Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista ~ Reagovanja u svetu ~ Vase misljenje 2  (Pročitano 1330437 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
ja sumnjam da su svi ovi balvani ovde zaista iz mesta iz kojih tvrde da jesu,ili mozda i zive u tim mestima,ali su u stvari Siptari,ali,svejedno,Evropski pileci mozak koji to gleda nece o tome da razmislja dok bude gledao,vec ce da se divi kako svi vole tu "drzavu",kako su ljudi tamo divni,kako je dobro sto su nezavisni,itd,itd...
u sustini,bas onaj slucaj-vise puta ponovljena laz,postaje istina.
i ma koliko reklama bila smesna,ma koliko ovi balvani ne licili na siptare,niti uopste ziveli tamo gde tvrde da zive,i ma koliko danas bilo dostupnih podataka o svemu sto se izdesavalo,ljudima je lepse da veruju u ove budalastine,nego da otvore knjigu/sajt,napregnu oci,a onda i mozak,i razmisle malo logicki.

Evropa polako postaje nova Amerika.zemlja nesposbnih ovaca koji veruju u sve sto im se servira,i prate svog pastira(uverenja,politicare,poruke...) bez rezervi,pa makar ih vodio u provaliju.

sve u svemu-crno nam se pise.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2010, 16:38:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
КФОР ОДЛАЗИ ИЗ ШТРПЦА

ШТРПЦЕ, 02. април 2010. (ФоНет) - У оквиру стратешког смањивања броја војника Кфор на Косову и Метохији, 160 припадника пољско-украјинског батаљона који су у протеклих десет година били стационирани у хотелу Бреза на Брезовици, сутра одлазе из општине Штрпце, а надлежност за безбедност прелази на Косовску полицијску службу (КПС).

Командир пољско-украјинског батаљона Михаил Заброцки рекао је да иза себе остављају добру безбедносну ситуацију, где ће из америчке базе Бондстил у коју одлазе пратити ситуацију на терену, јавио је данас КИМ радио.

"Украјинске снаге су заједно са косовском полицијом направиле добру безбедносну ситуацију у општини Штрпце. У њој има доста полиције која представља власт на Косову, тако да она самостално треба да ради на очувању безбедности, док је Кфор ту као други или трећи корак сигурности."

"Пратићемо ситуацију и у сваком тренутку бићемо спремни да помогнемо људима у општини Штрпце", казао је командир Заброцки.

Председник општине Штрпце Звонко Михајловић изјавио је да ће повлачење овог батаљона код становништва у местима која се граниче са албанским срединама изазвати осећај несигурности.

"Свакако да онима који живе у рубним местима општине Штрпце неће бити свеједно, јер су Срби овде поучени лошим искуством и неће се са комшијама Албанцима осећати безбедно."

"Косовска полицијска служба није спремна да одговори евентуалним изазовима који ће се пред њом поставити", рекао је Михајловић.

Према најавама припадници пољско-украјинског батаљона ће наставити свакодневно патролирање како би се спречило евентуално угрожавање безбедности.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Evropa polako postaje nova Amerika.zemlja nesposbnih ovaca koji veruju u sve sto im se servira,i prate svog pastira(uverenja,politicare,poruke...) bez rezervi,pa makar ih vodio u provaliju.

То и јесте био циљ хладног рата и УСА доминације у европи.
Створи од људи говеда,измиксај им популацију и владај докле желиш.
Хијерархија у избору "главоња" иде као и на краљевском двору гдје само богат и познатог имена
може доћи до изражаја.Обичним смртницима препустиш 5% уплива у све токове ради привида
једнакости за све.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
У оквиру стратешког смањивања броја војника Кфор на Косову и Метохији
mmmm....svidja mi se kako ovo zvuci.  Smile

salim se  Smile Smile ,pa svi znamo da cak i da sav KFOR ode sa Kosova,to nista ne znaci,jer da jednog Sipca ubode pcela,mi bismo i tad dobili novo bombardovanje,a kamoli da krenemo da ih koljemo...  Smile Smile

То и јесте био циљ хладног рата и УСА доминације у европи.
Створи од људи говеда,измиксај им популацију и владај докле желиш.
Хијерархија у избору "главоња" иде као и на краљевском двору гдје само богат и познатог имена
може доћи до изражаја.Обичним смртницима препустиш 5% уплива у све токове ради привида
једнакости за све.
upravo tako.
Ameri od njih prave obicne slepe robove,kucke,koji treba da zive samo da bi se muzli,ili radili sta im se kaze.
najbolji primer za to jeste americka inertnost prema sve-rastucem broju muslimana u Evropi.
najveci konflikt unutar NATOa koji postoji vec vise od decenije jeste oko muslimana.Evropljani su,normalno,protiv davanja moci Sipcima i Bosancima,dok je amerima upravo to cilj,da bi mogli lakse da kontrolisu nas ili jos nekoga ko nece da ih slusa,da bi mogli lakse da svercuju drogu,da bi mogli lakse da prave ratove...

ne znam samo koliko vekova ce jos proci dok Evropskoj zivini to ne dodje iz dupeta u glavu,i koliko milenijuma da poveze par stvari,i skupi muda i kaze amerima po prvi put u istoriji NE.
mada,nije ni bitno,Evrope,i njenog/ih naroda ionako vec za par decenija nece biti,a kamoli za par vekova.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2010, 22:59:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2

salim se  Smile Smile ,pa svi znamo da cak i da sav KFOR ode sa Kosova,to nista ne znaci,jer da jednog Sipca ubode pcela,mi bismo i tad dobili novo bombardovanje,a kamoli da krenemo da ih koljemo...  Smile Smile

Па постоје предуслови које треба испунити да би се на Косово вратила српска власт.
Нажалост тренутна власт ради тотално супротно зашта су и доведени на власт по хиљадити
пут тврдим. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
SonyEricsson k530i

Па постоје предуслови које треба испунити да би се на Косово вратила српска власт.
Нажалост тренутна власт ради тотално супротно зашта су и доведени на власт по хиљадити
пут тврдим. Smile

За почетак протеривање 2 милиона Албанаца.То је једини начин,остало је трла баба лан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
пут тврдим. Smile
ma,gde,pa dokle god je amera,mi Kosovo necemo vratiti.neka nestane i NATO,neka nestane EU,sve te baljezgarije... nije bitno,dokle god ameri postoje,mi cemo biti bespomocni.
jer,oni nikada nece odustati najpre od tog polozaja,a onda od profita i kontrole koju im taj polozaj obezbedjuje.
sverc droge,sverc oruzja,kontrola regiona,jedna karika u lancu oko RIKa,putem kontrole Sipaca-kontrola stanja u regionu,kontrola javnog mnjenja...
ameri su jos za vreme Tita radili na realizaciji tog plana,koji je samo deo veceg plana,koriscenja droga i oruzja kao masovnih izvora para,i drugog-uspostavljanja lanca oko RIKa i obliznjih zemalja,odnosno dominacije nad polovinom sveta,sto politicki,sto vojno.i dokle god disu,nece ga se odreci.
nesto najbolje cemu mi mozemo da se nadamo(dok je gamad ziva) jeste podela Kosova i uspostavljanje neke kakve-takve kontrole nad delom teritorije,ali,to tesko da ce da se desi,a i ako se desi,jedva da cemo ista dobiti,a i tada ce poceti novi problemi tamo,posle kojih cemo uvek mi biti glavni krivci za sve,pa cak i kad prljavo siptarce padne i razbije suplju glavu jer mu je bila odvezana pertla na cipeli sto je oteo od srpske dece.
(karikiram,naravno,ali,razumes poentu.)
За почетак протеривање 2 милиона Албанаца.То је једини начин,остало је трла баба лан.
sad sam hteo da ti kazem da ti nisi @system ili @kliki,pa da padas na te fore o 2 miliona sipaca tamo dole,no,sad kad bolje razmislim,cak i da ih sada nema 2 miliona,s obzirom da se kote ko bubasvabe,za par godina ce ih zaista i biti...  Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2010, 23:09:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
SonyEricsson k530i
sad sam hteo da ti kazem da ti nisi @system ili @kliki,pa da padas na te fore o 2 miliona sipaca tamo dole,no,sad kad bolje razmislim,cak i da ih sada nema 2 miliona,s obzirom da se kote ko bubasvabe,za par godina ce ih zaista i biti...  Smile

У крајњем случају бројке су небитне,огромна су већина.Чујем да им и наталитет успорава,али то се неће ни осетити толико из простог разлога што су јако млада нација,па ће се одржавати.У сваком случају док су доле,увек ће бити проблема,што намеће само једно решење(није да сам му противан).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
У крајњем случају бројке су небитне,огромна су већина.Чујем да им и наталитет успорава,али то се неће ни осетити толико из простог разлога што су јако млада нација,па ће се одржавати.
pa,da.
to ti je ko da kazes-primetili smo da su bubasvabe u ovom objektu pocele slabije da se kote.
 Smile Smile Smile
mislim...  Smile ko da je bitno,ionako ih vec ima kolko oces...  Smile Smile Smile

.У сваком случају док су доле,увек ће бити проблема,што намеће само једно решење(није да сам му противан).
(ovo se naravno odnosi na scenario kad ne bi bilo amerske gamdi dole...)

Smile Smile
otrove,agense ili napalm,ipak necemo,jer,jelte,necemo da unistavamo zemlju koju cemo da uzmemo...  Smile Smile
al,dobro,poneki pesticid s vremena na vreme bi takodje dobro dosao...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mmmm....svidja mi se kako ovo zvuci.  Smile

salim se  Smile Smile ,pa svi znamo da cak i da sav KFOR ode sa Kosova,to nista ne znaci,jer da jednog Sipca ubode pcela,mi bismo i tad dobili novo bombardovanje,a kamoli da krenemo da ih koljemo...  Smile Smile

пут тврдим. Smile

Ма нема потребе да протјерујеш они који су окрвалили руке и они који нису косовари сами би
набрали,а цифра која би остала би остала занемарљива у односу на садашње стање.
Значи неких 300.000 шипака би остало уз обавезу да науче "боже правде" као што Боро зна
Курхан одозго према доле,слијева на десно,дијагонално у свако доба када се пробуде. Smile

пут тврдим. Smile
ma,gde,pa dokle god je amera,mi Kosovo necemo vratiti.neka nestane i NATO,neka nestane EU,sve te baljezgarije... nije bitno,dokle god ameri postoje,mi cemo biti bespomocni.
jer,oni nikada nece odustati najpre od tog polozaja,a onda od profita i kontrole koju im taj polozaj obezbedjuje.
sverc droge,sverc oruzja,kontrola regiona,jedna karika u lancu oko RIKa,putem kontrole Sipaca-kontrola stanja u regionu,kontrola javnog mnjenja...
ameri su jos za vreme Tita radili na realizaciji tog plana,koji je samo deo veceg plana,koriscenja droga i oruzja kao masovnih izvora para,i dokle god disu,nece ga se odreci.
nesto najbolje cemu mi mozemo da se nadamo(dok je gamad ziva) jeste podela Kosova i uspostavljanje neke kakve-takve kontrole nad delom teritorije,ali,to tesko da ce da se desi,a i ako se desi,jedva da cemo ista dobiti,a i tada ce poceti novi problemi tamo,posle kojih cemo uvek mi biti glavni krivci za sve,pa cak i kad prljavo siptarce padne i razbije suplju glavu jer mu je bila odvezana pertla na cipeli sto je oteo od srpske dece.
(karikiram,naravno,ali,razumes poentu.)

Ма разумијем ја поенту и тренутну ситуацију, а она је да је Србија инфериорна у односу на
амере али зато сам рекао да постоје предуслови које треба испунити и амери ће сами ради
"виших" циљева Србији препустити команду на Косову а заузврат нпр. реактивирати базу "Орао"
у Тузли.
То је сада демагогија али када бих ја био Но 1. ја бих реализовао без размишљања шта ће рећи
свијет.Свеједно нас јебу па када јебу да знамо ради чега.А Косово је ствар ради које ја могу
истрпити и веће фалусе од америчких. Smile

sad sam hteo da ti kazem da ti nisi @system ili @kliki,pa da padas na te fore o 2 miliona sipaca tamo dole,no,sad kad bolje razmislim,cak i da ih sada nema 2 miliona,s obzirom da se kote ko bubasvabe,za par godina ce ih zaista i biti...  Smile

У крајњем случају бројке су небитне,огромна су већина.Чујем да им и наталитет успорава,али то се неће ни осетити толико из простог разлога што су јако млада нација,па ће се одржавати.У сваком случају док су доле,увек ће бити проблема,што намеће само једно решење(није да сам му противан).

Тај наталитет је ствар времена и сигурности прије свега поред економске ситуације.
У Републици Српској је наталитет у успону тако да од рата па наовамо имамо константан
раст што је за србе до сада било не замисливо.За неких 10 године увећан број срба за
неких 80.000 што на укупан број од 1.500.000 није ни мало.У сваком случају позитивно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.