kultura i izdrzavanje srpske zajednice na Kosovu”, saopštila je Rajsova.

Inače, Buš će se sutra obratiti novinarima pre odlaska iz Ruande, gde američki predsednik boravi u okviru šestodnevne posete Africi.

Američki predsednik u intervjuu za mrežu En-Bi-Si, rekao je ranije danas da su "kosovski Albanci sada nezavisni" i da će priznavanjem Kosova, SAD slediti preporuke plana Martija Ahtisarija.

Izvor:

mamu im ...... 

uh, kukace vam majka kada vam balije zaigraju..... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 562 563 565 566 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:18:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.