Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:26:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 200830 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
Da li ti ista znas o tom sporazumu?

Da li ti znas sta je nudjeno u Rambujeu?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Вања, лепо си побројао главне кривце. Америку, ЕУ и НАТО. Словенци и једна мала партија су само пиони.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Citat

Mnogo, mnogo više nego ono što ćemo sada dobiti.

Neko : Srbine hoćeš li dobro ?
Srbin : Neću !
Neko : Srbine hoćeš li lošije ?
Srbin : Neću ! Znaš li ti ko smo mi ?
Neko : Srbine hoćeš li naj lošije ?
Srbin : DAJ !
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Citat

Znam. Ti si tada jos bio mali. Inace Madlen je licno rekla da je ponuda u Rambujeu bila izuzetno nepovoljna po srpsku stranu i da su oni isli na to da je Srbi ne prihvate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N8-00
(za izdaju se u svim zemljama predvidja smrtna kazna tj streljanje ili vesanje)......

...svako ko je podrzavao zute i europske prijatelje ikada, snosi deo krivice....

Au, pa to je preko 2 500 000 Srba koji su da li svoj glas "zutom" na nedavnim izborima. Pa tvojim razmisljanjem Srbija bi odjednom pala na 5 000 000 stanovnika!
I nemoj mi samo reci da sam cinican i duhovit danas, jer mi je danas tesko zbog svega bar podjednako koliko i tebi.

ne ovo nije cinizam, ovo je bezobrazno prepravljanje dve recenice u jednu, gde joj se daje totalno drugaciji kontekst, kakav tebi odgovaa........ narodski receno..... laganje i falsifikat.... to pokazuje da ti nimalo nije tesko a ponjamanje jednako tesko kao meni..... na nekoj piazi u Rimu, uz capuccino....... Smile Smile Smile

A ovo je pokvareni bezobrazni cinizam, coveka koji se obogatio na nesreci naroda pa sad moze ovako da kenja, coveka koji je imao i veliki udel u nezavisnosti Kosova a sada to opravdava i govori kako je to ok....

a juce odveo familiju malo na odmor u inostanstvo...Cirih mislim......

NTERVJU... Dragan Đilas, ministar za NIP
KOSOVO OSTAJE NAŠE ZAUVEK!

U Savetu bezbednosti UN smo pobedili. Kosovo nikada neće postati član UN. To je veliki, ogroman uspeh ove države!

Sada je najvažnije da pomognemo ljudima koji žive na Kosmetu... Dragan Đilas, ministar za Nacinalni investicioni plan

Ministar za NIP Dragan Đilas u intervjuu za Press kaže da Srbija nikada neće i ne sme odustati od borbe za Kosovo, ali da isto tako nikada neće odustati ni od svojih evropskih ambicija. Đilas naglašava da Vlada ima spreman odgovor na jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije:

Lokalni izbori u maju

Priča se da će lokalni izbori, zbog Kosova, biti pomereni za septembar...

- Nisam za to čuo.

Da li Vam to zvuči logično?

- Meni to zvuči potpuno nelogično. Mi moramo da nastavimo da živimo normalno. Zar ne mislite da je bolje da 11. maja napravimo lokalne izbore svuda u Srbiji, uključujući delove Kosova i Metohije u kojima žive Srbi, i tako pokažemo građanima koji na Kosovu žive da su deo Srbije?

- Vlada je usvojila akcioni plan koji još ima oznaku državne tajne. Mogu samo da vam kažem da je to niz mera koje treba da spreče da nelegalna nezavisnost Kosmeta zaživi. Na Vladi smo usvojili i odluku o poništavanju protivpravne odluke kosovskog parlamenta. U ovom trenutku najvažnije je da obezbedimo da naši ljudi koji žive na Kosmetu ostanu tamo. Svaka priča o borbi za Kosovo ukoliko se Srbi isele jeste izgubljena . Svi zaboravljaju da mi, ako budemo dovoljno pametni, jednostavno ne možemo da izgubimo Kosovo!

n Kako to mislite?

- U Savetu bezbednosti UN smo pobedili. Kosovo nikada neće postati član UN. To je ogroman uspeh, ne ove vlade, već svih stranaka, svih koji su jedinstvenom politikom doveli do toga da Kosovo ne može biti nezavisno u UN. To je zaista ogroman uspeh ove države.

n Ali, šta ćemo kad Kosovo priznaju Nemačka, Austrija, Slovenija?

- A što se ne stavite u položaj Tačija, koji se sada pita: šta ćemo kada Kosovo ne priznaju Indija, Kina, Rusija, Španija, Ujedinjene nacije?!

n Upravo ste razgovarali sa investitorima iz Britanije. Ta zemlja skoro sigurno priznaje nezavisnost Kosova. Da li ćemo i dalje sarađivati sa njima?

- Evo, šta vi mislite, da li je bolje da odbijemo investitore, pa da hiljade porodica ostane bez mogućnosti da se jedan od njihovih članova zaposli, ili je možda bolje da im kažemo da se nikad nećemo složiti sa nasilničkom politikom, ali hoćemo da radimo i sarađujemo? Odgovor je jasan, zar ne? Naš interes jeste jaka, napredna, bogata Srbija!

n Insistirate na tezi da samo bogata Srbija može efikasno da brani Kosmet...

- Hajde da pogledamo situaciju ovako. Mi se svi slažemo da je uspeh ove zemlje to što u Savetu bezbednosti UN Kosovo ne može da dobije nezavisnost. A da li bismo mi to uspeli da nismo član UN? Pa, ne bismo! Dalje, da li bi danas Kosovo bilo ko u Evropi priznao da smo mi članica Evropske unije? Ne bi! Znači, naša borba za Kosovo mora da se odvija na taj način da Srbija bude deo onog tela koje odlučuje. Evo vam još jedan primer. Da li može Kosovo da uđe u Savet Evrope? Ne može! Zašto? Pa, zato što je Srbija član SE i ima pravo veta!

n Ideja je, dakle, da postanemo članica EU da bismo efikasnije branili Kosovo. A šta ako i nezavisno Kosovo postane članica EU?

- Hajde da pričamo otvoreno. Jasno je da je Evropa svoju politiku prema Kosovu formirala pod velikim pritiskom Amerike. Jednostavno, Evropa ne želi da joj Kosovo ugrožava odnose sa Amerikom. Ali, zašto mi u Srbiji pravimo planove od danas do sutra?! Albanci svoj plan o nezavisnosti Kosova grade sto godina. Danas je takva situacija kakva jeste. Ali, šta će biti za deset, dvadeset godina? Realno, uticaj zemalja koje su nama naklonjene - Kina, Rusija, Indija raste, njihova ekonomska snaga je sve veća i veća. O tome ja pričam.

n Neko je pomenuo da Kosovo može da bude evropski Tajvan?

- Može. U svetu se stvari menjaju. Politika nije stvar koja kad se zacrta ostaje takva jednom za svagda. Znači, ja i dalje smatram da je u ovom trenutku najvažniji naš položaj u Savetu bezbednosti, da je najvažnije da naši ljudi ostanu da žive dole i da tako pokušamo da gradimo budućnost Kosova i Metohije u okviru Srbije.

n Šta će biti sa Vladom? Stavovi DSS-a bitno se razlikuju od vaših?

- Ja mislim da ćemo mi uspeti i nadalje da funkcionišemo zajedno, jer je to u interesu Srbije. Nije nama potrebno da posreduje Tomislav Nikolić između Borisa Tadića i Vojislava Koštunice. Postigli smo sami dogovor mnogo puta. Neki kažu da je DS odustao od bitnih stvari. To nije tačno. Od Evrope nećemo odustati nikada! Ali, ja vas pitam da li je bolje da imamo stabilnu Srbiju, da li je bolje da imamo jedinstvenu politiku u ovom trenutku o tako važnim temama ili vlada treba da padne zbog jednog papira, koji je EU formalno povukla, ali koji će se sprovoditi. Ukinuće se vize, školovaće se naši studenti na evropskim univerzitetima. Za nas je ključ Sporazum o pridruživanju, i radićemo na tome da nam ga Evropa ponudi na potpisivanje.

n DSS nije oduševljen idejom da potpiše Sporazum o stabilizaciji i asocijaciji ako Misija EU dođe na Kosovo, a ona dolazi...

- Dajte da sačekamo da vidimo kada ćemo dobiti ponudu EU za potpisivanje Sporazuma. Zasad nemamo tu ponudu. Ja smatram da taj sporazum sa Evropom treba potpisati čim nam bude ponuđen!

n Da li je realno da će nam SSP biti ponuđen u naredna tri meseca?

- Ja se ne zovem ni Oli Ren, ni Havijer Solana, nego Dragan Đilas. To pitajte njih. Ali, kad nam ponude Sporazum, treba ga potpisati, jer taj sporazum donosi bolji život. Dobićemo novac iz pretpristupnih fondova Unije i postaćemo jedina zemlja koja ima bescarinski režim sa Evropom i Rusijom. Postaćemo tako najbolja zemlja za investicije u Evropi! Citiraću predsednika Tadića: Ne smemo da se ponašamo kao onaj pop koji kad se naljuti na selo, ode na vrh brda i uradi znate već šta... Nemojte to da radimo. Moramo da se borimo, da razvijemo Srbiju, da ona bude jaka. Srbin sa platom od hiljadu evra bolje će braniti Kosovo od Srbina sa platom od 200-250 evra.

n Da li je realna priča oko podele Kosova? Kažu da će Misija EU biti samo tamo gde su Albanci u većini?

- Podela na Kosovu postoji već 50 godina. Ljudi su tamo podeljeni sve vreme. Ta podela je faktičko stanje na terenu. Kako će se ono odraziti sutra u statusu Kosova, u okviru Srbije, na ovaj ili onaj način, to je već pitanje na koje nemam odgovor.

Nisam najmoćniji Srbin

Jesu li u pravu oni koji tvrde da ste najmoćniji čovek u Srbiji? Imate najveću firmu za kupovinu oglasa u medijima, kontrolišete milijarde iz NIP-a?

- NIP ne kontrolišem ja, jer svi ministri zajedno rade, pošto je tu sistem duplih potpisa... A što se tiče kompanije, ona jeste velika i raste, iako nema nijednog državnog klijenta. Ja jesam suvlasnik, ali mislim da vi ljudi iz medija najbolje znate da se ja tim biznisom ne bavim od dana kada sam ušao u politiku.

n Vi cenite da će ova vlada da izgura pun mandat?

- Mi ne mislimo svi isto, ne volimo se, nismo najbolji kućni prijatelji. Ali, mi radimo zajednički posao u korist građana Srbije. Pa, Velimir Ilić i ja smo zajedno pokrenuli radove na obilaznici oko Beograda, i to je sada najveće gradilište u Srbiji. Sva neslaganja moraju da nestanu kad se radi konkretan posao za građane Srbije. Ako se držimo tog principa i principa da su i odbrana Kosova i Evropa prioriteti, ova vlada će opstati i trajaće ceo svoj mandat.

n A da li ćete Vi opstati u ovoj vladi? Već ste viđeni kao gradonačelnik Beograda posle lokalnih izbora u maju?

- Beograd je imao sjajnog gradonačelnika. Nažalost, on je preminuo. Sada smo u situaciji da razmišljamo ko će biti na tom vrlo važnom mestu. Ima više ljudi koji se pominju da mogu da budu na toj poziciji, a ako DS bude taj koji daje gradonačelnika, ja ću biti jedan od kandidata.
D. J. VUČIĆEVIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Jesu li to radikalni napisali u svojim pamfletima i knjigama da
je DS bila na vlasti od 1990-1999 ? I za vreme bombardovanja.
Da nije po tim pisanijama pokojni Đinđić potpisao Kumanovski
sporazum ?

Da li ti ista znas o tom sporazumu? Da li ista znas o rezoluciji 1244?

Rezolucija 1244 garantuje da je KiM neotudjivi deo teritorije. EU sada gazi taj sporazum.

Rezolucija 1244 garantuje da je KiM neotudjivi deo teritorije Jugoslavije ili SiCG ?
Koje više nema...

ne seri kretenu...vrlo dobro znas da je srbija pravni naslednik jugoslavije i SCG Smile
naravno...sila boga ne moli...ali,takodje ni zakucavanje putnickih aviona ni eksplozije u raznim metroima ne mole boga....

jesi plakao 11.9.2001? Smile Smile Smile Smile
95% planete se veselilo tog dana...zapitaj se zasto Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
95% planete se veselilo tog dana..

samo se bolesni ljudi raduju smrti.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Citat
rlo dobro znas da je srbija pravni naslednik jugoslavije i SCG
nije
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2008, 12:44:23 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Да имаш необичан надимак, као приглупи лик из симпатичне ТВ серије  Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2008, 12:44:49 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:26:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.