Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosmet, policija blokira ulazak srpskim zvaničnicima  (Pročitano 36358 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Реприза косовског преседана је много вероватнија у Србији него било где друго, ми би много  више требали да се бојимо новог Косова  него Индија или Словачка.

Ma da bre, treba da strepimo odavde do večnosti.

MI ne možemo da postanemo punjači gaća sa punim radnim vremenom samo zato što smo pretplaćeni na zlo koje Zapad periodično seje po nama.

Međutim dok strepiš nad našom budućom propašću imaj na umu da su devedesete davna prošlost.

Bolidi kakvi su Klinton i Buš ne mogu da se ponove u skorije vreme jer su oni bili poslednji gospodari kratkotrajnog unipolarnog sveta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
hm ja bih pre rekao da MI vise nemamo ni slobu ni kosovo, pa nema opasnosti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
I ja sam upoznao davno jednog klinca koji je voleo da se preruši u mumiju tako što se ceo umota toalet papirom.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2018, 00:01:40 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
mob
I-mate il` nemate
« Poslednja izmena: 01. Apr 2018, 00:27:50 od lorimel »
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Možda.
Mislim da se teritorije duuugo planiraju za usvajanje. Kao što smo mi dugo potpuno zapostavili ozbiljan pristup Kosovskom pitanju.

A neki nagli upadi, bojim se da su rizik za one Hramove.

Pa naravno da su rizik, to je i cela poenta priče, provokacije proizvodiš kako bi izazvao reakciju, reakcija ti dozvoljava dalje provokacije i eventualni upad. Mislim pitao si šta je vojno rešenje, to je, uz naravno i materijalne i civilne žrtve koje bi to proizvelo. Ako neko misli da ćemo mi u koloni da ušetamo dole, a oni budu fazon- baš ste nas iznenadili svaka čast, odosmo u Drač, to se neće desiti.

Rat za Kosovo znači dug konflikt, za nas i posledično za Srbe u RS, blokiranje fondova i pregovora sa EU i potpuno okretanje Kini i Rusiji ukoliko želimo da preživimo i uz sve to pretpostavljam neku vrstu unutrašnjeg konflikt jer zapad ima dovoljno ljudi na spisku da i na taj način izazove nered u zemlju. Ko je spreman na to može se računati ozbiljnim kada govori o povratku Kosova, sve ostalo je mlaćenje prazne slame.

Одрицање од Косова  води отварању других територијалних питања у Србији-Војводина, Санџак, Прешевска долина итд.

Ne vodi, druga pitanja ne postoje.

Aha ne postoje  Smile
Mislim da bi se sva ta pitanja otvorilaza 24h.
Imas politicke stranke koje zele da se autonomija dodeli Pazaru.
Imas inicijative da se Jug Srbije pripoji Kosovu.

Mozda nije realno da nam EU isece jos koji deo zemlje..Ali to sve visi u vazduhu.
U najmanju  ruku bi se desavale provokacije ko u Makedoniji Smiley I mi bukavlo uvek bili destabilizovani.

Vojvodina je glupost, to valjda ne moram da ti objašnjavam zašto je glupost.

tzv. Sandžak je regija koja pripada dvema državama od kojih je jedna članica NATO, a deo pripada Kosovu, čak i najgluplji tip koji zagovara takvu ideju bi vrlo lako shvatio kakva je to ordinarna glupost- Zukorlić je na primer shvatio da od toga nema ništa i iznajmljuje svoju pastvu Vučiću po potrebi da bi preživeo, teška vremena jbg.

Preševo je region koji vojska Srbije ( ovakva kakva je nije bogznašta, ali za to više nego dovoljno) pregazila za par sati, što ti dovoljno govori o ozbiljnosti te ideje. O nekom danu mrmota koji bi se ponovio kao u slučaju Kosova nema govora jer se radi o savršeno nebitnom delu teritorije, ljudi, resursa, čega god sve vrvi od nebitnosti.

Dakle od toga nema ništa naš izazov je Kosovo, i Republika Srpska, ostalo nije na dnevnom redu.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Citat
Rat za Kosovo znači dug konflikt, za nas i posledično za Srbe u RS, blokiranje fondova i pregovora sa EU i potpuno okretanje Kini i Rusiji ukoliko želimo da preživimo i uz sve to pretpostavljam neku vrstu unutrašnjeg konflikt jer zapad ima dovoljno ljudi na spisku da i na taj način izazove nered u zemlju. Ko je spreman na to može se računati ozbiljnim kada govori o povratku Kosova, sve ostalo je mlaćenje prazne slame.

To je istina ali na takav iskorak niko u Srbiji nije spreman a ne bi ni došao u priliku da ga napravi jer u trenutnim uslovima ne bi opsatao duže od 15 minuta.

Zapad trenutno ima potpunu kontrolu nad Srbijom i to nije upitno. Ljudi ovde to možda i ne znaju jer im niko nije rekao ali čupati se iz čeličnog zagraljaja Zapada je mnogo, mnogo teže no čupanje iz prokazanog čeličnog zagrljaja Rusije.

Mi shodno tom saznanju ni u kom slučaju ne bi mogli da uradimo bilo šta samostalno po pitanju Kosova u šta ubrajam i vojno rešenje.

Nema brzog rešenja i ono što je zadatak kako zapadnjačke militantne diplomatije tako i njenog NATO civilnog sektora na terenu jeste privoleti Srbiju da se odrekne Kosova što pre.

To se trenutno postiže postepenim zavrtanjem slavina i sve dubljom tihom izolacijom Srbije od strane Zapada. NVO ima zadatak da spinuje priču kako se mi zatvaramo a situacija je bitno drugačija u stvarnosti. Nas sve više zatvaraju.

Zato odavno tvrdim da naše mesto u EU ne postoji. Sa vojnim ambicijama ili bez njih nama je mesto uz Rusiju.

Tek kada dovedemo državu u ozbiljan red i svrstamo se uz prirodne saveznike mi možemo da očekujemo nekakav pomak. I tek kada se to desi mi možemo ravnopravno da pregovaramo sudbinu Kosova.

Kako stvari stoje sada mi smo po pitanju Kosova džak za udaranje na kome se smenjuju Brisel, Tirana, Priština, Vašington, Ankara, London i ostali.

A ako Zapad u međuvremenu reši da spreči promenu tog statusa vojnim napadom na Srbiju... neka nas napadne. Mi se tu i onako ne pitamo ništa jer sve i da zadovoljimo sve njihove prohteve opet će naći nešto zbog čega će još više da nas tlače.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2018, 10:27:23 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
mob
Palm 

Vojvodina je glupost, to valjda ne moram da ti objašnjavam zašto je glupost.

Питање Војводине није глупост.То је само ствар приступа, сецесија се може вршити не само по националном/етничком/верском принципу, већ и по регионалном.
У АПВ постоји јак сецесионистички покрет који окупља тзв."аутономашке" политичке партије и бројне НВО.Сада се то примирило, али када стигне сигнал из западних центара моћи, то ће бити озбиљан сецесионистички покрет.

tzv. Sandžak je regija koja pripada dvema državama od kojih je jedna članica NATO, a deo pripada Kosovu, čak i najgluplji tip koji zagovara takvu ideju bi vrlo lako shvatio kakva je to ordinarna glupost- Zukorlić je na primer shvatio da od toga nema ništa i iznajmljuje svoju pastvu Vučiću po potrebi da bi preživeo, teška vremena jbg.
Западне силе нису нарочито принципијелне.Тражиће да се српски део Санџака одвоји/добије аутономију а неће то тражити за црногорски део.Таква непринципијелност није нешто због чега западњаци неће спавати.
Preševo je region koji vojska Srbije ( ovakva kakva je nije bogznašta, ali za to više nego dovoljno) pregazila za par sati, što ti dovoljno govori o ozbiljnosti te ideje. O nekom danu mrmota koji bi se ponovio kao u slučaju Kosova nema govora jer se radi o savršeno nebitnom delu teritorije, ljudi, resursa, čega god sve vrvi od nebitnosti.

Dakle od toga nema ništa naš izazov je Kosovo, i Republika Srpska, ostalo nije na dnevnom redu.

Можда наша војска може да прегази Прешевску долину, али то није само војно питање.Може се десити да наша војска уопште  и не интервенише.Питање је ко заиста контролише нашу војску, вероватно НАТО, а они неће дозволити војни обрачун са албанским сеператистима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Ne postoji ''srpski deo Sadnžaka'' ali Raška postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Питање Војводине није глупост.То је само ствар приступа, сецесија се може вршити не само по националном/етничком/верском принципу, већ и по регионалном.
У АПВ постоји јак сецесионистички покрет који окупља тзв."аутономашке" политичке партије и бројне НВО.Сада се то примирило, али када стигне сигнал из западних центара моћи, то ће бити озбиљан сецесионистички покрет.

У Војводини никада није постојао јак сецесионистички покрет...Екипа ЛСВ и све те НВО кад се окупе заједно имају мање од 5% у Војводини...чак је и ЛСВ одустао од идеје Републике Војводина из деведесетих јер су видели да је потпуно нереална... Smile

Мени је увек било смешно кад неко из БГ-а и остатка Србије каже ви из Војводине оћете да се отцепите и спомињу Чанка...то је исто ко да ја ЛДП спомињем као неки фактор у Србији... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Da to je tacno. Ni meni nikad nije bilo jasno ko uopste pusta price o nezavisnoj Vojvodini.
Nije realno. Srbi su ogromna vecina tu..i to po onome sto ja vidim nece da se promeni skoro, a mozda i nikad.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.