2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 465 466 468 469 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 670060 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12065
Zastava
Sto je najgore DZile izjavi da ostaje do kraja ugovora a objektivno i gde ce sad da ode kad ga je pocistio radnicki iz zeleznika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
Sreca pa nisam gled'o. Dzile, pocepaj licencu.

Ma nije on kriv nista. Igraci kao da nisu hteli da igraju, bar mi deluje kao da ova prica ima neku pozadinu.
Inace prolaz njihov je skroz zasluzen, ljudi vodili obe utakmice sa nekih 10 razlike konstantno.
Nema tu sta mora da se pruzi ruka boljem.

Dal Dzikic ostaje ili ne znam, dal Pekovic ostaje ili ne isto. Ali ovo je korak napred po meni. Jedna solidna sezona sa ogranicenim timom doduse.
Stvarno je igralo dosta igraca koji ne zasluzuju da igraju ni u Metalcu, a kamoli tamo gde se gaje najjace ambicije.
Ja se nadam da se rastajemo sa vecim delom tima, pocevsi od Ratkovice pa do Majstorovica. Iz ovoga zadrzati nekako Hecera, Bircevica,Marinkovica, Novicu i Lukovica..ovi ostali realno, bolje neke klince da smo razvijali.

Nisam neki ekspert za kosarku al' kad vodis ekipu u kojoj imas Bircu, Novicu, Hecera, Ratkovicu i na to plus jos nekoliko iskusnih ABA igraca Andrica, Majstorovica, pa i Marinkovica i izgubis od neke balavurdije koja 15 minuta igra sa Davidovcem na jedinici... to je sramota.

Partizan nije ono sto je bio pre 5 godina. Dres zasluzuje da nosi onaj kome imamo da platimo.

Ako igraci nisu hteli da igraju, ja ne vidim nikog drugog osim trenera da je kriv. Kako su Markovi igraci hteli da igraju?

Nisam gledao prvu jer nisam bio u prilici. Juce nisam hteo da gledam. Palio strim povremeno. Vrtimo dve kretnje celu sezonu. Mucno je za gledanje.

A na kraju, sto je najgore, bacili smo dve sezone i nista uradili nismo. Da je bar dug vracen. Cenim da smo se samo jos vise zaglibili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Citat
Nisam neki ekspert za kosarku al' kad vodis ekipu u kojoj imas Bircu, Novicu, Hecera, Ratkovicu i na to plus jos nekoliko iskusnih ABA igraca Andrica, Majstorovica, pa i Marinkovica i izgubis od neke balavurdije koja 15 minuta igra sa Davidovcem na jedinici... to je sramota.

Pa to je tvoj licni stav. Ni meni Kosarka nije prvi sport..ali sam ispratio zadnje dve/tri sezone do kraja. Prvo Majstorovic je kurac a ne iskusni ABA igrac. Andric je covek prosek ni gore ni dole. Marinkovic vec ima nekog smisla, dok je Ratkovica besmislen.
Hecer i Novic su vec stepenik napred.

Citat
Partizan nije ono sto je bio pre 5 godina. Dres zasluzuje da nosi onaj kome imamo da platimo.

Slazem se. U tom konekstu sam i reko..da su ovi igraci limitirani za tako nesto. Samim tim sam bio i svestan da od nekog velikog uspeha nema nista. Mada ja sam apsolutno zadovoljan kako su izneli sezonu Smiley

Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Kako mozes biti zadovoljan ako znas da vas je izbacila gruoa debila? Dobro ako izuzmemo boldeba,radanova i davidovca
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Ja se nesto nisam ni potresao, ocekivao sam ovo.
Ovo je odigrano cisto "reda radi", sto se videlo i kod Dzileta, a i kod igraca, jednostavno nije bilo nikakve zelje za pobedom i daljom igrom.
Dzile je dobar trener, ali nije za ovakav Partizan. Njemu ne odgovara tim koji ima gomilu dobrano sto tehnicki, sto fizicki limitiranih igraca sa kojima mora da se izvlaci, a celo to izvlacenje bi lezalo na jakoj motivaciji, borbi, i akcijama.
Mi dve akcije nemamo, igramo neku NBA kosarku za siromasne ( Smile ), sve se svodi na individualizam i neke na silu suteve... Prosle godine je imao tim koji je mogao da iznese tu kosarku, imao 3 solidna crnca, sad kapiram da je jedini igrac po njegovoj meri Hecer, koji se kako je vreme teklo lagano gasio.
Suma sumarum, dok je Dule bio dobar u trazenju talentovanih, i izgradjivanju igraca, Dzile je totalna kontra, i konsantno je potencirao pricu - "takvi su kakvi su", sto znaci, treba mu gotov proizvod - za to se nema para u Partizanu ( i ono malo sto se imalo je baceno na pogresne ) jbg.
Mogli smo vise ove sezone, pogotovo u onoj Ligi Sampiona, ali opet i nije bilo tako lose... Svako ko je ocekivao neke jace uspehe, i nada se konkurentnosti Partizana - dzabe se nervirao, tako je - kako je, u celom sportskom drustvu vlada diktatura na koju navijaci ( pogotovo danasnji neslozni Grobari, i u danasnjoj Srbiji ) ne mogu da uticu, i licno ne bih voleo da se Partizan gasi pa pali po principu komsinice - treba ici i u beton ligu ako treba, jer cilj NE opravdava sredstvo uvek, to nas je razlikovalo do sada, samo nisam siguran sta ce SNS bagra raditi sa klubom.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Ja se nesto nisam ni potresao, ocekivao sam ovo.
Ovo je odigrano cisto "reda radi", sto se videlo i kod Dzileta, a i kod igraca, jednostavno nije bilo nikakve zelje za pobedom i daljom igrom.
Dzile je dobar trener, ali nije za ovakav Partizan. Njemu ne odgovara tim koji ima gomilu dobrano sto tehnicki, sto fizicki limitiranih igraca sa kojima mora da se izvlaci, a celo to izvlacenje bi lezalo na jakoj motivaciji, borbi, i akcijama.
Mi dve akcije nemamo, igramo neku NBA kosarku za siromasne ( Smile ), sve se svodi na individualizam i neke na silu suteve... Prosle godine je imao tim koji je mogao da iznese tu kosarku, imao 3 solidna crnca, sad kapiram da je jedini igrac po njegovoj meri Hecer, koji se kako je vreme teklo lagano gasio.
Suma sumarum, dok je Dule bio dobar u trazenju talentovanih, i izgradjivanju igraca, Dzile je totalna kontra, i konsantno je potencirao pricu - "takvi su kakvi su", sto znaci, treba mu gotov proizvod - za to se nema para u Partizanu ( i ono malo sto se imalo je baceno na pogresne ) jbg.
Mogli smo vise ove sezone, pogotovo u onoj Ligi Sampiona, ali opet i nije bilo tako lose... Svako ko je ocekivao neke jace uspehe, i nada se konkurentnosti Partizana - dzabe se nervirao, tako je - kako je, u celom sportskom drustvu vlada diktatura na koju navijaci ( pogotovo danasnji neslozni Grobari, i u danasnjoj Srbiji ) ne mogu da uticu, i licno ne bih voleo da se Partizan gasi pa pali po principu komsinice - treba ici i u beton ligu ako treba, jer cilj NE opravdava sredstvo uvek, to nas je razlikovalo do sada, samo nisam siguran sta ce SNS bagra raditi sa klubom.

Чудо како се гробарски инат није супротставио неким тамо мутантима из железника ?  Smile

Не прави се паметан Боки, него положи неки испит за промену Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Koliko mutanata ima tu vec godinama, valja se svima suprostaviti... Mnogo je kume, mnogo  Smile
Covek sa gomilu mana koji je terao inat kako je znao i umeo je na kraju odstranjen, jer obicno to tako biva ... A meni je drago sto smo se toliko dugo drzali.  Smile
P.S. Polazem ja, nis' se ti ne boj  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 465 466 468 469 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.