Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosmet, policija blokira ulazak srpskim zvaničnicima  (Pročitano 36483 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pokusavam da nadjem slican post pre, pa otprilike, deset godina. Nisam toliko uporan oko trazenja ali isto je vezan za odrzavanje statusa kvo. I naravno okolnosti se nisu promenile prema Kosovu ni milimetar.

Ali u u svetskim okvirima i odnosu snaga ipak malo jesu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Interesanto je kako se Rusija poziva na "dijalog" to je bas veoma interesantno. Sto tako nisu vodili dijalog sa Chechenima  Smile

Ja lepo rekao, da na Balkanu Rusija nije nikakav faktor, a ono svi, "juuuu Rusi dugo sedlaju konje a brzo jasu" "da vidis kad se Rus naljuti" "Ko ce da im zabrani da prodju gde zele da prodju?"

Najgore je od svega sto na Srpkoj vlasti osim kompletne potcinjenosti, nema nikakvih alternativnih planova i vidika.

Jedino sto moze da i zagorca situaciju, ali i da stvori scenario na duze staze je gerilska borba, ali nema ko da ratuje, da snabdeva, i naravno ti ljudi bi bili Teroristi za Zapad.

Srbija je u shah matu. Jel iko vidi iole neko realno resenje osim prepucavanja?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Da. Prvo daleko je geopolitički kao što je uvijek i bila. Al su ponekad mogli da se iscimaju kad nam zagusti.

A sad je u veoma nezavidnom položaju. Putin je satanizovan na zapadu.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2018, 19:23:57 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
pa nije ni bilo rata.
bacali su bombe i to je to. pre neka intervencija nego operacija.
nijedna od nato zemalja nam nije objavila rat. oni nisu ni bili u ratnom stanju. mi jesmo

Бацање бомби није рат... Smile
nije.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Niko normalan iz EU, ne zeli Kosovo EU. Ako Srbija zeli u EU onda ce morati da zajebe Kosovo kao otvoreno pitanje i deo svoje teritorije. To je jasno od kada je '99 potpisan Kumanovski sporazum.

Da, u pravu si. Niko u EU ne želi Kosovo.

Ali ako narede iz Vašingtona, Brisel se seli u Tiranu, glavni grad Velike Albanije.

Citat
imamo fabrike iz EU

Ne, one imaju nas.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2018, 20:18:40 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Pa ne želi ekomonski, ali primiće političkog saveznika.

Kao što znaju da reklamiraju da su im novi mali saveznici uvijek progresivni, multikulturalni, imaju modernu omladinu, što je za Bosnu i Kosovo teška nebuloza.
Ali valjda je i od takve idiotske reklame dobra korist, pošto će mladi Euro hipster koji je već proputovao London-Pariz-Beč da ode i na tu "progresivnu" egzotiku.

Bila  meni neka Poljakinja koja je bila u Bosni i došla mi u BG u goste, puna predrasuda prema Srbima i osjećam ima neke rezerve. I to meni koji sam pacifista i još uvijek ex-yu braća fazon.
Da joj jebem majku ispranog mozga.
To je ta meka propaganda i ne može to pojedinac a ni ukaljana država puno da promjeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ma sve se svodi na ekonomiju i vojsku, koja obezbedjuje ekonomiju.
Kakvo kurac Kosovo, to je isplaniran NATO protektorat jos od Dejtona. Kosovo ima perspektivu ka EU u nivou nizem nego sto ga ima Turska. A to je jako nisko.

Pa nama prete da ukinu viznu liberalizaciju zbog Siptara koji na lepe oci dobijaju pasos i drzavljanstvo Srbije u Nisu recimo. Kao sto nasi jedva cekaju Madjarski pasos po Vojvodini i dobijaju masovno ako im je neko rodjen od predaka na prostoru Austrougarske tada.

Politika jeste bitna u medjunarodnim savezima ali EU je pre svega ekonomska a tek posle politicka zajednica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Nas jebe sve u kratim crtama.  Oni su nasli nacim da nas rasture na svaki moguci nacin. Mi smo kao narod satanizovani. Mi smo chudovista. Nismo civilizovani. Itd.

Pri tome kao narod nestajemo.

Ma sve se svodi na ekonomiju i vojsku, koja obezbedjuje ekonomiju.
Kakvo kurac Kosovo, to je isplaniran NATO protektorat jos od Dejtona. Kosovo ima perspektivu ka EU u nivou nizem nego sto ga ima Turska. A to je jako nisko.

Pa nama prete da ukinu viznu liberalizaciju zbog Siptara koji na lepe oci dobijaju pasos i drzavljanstvo Srbije u Nisu recimo. Kao sto nasi jedva cekaju Madjarski pasos po Vojvodini i dobijaju masovno ako im je neko rodjen od predaka na prostoru Austrougarske tada.

Politika jeste bitna u medjunarodnim savezima ali EU je pre svega ekonomska a tek posle politicka zajednica.
Iskreno, mene ne bi chudilo da Kosovo udje u EU, jer njima je to mesto potrebno bilo kao poligon za dalje operacije. Dok god je NATO tamo, mi ne mozemo ista da uradimo, osim kao sto sam vec rekao dugog i teskog gerilskog rata, a pri tome bi bilo bombardovanje opet.  Onda imamo Ustase i Balije zapadno i ovde obrezane u Raskoj, dakle sve bolje od boljeg. Saveznike nemamo, i prijatelje nemamo.

Sad ono jeste, Rusi su se nekada cimali da nam pomognu, ali to je bilo davno. Sada Rusija nema neku pretenziju na Balkan. Zbog cheka bi Rusi ulagali u Balkan, oni nemaju neka neresena pitanja sa tim. Sa starim clanicama USSR-a mozda, van toga jok.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34746
mob
Samsung 111111
Neka prime kog hoce samo neka nas zaobidju.

Ja bih im cak ponudio Kosovo uz par uslova...

1. Da ni EU ni Nato nemaju pretenzije prema nasoj teritoriji (ovo preostalo) i da ne diraju Republiku Srpsku.
2. Da ovi se sa severa Kosova i juzne Srbije razmeni albansko i nase stanovnistvo.
3. Da Albanci gube svako pravo da po bilo kom osnovu imaju nase drzavljanstvo.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Srbija nije ukaljana država ali je izopštena od strane Zapada kome taj epitet mnogo bolje pristaje.

I ta mržnja nije juče usađena polusvetu sa Zapada. On je odavno postigao konsenzus da bi njemu bilo bolje da nas nema. I preduzima korake u tom pravcu revnosno u poslednjih 100 godina.

Ali davno sam konstatovao da oni mene ne mogu da preziru toliko koliko ja prezirem njih. I to sa punim pravom.

Tako da oni mogu da stave cvećku na vr' gomile balege i proglase to mesto evropskom prestonicom kulture 2025.

Nemam ništa protiv da Kosove sutra prime u EU, zaslužuju jedni druge.

Ne zanima me EU, samo smatram da EU nema načina da se kurtališe Kosova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.