2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 669424 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Nokia E72
Citat
Kaко је њему добро јбт. Оно што је најфасцинантније је што хиљаде људи уопште не капира да он сада друге оптужује за ствари које је сам радио годинама уназад и које је силовито правдао. Несрећник мртав ладан кука за српском кошарком и јадном децом и пропалим центрима кошаркашким. Нек плати Војводини Тепића већ једном онда. Или Милутинова Вршцу. То су клубови који више не постоје. А и Звездару треба угасити, смрди јој име.

Е, а што тебе то чуди толико?

Капирају сви, или бар већина, врло добро, али их једноставно не занима.

Видео си шта је Раћа написао пре неки дан. 'Нормално је да брани интерес Партизана' и 'не занима ме интерес српске кошарке'. То је чак ублажена, врло ублажена, форма онога што мисле свих оних 1500 који су били испред ЈНА јуче и велика већина свих ККП-оваца. Вероватно и сви.

Значи, потпуно је нормално, очекивано, па и пожељно то што Вујошевић дави, лаже и даје екстремно лицемерне изјаве, јер се тако бори за интерес Партизана. То да ли су неки спортски центри угашени, да ли ће репрезентација имати једног доброг играча више или мање и, оно најбитније, да ли имамо икакву одговорност за оно што изговоримо и урадимо - то су све потпуно небитне теме, докле год ККП и Вујошевић као његов симбол остварују успехе. Не знам, можда је тако и нормално, кад већ скоро сви имају такав став. Мени није, и надам се да никад неће ни бити.

Тако је, како је, шта да радимо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Danilovic podneo neopozivu ostavku.
UO raspusten.
Kurcev Andreja Mladenovic, izbacen iz DSS- a, ocigledno zeli da se politicki rehabilituje kod vladara pa trazi da se Dule sam povuce(inace novi ugovor nije ni dobio). O, jebem im cerke svima, govna politicarska.

Dug 5 miliona evra!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2015, 14:56:10 od Nemanja35 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson xperia m2
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=08&dd=24&nav_id=1030672
Citat
Vučić: Niko iz SNS u Partizan, ni bilo gde drugo

Premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je da niko iz njegove partije neće ući ni u upravu KK Partizan, niti bilo koju drugu upravu.

koga jebe ovaj  Smile

IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Е, а што тебе то чуди толико?

А и не чуди ме него лапрдам, то је једна једина актуелна тема тренутно. У Звезди тишина, репстација игра неке безвезне пријатељске.... слабо има материјала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Оно кад кажу 'тужни скупе..'

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Nokia 6610
Ček, je li ovo KZŠ ili ta Skupština čuvena koja se najavljuje već par mjeseci?
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Па сморио си мало са расправом на личној основи.
Никаква лична основа. Небитно је ко пише. Само одговарам на твоје постове о Вујошевићу, пошто често пишеш о њему.

Smile

Па на личној основи одговараш.
Па сморио си мало са расправом на личној основи.
Никаква лична основа. Небитно је ко пише. Само одговарам на твоје постове о Вујошевићу, пошто често пишеш о њему.

Smile

Па на личној основи одговараш.

Па ако си буквалиста онда је сваки могући одговор на личној основи. Ај нек буде да јесте. То не мења неке ствари.

Citat
Нек плати Војводини Тепића већ једном онда. Или Милутинова Вршцу. То су клубови који више не постоје. А и Звездару треба угасити, смрди јој име.

Кад Звезда плати Калинића. Ни тај клуб више не постоји.

Дуле је крив и ту јел? Што Војводина и Вршац нису добили паре Smile он ће иначе из џепа да извади и лично плати играче Smile иначе Вршац постоји, а клуб се распао јер је Хемофарм стао са улагањима и то је један једини разлог њиховом распаду, не тренер другог тима.

Ко прскалица пршти мржња из тебе, толико да си почео и дупле постове да шијеш.

Citat
Видео си шта је Раћа написао пре неки дан. 'Нормално је да брани интерес Партизана' и 'не занима ме интерес српске кошарке'. То је чак ублажена, врло ублажена, форма онога што мисле свих оних 1500 који су били испред ЈНА јуче и велика већина свих ККП-оваца. Вероватно и сви.

Раћа је то написао јер српску кошарку Партизан не занима. Партизан од српске кошарке није добио ништа, а много јој је дао, као и овом јебеном граду и јебеној држави. Својевремено сам написао да треба скинути и српску заставу са дреса кад се играла Евролига и име Београда. Никакав Дуле мени не треба да бих рекао да ми је Партизан битнији од српске кошарке.

Citat
То да ли су неки спортски центри угашени, да ли ће репрезентација имати једног доброг играча више или мање и, оно најбитније, да ли имамо икакву одговорност за оно што изговоримо и урадимо - то су све потпуно небитне теме, докле год ККП и Вујошевић као његов симбол остварују успехе.

Дакле и ти мислиш да је Дуле Алкатраз крив јер се Вршац распао. Браво си га теби.

А ово око играча за репрезентацију треба имати храбрости написати, а не осећати срамоту, уистину.

Citat
Premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je da niko iz njegove partije neće ući ni u upravu KK Partizan, niti bilo koju drugu upravu.

Ааааааааааааааааааааааааааааааа Smile Smile Smile Smile Smile Smile па не знам дал да се смејем ил да плачем Smile Smile Smile Smile Smile Smile зашто то владар није изјавио пре управног одбора, него сада када Дуле вероватно остаје Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile нећеш ни ти дуго олошу издајнички.

« Poslednja izmena: 24. Avg 2015, 22:11:11 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Не треба Дуле да извади паре из џепа, није то поента. Поента је да кука на српске центре а клуб који води  тим центрима отима играче.
Врло је једноставно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia E72
Раћо не мислим ја ни једно ни друго зашта ме оптужујеш. Оно што мислим, не мислим него знам, је то да је клубаштво дошло до једног екстремног (вероватно и болесног) нивоа, да реално никог не занимају те две ствари, чак смо толико пакосни да бисмо вероватно волели да се све погаси и да само ми постојимо (не буквално). Вујошевић у тако нечему предњачи - зато је лицемерно да се било он, било неко ко га обожава и брани, позива на интерес српске кошарке сада када је ККП у процесу маргинализације.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Ок. Деловало ми је да си написао како је мени и онима од јуче испред севера Дуле напунио главу да треба гледати само интересе Партизана.

Не треба Дуле да извади паре из џепа, није то поента. Поента је да кука на српске центре а клуб који води  тим центрима отима играче.
Врло је једноставно.

Око тога већ не знам и нисам компетентан да причам ко је кога отео и у којим количинама. Баш као ни ти.

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.