Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 17:38:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 201891 puta)
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ZTE
niko za kosovo ratovati nece jer nema svrhe, odavno je ono otislo i ne bih zeleo da nijedan covek da svoj zivot uzalud, sutra bih otisao u rat ali sa radikalima na vlasti sa tadicem nikad on bi nam svima jos zabio noz u ledja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

uvek sam bio za i uvek ću biti. jer bolje da ja sada ratujem nego moja deca za 10,15 ili 20 godina.

Rat da okonca rat...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Citat: simijon link=topic=241659. msg4874303#msg4874303 date=1203204991
Citat: bulajka link=topic=241659. msg4874281#msg4874281 date=1203204770
Pozdrav svima od novog člana!Pokušaču uopšteno da kažem svoje mišljenje.  Jedan narod se mora dokazati istorijski validnim inače je osudjen na propast.  Moj narod se,nažalost,nije potvrdio u tom svetlu.  Tolika nebriga i odsustvo elementarne zainteresovanosti za sopstveni opstanak,za duhovne vrednosti koji retko koji narod ima,a koje predstavljaju temelj postojanja svakog kako pojedinca tako i naroda,je put koji obavezno vodi u istorijski sunovrat i nestanak.  .  .  Jevreji su ratovali,u tkz.  "Šestodnevnom ratu" 1967 godine(i nisu kukavički jadikovali,kao mnogi kod nas,kako neće da ginu)za pedalj pustinje sa Egipćanima i nisu ni korak ustuknuli nikad nikom.  .  .  ali to je za njih sveta zemlja gde je Mojsiju Bog dao Zakone!!! Zaista,heroji!Nije najstrašnije umreti od metka,nego u krevetu razmišljajući da li si mogao da učiniš nešto za nekog drugog a ne samo za sebe,a to nisi uradio! Ne ulazim u priču kakav je koji narod prema kome,to je druga priča,već naglašavam činjenicu da ako nemamo ideju duhovne prirode koja nas vodi,ako zaboravimo svoje svetinje i ne živimo kroz njih,ako krv koja teče tvojim venama ti više nije bitna(a ona nije samo tečnost već nosilac "duhovnog koda"koji te determiniše do dubine bića),ako ti gruda na kojoj stojiš nije više bitna,padaš u svojevrsni samozaborav i vršiš lično i,ujedno,kolektivno samoubistvo!Toga naš narod nije svestan!!! Nas je to stiglo.  .  .  "Dedovi jedoše groždje,unucima trnu zubi",kaže izreka.  .  .  a unuci.  .  .  još gori!Znam.  .  .  finansije,Evropa,sankcije,težnja za materijalnim blagostanjem.  .  .  sve razumem i shvatam kao potrebno,ali mislim da postoje malo važnije stvari u životu.  Mi smo samo blede senke naših junačkih predaka!Mogao bih još dugo ovako.  .  .  ali,duša me boli dok ovo pišem i javlja se osećaj gneva koji me razdire te je bolje da prestanem.  Nadam se da vam ne smeta ova moja,u reči pretočena,tuga. 
Bulajka za početak šta si ti uradila? Jesi li kupila neku kuću na KiM pa nam se odande javljaš ili si u Beogradu, Novom Sadu, Nišu,. . .
Prvo,nisam žensko. Drugo,zaista ne želim da ulazim u ostrašćene razgovore nego bih voleo normalno da vodimo razgovor. Treće,Prošao sam rat u Sloveniji i u Hrvatskoj i dao neki mali doprinos svom narodu. Četvrto,kada bi de išlo ponovo u rat sigurno ne bih rekao ne! Peto,ako hoćeš od sad da diskutuješ sa mnom,molim te,ne počinji pesnicom. Pozdrav! :wave:
Izvini profil ti je prazan pa sam pretpostavila rod po niku. Znaš kako, rat je poslednje sredstvo i pokazao se pogrešno u prethodnih 20 godina. Mnogo se uspešnije pokazala taktika Šiptara koji su kupovali imanja od Srba, rađali decu i dizali ih, napunili zemlju. Zato me prvo interesuje od svakog patriote šta je stvarno uradio.   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Какве то везе има, већ 6.октобра је пинк постао 'политички коректан'
заборављаш, Smile како време брзо лети,не 6. већ 5. уместо серије у 8. часова појавио се ''музичар'' Ђуричић.
Citat
Ако у Данској муслимани могу да запале десет школа, ваљда ми можемо једну амбасаду у својој земљи.
напросто нису очекивали толико људи!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ZTE
@mirom83

Ostao si mi duzan komentara.

na sta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@maleckaa
sta velis da sklonis olos?
pa olos je na vlasti, vidis da nece da se skloni?
Djindjic je rekao da ako hoces da spases Kosovo, treba ici njima u suret i ne cekati.
Da je zmirkavi i maneken, trazili u sb da se promeni 1244, tako da u mesto nato bude evropa, ali da se precizira suverenitet Srbije na Kosovu, to bi sigurno proslo.
Oni bidoveli svoje a ti bi isao u integracije.

Sutra ce ti premijer koji je kenjao na sve strane i sakrivao se iza Putinove slike, iako ga ovaj na kraju nije hteo primiti, ponovo odrazati u 16 casova lekciju mrznje preva celom svetu da bi opstao i dalje. Nemojte ga dirati u ovom teskom casu po Srbiju.

U pravu su Hrvati kad kazu da nas Srbe moze voditi samo Hrvat ili slepac.
Sad nas vodi Seselj iz kazamata, Hrvat i Kostunica slepac.

Domanovicev Vodja u zivo.

Pa nije Djindjic za Srbe ... to je kao kad primitivcu das tehnologiju i on osmisli novi "muzicki pravac" zvani turbofolk  Smile . Dakle, Srbija, Srbi se nisu razumeli sa Djindjicem, zato je i nestao ...

Politika se u Srbiji zasniva na jeftinoj demagogiji, skupljanja poena kod ljudi u svrhu pljackanja istih, a kao nus-proizvod cele te price se javljaju situacije kao ova sa Kosovom i zavada sa celim svetom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Citat: simijon link=topic=241659. msg4874303#msg4874303 date=1203204991
Citat: bulajka link=topic=241659. msg4874281#msg4874281 date=1203204770
Pozdrav svima od novog člana!Pokušaču uopšteno da kažem svoje mišljenje.  Jedan narod se mora dokazati istorijski validnim inače je osudjen na propast.  Moj narod se,nažalost,nije potvrdio u tom svetlu.  Tolika nebriga i odsustvo elementarne zainteresovanosti za sopstveni opstanak,za duhovne vrednosti koji retko koji narod ima,a koje predstavljaju temelj postojanja svakog kako pojedinca tako i naroda,je put koji obavezno vodi u istorijski sunovrat i nestanak.  .  .  Jevreji su ratovali,u tkz.  "Šestodnevnom ratu" 1967 godine(i nisu kukavički jadikovali,kao mnogi kod nas,kako neće da ginu)za pedalj pustinje sa Egipćanima i nisu ni korak ustuknuli nikad nikom.  .  .  ali to je za njih sveta zemlja gde je Mojsiju Bog dao Zakone!!! Zaista,heroji!Nije najstrašnije umreti od metka,nego u krevetu razmišljajući da li si mogao da učiniš nešto za nekog drugog a ne samo za sebe,a to nisi uradio! Ne ulazim u priču kakav je koji narod prema kome,to je druga priča,već naglašavam činjenicu da ako nemamo ideju duhovne prirode koja nas vodi,ako zaboravimo svoje svetinje i ne živimo kroz njih,ako krv koja teče tvojim venama ti više nije bitna(a ona nije samo tečnost već nosilac "duhovnog koda"koji te determiniše do dubine bića),ako ti gruda na kojoj stojiš nije više bitna,padaš u svojevrsni samozaborav i vršiš lično i,ujedno,kolektivno samoubistvo!Toga naš narod nije svestan!!! Nas je to stiglo.  .  .  "Dedovi jedoše groždje,unucima trnu zubi",kaže izreka.  .  .  a unuci.  .  .  još gori!Znam.  .  .  finansije,Evropa,sankcije,težnja za materijalnim blagostanjem.  .  .  sve razumem i shvatam kao potrebno,ali mislim da postoje malo važnije stvari u životu.  Mi smo samo blede senke naših junačkih predaka!Mogao bih još dugo ovako.  .  .  ali,duša me boli dok ovo pišem i javlja se osećaj gneva koji me razdire te je bolje da prestanem.  Nadam se da vam ne smeta ova moja,u reči pretočena,tuga. 
Bulajka za početak šta si ti uradila? Jesi li kupila neku kuću na KiM pa nam se odande javljaš ili si u Beogradu, Novom Sadu, Nišu,. . .
Prvo,nisam žensko. Drugo,zaista ne želim da ulazim u ostrašćene razgovore nego bih voleo normalno da vodimo razgovor. Treće,Prošao sam rat u Sloveniji i u Hrvatskoj i dao neki mali doprinos svom narodu. Četvrto,kada bi de išlo ponovo u rat sigurno ne bih rekao ne! Peto,ako hoćeš od sad da diskutuješ sa mnom,molim te,ne počinji pesnicom. Pozdrav! :wave:
Izvini profil ti je prazan pa sam pretpostavila rod po niku. Znaš kako, rat je poslednje sredstvo i pokazao se pogrešno u prethodnih 20 godina. Mnogo se uspešnije pokazala taktika Šiptara koji su kupovali imanja od Srba, rađali decu i dizali ih, napunili zemlju. Zato me prvo interesuje od svakog patriote šta je stvarno uradio.   Smile Smile

Simijon, samo mala ispravka.

Jesu oni i kupovali Srpska imanja i radjali decu.
Ali im je sve to bilo uzalud, dok nisu uzeli puske u ruke.
Tako da primer Siptara i ne stoji!  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Gresis, to je sve planirano unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Citat
Какве то везе има, већ 6.октобра је пинк постао 'политички коректан'
заборављаш, Smile како време брзо лети,не 6. већ 5. уместо серије у 8. часова појавио се ''музичар'' Ђуричић.
Citat
Ако у Данској муслимани могу да запале десет школа, ваљда ми можемо једну амбасаду у својој земљи.
напросто нису очекивали толико људи!
Ма ми смо колективно неспособни за било шта.
За мене је срећа у несрећи, што нећемо никада бити у Е.У..
А Европејци се кисело радују што су преживели ове последње изборе.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
За мене је срећа у несрећи, што нећемо никада бити у Е.У..

То и није европска унија већ америчка соба за игру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 17:38:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.