2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 584 585 587 588 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 637163 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Braun izgleda trazio raskid ugovora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Ma meni je on sasvim okej..ja nzm sto ga svi napadaju.
Nije on ne znam sta, ali i kad mu ne ide ima 10+ poena.

Tesko je ljudima da prihvate da od njega izgleda nece biti nista posebno, posto je svojevremeno izgledao jako perspektivno. I sad se vidi da ima talenat ... Da je kojim slucajem Duletov mandat potrajao, napravio bi on od Vanje cudo. Ovako izostankom discipline i fanatizma sto se treniranja tice, imamo to sto imamo.
Postoji sansa da uhvati poslednji voz sad pod Trinkijerijem.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Vanja Marinkovic ima 21 godinu, apsolutno je mlad, apsolutno perspektivan i apsolutno nama trenutno jedan od najboljih.

E sad ti treba da ubedis likove da je to sto su se oni nadali da ce on da izdivilja sa 19 godina ili da u 21. igra u NBA malo preterano.

Drugo, morali bi da levelujemo sta znaci "talentovan". Bogdanovic je talentovan i igra NBA...ali je talentovan i Jovic koji igra u Bajernu.
Mozda nije Marinkovic igrac koji ce da nadmasi Bogdanovica ali sigurno mozda da napravi pristojnu karijeru Evropi.

Elem, ja sam vise puta naglasio da me ne interesuju igraci koji igraju za Partizan i da retko budem fan bilo kojeg od njih. Navijam za partizan i igraci me ne interesuju mnogo..cisto da naglasim.
Ljudi igraju tu za partizan zbog novca i karijere..ja navijam za partizan iz drugih razloga.
Morao sam ovo da naglasim da ne ispadne da sam ja nesto fatalno vezan za Marinkovica.

Po meni ja u njemu vidim napredak i u igri, i u glavi...a dosta se i fizicki popravio i ojaco u odnosu na zadnje dve godine.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Ne znam, ja sam svojevremeno stekao utisak da mozda ima vise neceg "kosarkaskog" u sebi i od Bogdana. Problem je sto on vec dve sezone ne napreduje. Ja taj napredak o kojem ti pricas jos konkretno nisam video, uglavnom se sve to svodi na mahove gde te istripuje da ide dobrim putem, i onda sve to usere.
Cigle koje cesto ume da baca su nedopustive za njega ... Izgleda kao da ne trenira dovoljno. Nadam se da ce se to promeniti.
I da, slazem se sa tim da ce najverovatnije napraviti pristojnu karijeru u Evropi, samo eto mislim da je mogao da bude mnogo bolji da je Dule uspeo da isprati njegov ceo razvoj ... To mu dodje fazon kao sto i dan danas mislim da bi debeli Fofana pokidao da je imao vecu minutazu u Partizanu i da bi ostavio jaci trag od recimo Dijare.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2018, 16:38:26 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1248
e sada cekamo da Asvel dobije Turk telekom pa da se nadamo nekoj sansi za top 16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 248
https://youtu.be/jP-rLHUi7Yc

Pobede u evroligi na jednu loptu 2002 - 2012
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1248
tooooo  Asvel dobio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
36:34 poluvreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Gagic nam sjebao i ono malo sansi u EC onom povredom Zagorca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
61-69 uz pobedu Trenta u Rusiji to je to. Gagic valjda sledeci za najuriti posle Brauna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 584 585 587 588 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.