Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 624 625 627 628 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista ~ Reagovanja u svetu ~ Vase misljenje 2  (Pročitano 1333242 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
hm sestoricaza jednog traze ... nekad aje bilo 100 za jednog.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2011, 16:16:33 od alephone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Tači dodelio prve biometrijske pasoše Kosova

Kosovski premijer Hašim Tači dodelio je danas prva tri biometrijska pasoša i poručio da će građani Kosova uskoro moći da putuju u svet bez viza.

On je naglasio da je vlast ispunila obećanje da će će do kraja oktobra izdati prvi takav dokument.

"Izdavanjem prvog biometrijskog pasoša je ispunjen veoma važan preduslov za Kosovo, kako u sigurnosti dokumenta, tako i u procesu liberalizacije viznog režima. To je veliki korak za Kosovo. To je dokument koji zbližava narod Kosova sa Evropskom unijom", rekao je Tači na ceremoniji u MUP-u Kosova.

Svečanosti su prisustvovali i ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi, kao i predstavnici pojedinih ambasada akreditovanih u Prištini.

Redžepi je tim povodom rekao da je lansiranjem biometrijskih pasoša ispunjen jedan od najvažnijih uslova koje treba ispuniti ka liberalizaciji viznog režima sa EU.

Kosovsko ministarstvo unutrašnjih poslova počelo je danas da izdaje biometrijske pasoše za žitelje Kosova.

Biometrijski pasoši Kosova proizvedeni su u Austriji. Crvene su boje, a na korici dokumenta se nalazi grb Kosova, ispod kojeg je ispisan naziv "pasoš" na albanskom, srpskom i engleskom jeziku. Naziv na srpskom ispisan je ćirilicom.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
Treba vec jednom zavrsiti tu pricu sa Kosovom. Milosevic je 99 potpisao kapitulaciju kosova. Sada je ostalo samo da se definisu granice sa Kosovom i da se postavi pogranicna policija kako bi se sprecio sverc i kriminal. Znaci priznati fakticko stanje i reci narodu ono sto vec svi znaju da je Kosovo nezavisna drzava i da se vec jednom Srbiji skine kamen oko vrata koji je vuce u ponor.Oni sto su zagrizeni patrijote, neka idu na Kosovo pa neka vracaju od siptara zemlju koju su isprodavali siptarima za debele pare. Mi , Srbi iz Srbije hocemo da budemo deo Evrope a ne Azije.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung SGH-E590
Treba vec jednom zavrsiti tu pricu sa Kosovom. Milosevic je 99 potpisao kapitulaciju kosova. Sada je ostalo samo da se definisu granice sa Kosovom i da se postavi pogranicna policija kako bi se sprecio sverc i kriminal. Znaci priznati fakticko stanje i reci narodu ono sto vec svi znaju da je Kosovo nezavisna drzava i da se vec jednom Srbiji skine kamen oko vrata koji je vuce u ponor.Oni sto su zagrizeni patrijote, neka idu na Kosovo pa neka vracaju od siptara zemlju koju su isprodavali siptarima za debele pare. Mi , Srbi iz Srbije hocemo da budemo deo Evrope a ne Azije.
Mi Srbi iz Srbije hocemo Kosovo u sastavu Srbije!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Citat
Mi , Srbi iz Srbije hocemo da budemo deo Evrope a ne Azije.

значи...ти си преузео дужност да говориш у име свих из србије...кул Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Tači dodelio prve biometrijske pasoše Kosova

Želim Evropskoj Uniji što više poseta "građana Kosova" sa, ili bez novih pasoša, kao i njihov trajni ostanak i da razviju biznis kod njih. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
Mi Srbi iz Srbije hocemo Kosovo u sastavu Srbije!
Citat
Pa sastavi ga, ako mozes.

mrgec

Pa da, necu da dozvolim da u moje ime govore oni koji su prodali sve na Kosovu pa sada vicu ajde da branimo Kosovo. Idte pa branite, ko vam brani, ali nas oslobodite pritiska.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2011, 11:18:55 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Motorola 
Vi´š mrgudine,mi (pretpostavljam da tu spadaš i ti) koji smo 90-tih podržavali tada opozicione stranke smo stalno drvili kako čovek krade izbore,kako je njegova vlast (stoga) nelegitimna,bla-bla-bla...
Kratka mentalna vežbica - da li je išta što je uzurpator na čelu države potpisao,a nelegitimna vlada/skupština verifikovali trebalo da bude obavezujuće za nas koji tu i takvu njegovu vlast nismo priznavali ?
« Poslednja izmena: 01. Nov 2011, 17:18:50 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Citat
Pa da, necu da dozvolim da u moje ime govore oni koji su prodali sve na Kosovu pa sada vicu ajde da branimo Kosovo. Idte pa branite, ko vam brani, ali nas oslobodite pritiska.

Smile Smile

само ти кажем да не говориш "МИ" већ говори само у своје име...то је поента мог поста Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50197
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
@mrgudin хоће да каже да Срби из Босне, Херцеговине, Хрватске, Косова, Метохије, ЦГ немају права да ишта више траже од матице. Јер СРБИ из СРБИЈЕ, СРБИЈАНЦИ нису луди да трпе терет залагања за своје сународнике које су под НАТО окупацијом.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2011, 13:59:27 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 624 625 627 628 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.