2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 667109 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Taj period "unistavanja Zvezde" nije propracen vecim ulaganjima u Partizan.

Jeste.

Kontinuirano vecim ulaganjima.  Stoji cinjenica da je i pametnije radjeno u Partizanu i svrsishodnije ulagan novac. 

Onda se jedne godine da Zvezdi pa dovede dva dobra stranca, poznatog trenera i probamo nesto na ooo-ruk protiv sistema i prodjemo kako prodjemo.

53 put kazem, zovete ovo aparthejdom, nadjite mi jednu godinu kada KKP nije imao sponzora na dresu, kad nije imao nijednog stranca i kada je imao 8-9 igraca pod ugovorom. Ja to pamtim u Zvezdi pre 6-7 godina.
Pa polako, ima jos vremena, skinuce oni i nama sponzore  Smile
Nije realno to poredjenje, Partizan je mnogo vece ime u kosarci vise od 20 godina, ne mozes ti svesti takav tim za par sezona na taj nivo bez sponzora. Ali opet, sunovrat je vidljiv, i ocigledno je da je sve posledica mesanja sa strane i nasilnog razbijanja sistema u nasem klubu. Ta vrsta cepanja kluba kod Zvezde nije vidjena jer Zvezda sto se kosarke tice nije ni imala kontinuitet jos od sljake da se ne lazemo.
Koliko znam, ispravi me ako gresim, ovo nije prvi put da se Zvezda zamrzava, tako da ne cudi sto je dosla do tog statusa svojevremeno.
Citat
Stoji cinjenica da je i pametnije radjeno u Partizanu i svrsishodnije ulagan novac. 
To je i jedina razlika izmedju Partizana i Zvezde. Partizan je od svojih ulaganja na vreme napravio bazu, koju Zvezda nikad nije imala. Da li zbog vise kradje ili ne, ne znam, ali to je uslovilo kasnije raspad i veca dugovanja.
Da je drzava stvarno stala iza Partizana tada, mi bi za 13 godina dominacije bar jedne godine imali krsteni budzet.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2017, 17:11:03 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
Nismo isti,mi nismo gepekovali sudije,nismo imali sps i podrsku drzave iza nas...sada evo pokusavamo da se izjednacimo po tom pitanju,ali videcemo
Kakav crni sps. Covece posle 10 godina u evroligi niko iz drzave ne staje iza tebe za A licencu.
Budzet je realno bio smesan u odnosu na ostale evropske klubove, kao i u odnosu na sadasnji Zvezdin.
Sa druge strane imas oprosten ogroman dug, dozvoljene razne muljaze za ponovno "paljenje" kluba, finansiranje istog iako se zna da te pare prolaze kroz ruke Covica, i + organizovanje fajnal fora u Beogradu.
Ti stvarno mislis da je neki navodni sps, gepekovanje itd razlog za sve sto se desavalo u nasem sportu?
Sasvim je moguce da su i vece pare prolazile kroz Zvezdu u vidu pomoci sto se SD-a tice nego kroz Partizan. Problem je sto su te pare sto kradene, sto ulagane u neka instant resenja umesto da se pravi nesto dugorocno.
Onaj vaterpolo ti je pravi prikaz stvari.
Umesto da se osposobi 25-maj, prvobitni Zvezdin bazen, i da se krene od klinaca u zdravu pricu, ne, moralo je odmah da se ide na evro titulu sa nekim drim timom. Klasicno malogradjansko i iskompleksirano ponasanje koje ne daje resenje na duze staze vec samo garantuje ambis ...

Ok, ako mislis da je to lako, krenite sa KKP u zdravu pricu. Posle nekoliko decenija napravite kvalitetne mladje kategorije od para koje dobijate od NIS-a i MTS-a, sto ih dajete Robinsonu, Gordonu, Kenanu, Adinu, Heceru, Novici? Cemu stranci i veterani? Sta ce Gordon? Da srusite Zvezdu? Malogradjanstina i kompleks.

Citat
Partizan je od svojih ulaganja na vreme napravio bazu, koju Zvezda nikad nije imala.

Ne sprdaj se, koju bazu??? Partizan je bio one man show coveka koji je znao svoj posao. Sve ste doveli sa strane u prvi tim i sa njima jako kvalitetno radili, tj RADIO Vujosevic. Nikakav sistem, nikakva organizacija.
Prvi ste birali u Srbiji, kao sto sada prva bira Zvezda. Pre Zvezde je birao i Hemofarm i FMP.

Cak i u tom periodu sunovrata Zvezde je vise kvalitetnih igraca izaslo iz njene skole nego iz skole Partizana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Gordon? Ti njega pominjes kao neko veliko pojacanje koje ce da kosta?
Covek 2 godine skoro nije igrao, dosao ovde da vadi kestenje.
Mi od NIS-a i MTS-a ne dobijamo pare da pravimo baze ili da dovodimo kvalitetne igrace, mi pare dobijamo na kasicicu samo da bi mogli da zivimo. Ako kojim slucajem postanemo konkurentni ili neposlusni ( citaj Beric ), to se odmah sece.
Tim koji je sada tu je pokusaj Dzikica da od nicega napravi nesto sa malim novcima, posto za kvalitetne domace igrace nemamo novca, kupujemo polovnjake stare koje kad skupis sve na gomilce imas jedno zdravo koleno.
Citat
Ne sprdaj se, koju bazu??? Partizan je bio one man show coveka koji je znao svoj posao. Sve ste doveli sa strane u prvi tim i sa njima jako kvalitetno radili, tj RADIO Vujosevic. Nikakav sistem, nikakva organizacija.
Pricao sam na nivou SD-a. Sto se kosarke tice, taj Vujosevic je drzao Partizan, i taj Vujosevic je godinama sabotiran da bi na kraju bio oteran na silu. Toliko ocigledno i bolesno mesanje politike u sport do sada nije nigde radjeno. I tu uopste ne vidim zasto bi "zemlja kosarke" pored "budjenja Zvezde" morala da unistava nesto sto dobro funcionise kao sportska prica?
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
Citat

Sad zamenjujes teze.

Kazem ti da nije bas tako jednostavno uci u "zdravu" pricu, ulagati u bazu, potpuno zanemariti takmicarske ciljeve koliko god oni bili nerealni. Ne pricam ja o Gordonu kao velikom pojacanju nego pricam o posezanju kluba za instant resenjima koje u 99% slucajeva ne daju rezultat.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
A šta je za tom Zvezdom od 2011-2015. Pošto sad ima kao neka stara Zvezda, a i dalje je tu razvojni FMP..  Smile
Ajde da se ne lažemo imao je i Partizan dobar budžet i podršku države u srećna vremena, samo ne toliko jaku kakvu sad ima "rivalski klub" da ga tako krstimo.. I to je u izopačenoj Srbiji apsolutno normalno, iza koga stanu jaki ljudi tu ide i lova, idu rezultati, samim tim i mlađi talentovani domaći igrači će ići u taj klub, a i više je para za strance.. Jako je teško preokrenuti taj balans koji je sad totalno na strani "rivalskog kluba" i to je jedino moguće kroz osvajanje ABA lige i igranje Evroligi, mada čak ni to momentalno ne bi pomoglo. Zvezdi je mnogo trebalo da okrene našu dominaciju od 13 sezona, trebaće i nama dosta u ovim uslovima, nadam se ne toliko dugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Citat

Sad zamenjujes teze.

Kazem ti da nije bas tako jednostavno uci u "zdravu" pricu, ulagati u bazu, potpuno zanemariti takmicarske ciljeve koliko god oni bili nerealni. Ne pricam ja o Gordonu kao velikom pojacanju nego pricam o posezanju kluba za instant resenjima koje u 99% slucajeva ne daju rezultat.

Naravno da nije lako, ali je bilo moguce.
Pazi, do pre par godina smo bili klub koji je u vrhu cak i evropske kosarke. U, da se izrazim "novijoj" istoriji imamo zapazene uspehe sto u Evropi, sto na domacoj sceni. Nasa instant resenja ne mogu da se porede sa Zvezdom, jer Zvezdin problem tada nije datirao od 2000 i neke, Zvezda se gasila jos 94-te (mislim da je tada prvi put zamrznuta, nisam 100% siguran). Totalno je apsurdno porediti posezanje za instant resenjima ta dva kluba, jer jedan probleme vuce vise od decenije, nisu mu nista novo, a drugi je obezglavljen(sto se Zvezdi nije desilo) skoro i jos uvek je u nekoj neizvesnosti, pa stoga i pokusaji sa Perom Bozicem, Dzikicem ...
I pored tog ambisa u kojem je Partizan, mi smo mogli da igramo EvroKup i da nekako bar budemo zapazeni u normalnijem takmicenju, no, i tu je drzava odradila svoje. Znaci ne nas raspad, ne nasa greska, ne nasa nesposobnost i rasulo, nego iskljucivo neko drugi.
Prevelik je to kontrast, veci nego ikada.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2017, 18:45:38 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
Citat
Prevelik je to kontrast, veci nego ikada.

Nisi mi odgovorio, kada je KKP bio bez sponzora na dresu i sa 9 igraca u rosteru?

I Zvezda i Partizan zavise od drzavnih para i volje drzave. Sve dobro u Partizanu tumacis sposobnoscu Partizanovaca. Sve lose voljom drzave. Sve dobro u Zvezdi tumacis davanjem drzavnih para, sve lose nesposobnoscu i losim odlukama Zvezdasa. Jebiga, smesno je.

Ja bih jako voleo da je nama drzava 2010-te pomagala koliko vama danas, u vreme "aparthejda".

Da vidim Partizanov dres bez sponzora tokom cele sezone i centra u njemu sa 50% masti sa ovako zavidnom karijerom  Smile

Дунгуан
Ирони Рамат Ган
Хејлунгђанг Дацин
Стеауа
Илисијакос
Црвена звезда
Љаонинг Хантерс
Малвин
Аргентино де Жунин
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Nismo isti,mi nismo gepekovali sudije,nismo imali sps i podrsku drzave iza nas...sada evo pokusavamo da se izjednacimo po tom pitanju,ali videcemo

психоделија Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
терај овог копривицу у три пичке материне Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Jel u sastavu gordon uopste da znam dal da gledam?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.