2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 671000 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Oces da se kladis da cete nas minimum jednom dobiti ako budemo igrali finale kls ?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Apple iPhone 17 pro
- Тата, тата, победили смо Партизан у кошарци!
-Тако је сине, Човићу легендо ваистину Човићу легендо.
- Али мени Јусуф, једини Гробар у одељењу каже да смо ми ФМП.
-Није ствар у имену сине, него у духу. Пусти тог сина оног крезубог генерала који је Хрват.
-А тата, кад би мама умрла и да се ожениш са новом женом и промениш јој име у мамино (Весна), да ли бих ја могао да је зовем мамом и да ли би ми била мама?
-Наравно, сине.
-Волим што немамо морал тата, све је тако лакше у животу. И навијати за други клуб и волети другу маму.
-Браво, сине, прави си татин звездин четник.
-Тата, а како ми себе зовемо четници кад ХрватоШиптар Јусуф каже да је Крцун стрељао Дражу Михаиловића, Бугарчић био управник Голог Отока а Капичић убијао четнике а то су наши оснивачи?
-Сине, све може ако си звездаш. А и сви знају да је Звезду основао Свети Сава, и да је Рајко Митић носио раздељак на десној страни као Краљ Петар.
-A зашто је Рајко Митић играо за Партизан пар утакмица.
-Приморали су га комунисти.
-Али и ми смо комунисти, тата.
-Не, ми смо четничка реакција и као такве су нас основали Крцун и Ранковић. Алтернативна београдска студентарија.
- Тата, шта је пик ен рол?
- То је врста рокенрола, сине.
- А мени Јусуф рекао да то има везе са кошарком, ништа не зна. А тата, зашто ми мрзимо Дулета Вујошевића толико?
-Колико година имаш, сине?
-Седам, тата.
-Ја имам 30, сине. Од моје тринаесте до двадесет и седме Звезда није освојила ниједну титулу. Зато га толико мрзимо. Гепековао је наша детињства.
-Али тата, имамо ватерполо. Ту смо били прваци Европе а гробари нису откад ја знам за себе.
-Тако је сине, одувек смо били добри у ватерполу али то је небитан спорт увек био осим те године кад смо ми освојили.
-Тата, зашто Синан прича да нам Вучић помаже?
-Зато што је Хрват и Шиптар сине, а зна се да они лажу. Вучић није динара дао Звезди, а КК Партизан му се чак и захвалио на помоћи. Отерао је Дулета, довео им спонзоре, ево чак ће можда да играју и Еврокуп што је много већи успех од оног што су до сада имали. Ми смо увек у кошарци били гигант. Кад се само сетим дуплог паса који сам гледао пре 10 година између Гуровића и Ракочевића. Било је баш добро закуцавање, али нажалост, Гуровић био у офсајду.
-Тата, а зашто ми имамо препеве партизанских песама а зовемо се четницима? О бела ћао, У име свих нас из педесет и неке, Дубровачки трубадури, Мишо Ковач.
-Зато што је Ковачу мама била из села крај Горњег Милановца, а за остало је одговор- ЗАТО! Не постављај глупа питања, послаћу те у своју собу.
-Тата, а зашто ми наш стадион зовемо Маракана а Маракана већ постоји у Бразилу. Да ли би зезали Гробаре када би они назвали свој стадион Камп Ноу?
-Тишина тамо, читам Политикине умрлице.
-И како се зовемо српским клубом када смо највеће успехе имали у време Југославије и играли су нам играчи из свих република у генерацији из Барија и назван је највећим успехом Југословенског фудбала?
-ЗАТО.
-Тата, јел то због фантомкама или јер се не смеју куповати ствари наших браћа?
-Марш у собу.
-А тата, где имају оне јакне са крзном што носи пола севера?
-То више сине није у моди. Купиће ти тата најсрпскију јакну Стоне исланд, иако сам таксиста и зарадим месечно 400 евра, уштедећу 250 да ти купим једну. А купиће ти тата и једну књигу Деретића да научиш праву србску историју. Српство нема цену. А сад, марш у собу. И тишина тамо.
- А зашто је Роберт Чачанин подржао Олују и Дејо Геније гласао за Косово у Уефи. Зар они нису наши ЗвездаСрби? Ништа ми није јасно тата.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
 Smile Smile Smile

Videh pre neki dan slicnu glupost.

Evo, nadjoh...nismo isti.

- Tata, tata, pobedili smo Zvezdu u košarci!
- Jesmo, sine.
- Sad smo mi prvi?
- Nismo, sine.
- A bićemo prvi?
- Ne možemo biti prvi.
- Pa što se onda ovoliko radujemo?
- Zato što nećemo biti poslednji.
- A kad ćemo biti prvi?
- Kad se vrati Dule.
- A gde je Dule?
- U Limožu.
- Šta radi tamo?
- Pobeđuje.
- Koga?
- Valensiju, prvi smo koji su ih pobedili ove sezone!
- Ko, Partizan?
- Ne, Limož.
- Pa za koga mi navijamo?
- Za Partizan.
- Pa kako smo onda mi pobedili Valensiju?
- Pa Dule je pobedio, a Dule je MI.
- A, da, kao što je i Obradović MI, pa je pobedio Zvezdu.
- Tačno.
- I za Fenerbahče navijamo?
- Da, kad igra protiv Zvezde,
- Jeee!!! Pobedio Fenerbahče Zvezdu!!! A, tata, što je Zvezda ispred nas u košarci?
- Jer je Čović pokrao pare sa Kosova!
- Isto kao onaj čika, Radovanović?
- Da, isto kao on. To je Čovićev pajtaš.
- Ali, tata, on je bio u Partizanu, a krao je pare sa Kosova.
- Zato što je Zvezdaš.
- A što Živković hoće da ugasi Partizan?
- Zato što je Zvezdaš.
- A zašto mi pravimo koreografije, kada ti kažeš samo grlo, dlan, šalovi?
- Zato što su nam Zvezdaši na tribini!
- Tata, a ima li neki Partizanovac u Partizanu?
- Ima, Stojković i Kleo.
- A zašto je Kinzi prešao u Zvezdu?
- Zbog para.
- A je l’ i Roberts prešao iz Zvezde u Partizan zbog para?
- Nije, on je prešao zbog ljubavi.
- A u koga se zaljubio?
- U Duleta.
- Ali Dule ima ženu.
- Pa šta?
- Pa je l’ se i Dule u njega zaljubio?
- Ne lupaj.
- Tata, tata, a što nama Zvezdaši kažu da smo Hrvati?
- Zato što misle da su samo oni Srbi.
- Da. Oni su Cigani, a navijači Vojvodine su Mađari. Nisu Srbi kao mi.
- Da.
- A, tata, što oni sebe zovu Delije?
- Zato što su turski konjanici.
- Kako su turski konjanici?
- Zato što reč „delija“ znači turski konjanik.
- A, tata, je l’ to znači da pesma „igrale se delije na sred zemlje Srbije“ znači da su se igrali turski konjanici na sred zemlje Srbije?
- Ne znači.
- A ona pesma „sve delije, od Srbije“ znači da su to sve turski konjanici od Srbije?
- Ne znači.
- A ona naša pesma „Partizan vole samo delije, delije iz ponosne Srbije“, je l’ to znači da Partizan vole samo turski konjanici?
- Aman, ne znači!!!
- Pa kako, kad si mi rekao da „delija“ znači turski konjanik?
- Delija ne znači turski konjanik, osim kada su navijači Zvezde u pitanju.
- Kako?
- Pa na turskom „delija“ znači turski konjanik, ali ne i na srpskom.
- A, tata, to znači da mi pričamo turski?
- Ne znači.
- Trebali bismo naučiti, kad već navijamo za Fenerbahče.
- Ne lupaj!
- Pa ja sad nešto razmiljam, tata, ovaj čika što je krao pare sa Kosova...
- Čović?
- Ne, ovaj naš Zvezdaš, on je i u Novom Pazaru bio.
- Pa?
- Pa ako su navijači Novog Pazara dobri sa navijačima Fenerbahčea, a mi navijamo za Fenerbahče, to znači da navijamo i za Novi Pazar?
- Ne znači.
- Ništa ja tebe, tata, ne razumem.
- Navijaj za Partizan i ne pitaj mnogo!
- Ne mogu, tata, da navijam za Partizan.
- Molim? Zašto?
- Pa zato što prvo moram da budem Zvezdaš da bih navijao za Partizan. Jesi li i ti prvo navijao za Zvezdu?
- Naravno da nisam.
- Znači i tebi je deda kupio leptir mašnu od grobarskog treš romantizma da navijaš za Partizan, kao što si ti meni?
- MR’Š NA SPAVANJE!
- Idem, ali da mi pustiš onu pank uspavanku od Zorice Brunclik, je l’ važi, tata?

Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2016, 22:01:12 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Oces da se kladis da cete nas minimum jednom dobiti ako budemo igrali finale kls ?
Нема потребе за тим. Не бих да те излажем том непотребном трошку Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12065
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
kkp.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Citat
Predsednik košarkaškog kluba Partizan Nikola Peković potvrdio je da će sponzori kluba  u narednoj sezoni biti kompanije NIS i Telekom Srbija čime će biti obezbeđena finansijska okosnica kluba.

Peković je u Kosovskoj Mitrovici izjavio da košarkaši Partizana uvek imaju najveće planove i da jurišaju na titule i da su danas, zahvaljujući predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću, dobili dva glavna sponzora.

Smile Smile Smile Smile

Legenda kaze da je prosao jedan dan da se predsednik KK Partizan nije zahvalio Vucicu.

Jedina ste opozicija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.110
 Smile Smile Smile

Kakva avaMgarda. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.105
Ako ne mozes da ga pobedis (vucic),pridruzi mu se Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12065
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić, uprkos pobedi nad niškim Konstantinom imao je dosta zamerki na borbenost svojih igrača. Najavio je da će to morati da se promeni ili će biti promena u timu.
“Neću o imenima. Ne mogu da shvatim da igraš za Partizan i da svaki put kada izađeš na teren, ne izađeš odbraniš svoj posao. Ovim sportom ne možeš da se baviš ako nećeš da se boriš. Ne možeš da igraš ni ‘Ne ljuti se čoveće‘ jer i tamo ima pobednika. Onda su neki u čudu, ‘Ju šta se dešava? ‘.Šta se dešava? Sad će jun pa da vidiš šta se dešava. ‘Should i stay or should I go. ‘ Pa ćeš da vidiš šta se dešava. Voleo bih da budemo precizniji, ali imam pravilo da ne izlazimo napolje sa imenima, to je nešto što rešavamo u svlačionici i na treningu. Valjda su neki mladi da budu konstantni. Samo što je konstantanta preduslov kvaliteta. Ljudi to plaćaju, a ne fleševe. Fleš je kad odigraš jednu utakmicu dobro, to je bljesak”, rekao je Džikić na konferenciji za novinare posle meča u hali Pionir.
Crno-beli su slavili večeras sa 89:73 i zadržali maksimalan učinak u domaćoj Superligi.
Džikić je naveo i da je njegovoj ekipi bilo potrebno mnogo vremena da prelomi utakmicu.
“Kao što iskusniji od mene rekoše, verovatno i vremenska situacija utiče na raspoloženje mojih igrača, pa su valjda mislili da će ovi iz Niša da dođu, pobede se sami i odu kući na svoj račun. Pošto nisu došli da se sami pobede, to je na partketu izgledalo drugačije. Fakat je da smo protiv Mege igrali bolje, ali ovo je utakmica u kojoj ne možeš da pobediš. Ako pobediš, normalno je, ako izgubiš, katastrofa. Da mi neki od mojih momaka nisu jasni, nisu“, zaključio je trener Partizana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.