2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 669955 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Cestitke za celu seriju (dobro, ne bas celu). Premalo kvaliteta, muski ste se borili i izginuli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung 111111
Dobili su nas posteno ovu utakmicu. Jednu nas odvalili, jednu im dala drzava, ova je bila skroz postena.
Ja sam prezadovoljan Smiley Mislim koliko covek moze da bude, kad izgubi finale od rivala. Pre pocetka sam ocekivao da nas odvale u bukvalnom smislu reci Smiley I tako su i krenuli. Ali okrenula se prica.

Uglavnom na pravom smo putu, kad presaberes i preracunas dovodjenje Dzikica je pun pogodak Smiley Mislim da je on trebao da odmah krene sezonu, ne verujem da bi prica bila drugacija nesto previse jer ovaj tim nema kvalitet..vise i bilo na planu gradnje ekipe za narednu sezonu i pravljenje nekog dugorocnog plana.

Bez da budem i najmanje licemer ili da nesto likujem..Ja apsolutno ne razumem kako su ovi sa ovim timom igrali Evroligu. Smiley

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12065
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Komsijama svaka cast na tituli.Nasima svaka cast na borbi ako nista dobili smo ozbiljnog i kvalietnog trenera na duze staze.Ako  uprava bude mogla da prati Dzikica finansijski sledece sezone imamo se cemu nadati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
SonyEricsson W800i
Razlika izmedju coveka :
Cestitke za celu seriju (dobro, ne bas celu). Premalo kvaliteta, muski ste se borili i izginuli.
i necega ... ne znam ni sam kako bih nazvao
Ma ne, ne mozemo glat, samo prvi mec 31 razlike... ova preostala 3 smo odradili s pola gasa.  Smile
Ogromna. Cestitke pantelijo.
Imaju bolju, kvalitetniju i stabilniju ekipu. Nema sta da se zameri momcima, borili su se koliko su mogli, dosta je tu neiskusnih igraca pa im je glava veliki problem bila, niko ne moze da me ubedi da i pored toga sto nisu kvalitet  neki poseban ne mogu da ubodu nijedan od gomile otvorenih suteva ...
Dzile mi je nekad nejasan sa (ne)zvanjem tajm-auta, kao i sa forsiranjem igraca kojima ocigledno nikako ne ide, sve dok nas ukopaju ( Vrabac, Aranitovic ) kroz celu seriju. Mada, i ja sam se nadao da ce Aranitovic bar jednu trojku da ubode, ono tropa ... No ono sto je uradio sa ekipom koja je bila pred ambisom je za svaku pohvalu !
Nisam neki optimista sto se buducnosti tice, jer cisto sumnjam da ce nam biti dozvoljeno da budemo ozbiljno konkurentni.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2016, 23:55:39 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
mob
Nokia E72
Које мучење друго полувреме вечерас за гледати Smile

Но, свака част за серију и за целу КЛС. Заправо за целу сезону откад је Џиле дошао.

Мислим да следећа сезона  Smile може да буде прилично добра.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2016, 23:57:03 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Bravo, bre, ludaci!
Ne umemo, poradjamo svaki kos al' poginusmo.

Odavno veca grupa poluproizvoda nije igrala za KKP. Skupljeno s koca i konopca a opet funkcionisu zajedno.
Petorka u kojoj igraju Batica, Vrabac i Ceda ili Aranitovic, Marinkovic i Vrabac i mi igramo egal sa svima. I sa Zvezdom i sa Konstantinom. Lomimo Borac u poslednja tri minuta, imamo Zvezdu u dve ukatmice na +15.

Novica i Kevin vrte pik do iznemoglosti, Vilijams prenosi loptu, napada licem Zirbesa i unistava ga u onoj jednoj cetvrtini, Vilson mora da igra jer je njegova lopta, izgubi ih deset pa ubaci 17 poena za poluvreme, kapiten nam se raspada, Batica pogadja trojke iz trka, promasimo deset zicera pa ubodemo trojku s pola, preuzimanja i rotacije kod pika doktorski...

Novice ludaku!

Nije uvek lako ali je uvek lepo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung 111111
Ma nema sanse da bude sl sezona dobra, prvo nismo rezimski klub, drugo postoje dugovi.
Svetla tacka je sto se nismo ugasili, spajali sa nekim i sl. a opet smo izvukli maksimalno iz sezone.
Usijanje je bilo kad nas sutjeska u borbi za opstanak u ABA odvali 20 razlike Smiley
Pazi koja je razlika sa te distance od kad je uzo Dzile jbt. Zavrsili smo peti ABA ligu i igrali dva finala poprilicno neizvesna Smiley

I to sa kojim igacima Smiley
Sreca, igramo taj neki evropski kup da ne stagniramo, i generalno mora remont tima. Smiley

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Ja bih zadrzao sve isto, zanimjlivije ce da bude. Imam ja jos zivaca za gubljenje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung 111111
Ja ne znam odakle ti nervi  Smile

Imamo cela 3 igraca + Muric koji je definitivno digo ruke od kosarke.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Razlika izmedju coveka :
i necega ... ne znam ni sam kako bih nazvao
Ma ne, ne mozemo glat, samo prvi mec 31 razlike... ova preostala 3 smo odradili s pola gasa.  Smile
Ogromna. Cestitke pantelijo.
Imaju bolju, kvalitetniju i stabilniju ekipu. Nema sta da se zameri momcima, borili su se koliko su mogli, dosta je tu neiskusnih igraca pa im je glava veliki problem bila, niko ne moze da me ubedi da i pored toga sto nisu kvalitet  neki poseban ne mogu da ubodu nijedan od gomile otvorenih suteva ...
Dzile mi je nekad nejasan sa (ne)zvanjem tajm-auta, kao i sa forsiranjem igraca kojima ocigledno nikako ne ide, sve dok nas ukopaju ( Vrabac, Aranitovic ) kroz celu seriju. Mada, i ja sam se nadao da ce Aranitovic bar jednu trojku da ubode, ono tropa ... No ono sto je uradio sa ekipom koja je bila pred ambisom je za svaku pohvalu !
Nisam neki optimista sto se buducnosti tice, jer cisto sumnjam da ce nam biti dozvoljeno da budemo ozbiljno konkurentni.

Nemam ja sta da se dodvoravam i da cestitam onako radi reda. Kad vi budete bili ljudi onda mozemo o necemu pricati, ovako slaba vajda, sve se vidi iz vasih postova.  Svi ste obicni licemeri i foliranti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.