2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 464 465 467 468 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 670052 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ali dzile i idi gledaj fmp Smile Smile Smile Smile

Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2017, 00:25:46 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
Sreca pa nisam gled'o. Dzile, pocepaj licencu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Sta si rekao tvojima? Smile
Pusti im neka misle da ste 2-0 dobili Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
Kaze keva "Ja da sam trazila prenos, mi bi pobedili".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Hahaahahhaah,dobra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Sreca pa nisam gled'o. Dzile, pocepaj licencu.

Ma nije on kriv nista. Igraci kao da nisu hteli da igraju, bar mi deluje kao da ova prica ima neku pozadinu.
Inace prolaz njihov je skroz zasluzen, ljudi vodili obe utakmice sa nekih 10 razlike konstantno.
Nema tu sta mora da se pruzi ruka boljem.

Dal Dzikic ostaje ili ne znam, dal Pekovic ostaje ili ne isto. Ali ovo je korak napred po meni. Jedna solidna sezona sa ogranicenim timom doduse.
Stvarno je igralo dosta igraca koji ne zasluzuju da igraju ni u Metalcu, a kamoli tamo gde se gaje najjace ambicije.
Ja se nadam da se rastajemo sa vecim delom tima, pocevsi od Ratkovice pa do Majstorovica. Iz ovoga zadrzati nekako Hecera, Bircevica,Marinkovica, Novicu i Lukovica..ovi ostali realno, bolje neke klince da smo razvijali.

Mrzi me nesto da ulazim u polemike, ali ovo je realno gomila gluposti..

Citat
Како одржати достојанство и културу када испаднете од наше филијале, а имајући у виду како сте се годинама иживљавали на нашим јуниорима.

Prvo mozgu, vi ne bi mogli ni da imate dva kluba u ligi. Mada nemate ni jedan ali to je druga prica.
Nije sportski da imate dva kluba ako iole razumes tematiku. Razlog sto se ova prica ne pokrece je sto ionako imate  10 puta skuplji tim, pa nije vazno.
Ali ovakav pickinski mentalitet (bez obzira na navijacku opredeljenost jer toga ima svuda gde je moguce), da vasa filijala ima mogucnost da vam se sklanja i da odmarate igrace ili da nam ne dozvoljava navijace i sl. je van svakog fer pleja, ako ti to uopste razumes.

Citat
Јадранска лига - изванредна екскурзија у Подгорици.

Jadransku ligu smo odigrali na nivou. Imali smo sveukupno nekih 20 pobeda, sa poprilicno ogranicenim timom. Smiley

Citat
Куп Радивоја Кораћа - изванредан стомачни вирус.

I to smo odigrali dobro. Mozda smo tu i bili najblizi nekom trofeju ali falilo je 90% tima. Ako se secas price na dalje..I sam finis aba lige smo igrali bez ogromnog dela tima i tu negde i izgubili mozda sansu za domaci teren u plej ofu.

Citat
КЛС - изванредно парирање ФМП 2 чак више од два сата.

Da, ovde smo najvise podbacili. Ali mi ionako ne bi mogli da uzmemo vise od jedne utakmice u finalu.

Citat
Евролига - изванредан пренос на ТВ-у.

Sta smo mi radili na tom takmicenju postoji istorija. Vi mozete tamo samo da budete ko 9 ili 10 mesto i sl.

Citat
Еврокуп - изванредно неучествовање у последњим секундама.

Da, jer nam je zabranjeno. Pa je pokusano da se FMP gurne tamo.

Citat
Лига шампиона - изванредна утеха и губљење времена.

Nije bilo gubljenje vremena. Doduse mnogo nekvalitetnih timova i ruzne kosarke, ali je bar bilo zanimljivo jer su se dosta meca resavala na jednu loptu.

Citat
Убедљиво највећи успеси и врхунци сезоне - две победе у дербијима.

Uspeh u derbiju je uspeh. Nije isto kad vi nas pobedite .. racunam od neke 2015 msm. Jer imate mnogo jaci tim i to se nekako ocekuje. Kvota se krecu od 1.20 do 1.25.
Ali kad vas mi pobedimo sa Cedomirom Vitkovcem, Perom Aranitovicem i Milutinovicem..to mora nesto da govori.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12065
Zastava
Dzikic veci demagog od laznog Grofa,samo je Grof makar uzeo pare ovaj ce da dobije ono da izbije oci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Стварно? Стварно си опсежно одговорио на моје зајебавање како сте ишли у Подгорицу екскурзије ради? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
A to je bilo zajebavanje ?
Pa ti bas imas ogranicen smisao za humor.

A i iskoristio sam da se nadovezem na to sta mislim o prosloj sezoni.

Dzikic veci demagog od laznog Grofa,samo je Grof makar uzeo pare ovaj ce da dobije ono da izbije oci.

Ja ne vidim gde vi vidite problem u njemu  Smile
Ne moze od njega da se ocekuje bog zna sta sa ovim timom  Smile

Zamisli ti taj stres da navedes pleja Ratkovicu da centru Majstorovicu doda loptu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Partizan je cetvrti po jacini tim na jadranu,ne znam cemu tolika kuknjava...
Vas su dobili seslija,apic,bursac,covic,ljubicic jebote Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 464 465 467 468 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.