Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:57:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ili evropska unija  (Pročitano 110986 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Oče @bulajka Rusija nikada nije ušla u rat zbog Srbije. Ako misliš na prvi svetski rat varaš se, to je bilo mnogo komplikovanije nego što tvoja stara glava može da pojmi. Kako će mo vratitit Kosovo i da li će mo ga vratiti to trenutno niko ne zna , pa ni svevideća Rusija. Amerika nema potrebu da blokira Rusiju. Znaš po čemu se naša mišljenja ralikuju? Ti obožavaš Rusiju , a mrziš Ameriku, a mene boli k..... i za jedne i za druge. Idole nemoj oče imati to zamagljuje vid i stvara razočarenje.
Kao filosof,teolog i istoričar po struci,zna to moja "stara glava" malo bolje od tebe! Grešiš što misliš,a to dokazuje da površno procenjuješ ljude,da "obožavam" Rusiju...volim duhovne domete ruskih religioznih mislilaca ali nemam razloga da jednu državu i njenu politiku(bilo oni Ameri ili Rusi)volim ili mrzim i ti da si čitao moje postove(ovo ti već treći put kažem,valjda znaš da čitaš)to bi video,čedo moje! Može moja "stara glava" da pojmi štošta i to mnogo bolje nego "mlada,zelena,tvrdoglava i nadasve neinformisana".Kaže se razočaranje a ne razočarenje! Toliko o informisanosti elementarne prirode! Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 23:42:01 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Oče @bulajka Rusija nikada nije ušla u rat zbog Srbije. Ako misliš na prvi svetski rat varaš se, to je bilo mnogo komplikovanije nego što tvoja stara glava može da pojmi. Kako će mo vratitit Kosovo i da li će mo ga vratiti to trenutno niko ne zna , pa ni svevideća Rusija. Amerika nema potrebu da blokira Rusiju. Znaš po čemu se naša mišljenja ralikuju? Ti obožavaš Rusiju , a mrziš Ameriku, a mene boli k..... i za jedne i za druge. Idole nemoj oče imati to zamagljuje vid i stvara razočarenje.
Kao filosof,teolog i istoričar po struci,zna to moja "stara glava" malo bolje od tebe! Grešiš što misliš,a to dokazuje da površno procenjuješ ljude,da "obožavam" Rusiju...volim duhovne domete ruskih religioznih mislilaca ali nemam razloga da jednu državu i njenu politiku(bilo oni Ameri ili Rusi)volim ili mrzim i ti da si čitao moje postove(ovo ti već treći put kažem,valjda znaš da čitaš)to bi video,čedo moje! Može moja "stara glava" da pojmi štošta i to mnogo bolje nego "mlada,zelena,tvrdoglava i nadasve neinformisana".Kaže se razočaranje a ne razočarenje! Toliko o informisanosti elementarne prirode! Smile

Stara glavo, što to nisi mudar bio 89 pa objasnio svima da ne idu u rat i da ćemo biti svi u jednoj državi, al na neki drugačiji način od proklamovanog?
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Stara glavo, što to nisi mudar bio 89 pa objasnio svima da ne idu u rat i da ćemo biti svi u jednoj državi, al na neki drugačiji način od proklamovanog?
Nisu hteli da slušaju kao ni vi! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Нешто ми није јасно, Тадићи каже да ће Србија када уђе у ЕУ блокирати улазак КиМ у исту????? Smile Smile Smile Smile Smile Smile А по којем основу,кад је улазак Србије условљен њеним признавањем независности(отимања) нашег КиМ?А да ли је он толико луд као што изгледа да помисли да ће група Бриселских бирократа пустити Бангладеш или Сомалију у ЕУ?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Нешто ми није јасно, Тадићи каже да ће Србија када уђе у ЕУ блокирати улазак КиМ у исту????? Smile Smile Smile Smile Smile Smile А по којем основу,кад је улазак Србије условљен њеним признавањем независности(отимања) нашег КиМ?А да ли је он толико луд као што изгледа да помисли да ће група Бриселских бирократа пустити Бангладеш или Сомалију у ЕУ?

Nije on lud
Neko je tvrdio, da je narod lud
Pa, ide se tom logikom, "ludom" narodu, mozes sve da serviras.
Ili, barem da probas  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Откако је Тадић на власти, све је отишло у божју матер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Откако је Тадић на власти, све је отишло у божју матер.
Lepše je reći vražiju mater...nemoj Bogorodicu uzimati u usta na taj način,molim te! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010

Nisu hteli da slušaju kao ni vi! Smile Smile

izvuko si se  Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Neko je tvrdio, da je narod lud
не,народ само заслужује власт какву има!Ту власт су сами изабирали,па нису им ваљда преседника државе и владе одређивали Цеца и Ђорђе Балашевић!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Volim samo što imamo pametne očeve. To je spas više nema razočarenja. Mi smo uvek imali jako pametne ljude, pametnice i bistričke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 232
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:57:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.