2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 667934 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Hahahaha...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
имаћемо марета на радару
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Citat
sad dal je to vucic ili neko drugi to ne znam...

Citat
sad vidim da je onaj korac blizak saradnik dodika...koja je fora sa tim ja pojma nemam..

Citat
ko i zasto iz kluba (ili van njega) ih daje pojma nemam

Citat
.sta ga znam,ne znam ni ko vam je u upravi,dal neko ima veze sa naprednjacima,pojma nemam

Citat
znam samo za danilovica ,todorovica i duska ...za ostale pojma nemam

Citat
odakle pare ja pojma nemam

Немаш, и причаш неповезано.
kakve veze ovo ima sa tim sto sam ja okacio vest ? jesam ja tvrdio da znam,ti si samo rekao sta mislis ko to placa ? ja ne znam,ja samo mislim da su ili vucic ili dodik ili neko treci,ako ti znas ti kazi ili bilo ko drugi...ja nemam kompleks i da se inatim sa nekim i tripujem budalu ako nisam u pravu...ako imas argumente lepo kazi i to je to...prihvatam normalno...to sto ste vi puni kompleksa i neke negativne energije i svaku poruku kapirate kao provokaciju onda je to vas problem...lepo sam postavio vest,jel pise da placate vujketu 400 soma ? pise,i sta sad...ako si ti pametan i ako znas izvoli objasni mi,ja sigurno nisam od onih koji lupaju kontru i teraju po svom kao neki ovde koji su puni kompleksa
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Све ово око Дулета много наивно раде. Па није народ глуп матер вам јебем.

Citat
Дакле, ако је Партизан уопште и добијао неке озбиљне паре од државе, то је добио уз помоћ резултата. Зашто је Човићева Звезда добила државне паре?

Na osnovu toga sto veci deo drzave navija za Zvezdu. Znaci veci deo uplacenog poreza drzavi placaju navijaci Zvezde. Veci deo korisnika Telekoma su navijaci Zvezde. I tako dalje. Zvezda da igra 7 ligu treba najvise drzavnih para da dobije.

Ako se rukovodite rezultatima....za koji kurac NIS sponzorise Partizan koji ima rezultate kakve ima? U stvari nema rezultate. Sto ne daju pare uspesnom komsiji? A da rekao Dule da su to Rusi dali.  Ali ipak kad redukuju malo ugovor onda je Vucic smanjio.

Citat
Много вас боли Партизанова доминација читавих 15 година, много вас боли Душко Вујошевић, много вас боли скорашњи Ф4 са истим тим Вујошевићем, много вас боли Партизанов феномен у Европи о којем је цео свет причао, о којем је писано и на НБА сајту. Много вас боли што сте морали да навијате за други клуб јер нисте имали свој, како би имали бар мало лажне радости, а и сами знате то. Много вас све то боли. Много.

Smile

Bolelo. Proslo vreme. Koliko je bolelo, sad je isto toliko i jos malo vise dobar osecaj.

Tek me kidalo sto je pisano na nba sajtu o Partizanu. Nisam znao al ce sad da pocne da boli. Mnogo. Mnogo ce da me boli.  Smile

Inace, ni taj F4 me ne boli, naprotiv, bile dobre utakmice, neizvesne... Smile

Ali lazna radost.  Smile Smile Smile

Sve fingirano bilo, lažna proslava na Malom Kalemegdanu, lažni ljudi pevali o lažnom klubu i lažno se radovali.

Нормално да те боли. И не само тебе. А ако није лажна већ истинска радост, онда у том још горе. Када некад дође правда па вам ухапсе газду, имате још добрих клубова за навијати. Пробајте и са иностраним. Лепи тимови могу да се проберу.

А стварно велике паре од тог Ниса добијамо. Срамота нас што сад не знамо шта ћемо са тим парама. Ево сад и Дулето исплаћујемо експресно 400 хиљада. То је спонзорство за 2 месеца.
Иначе и сам знаш да је држава ове 3 године улагала у приватан клуб, што само у Србији има.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung S4 mini

klub u kurcu nudi nekome 400 soma jura da ode...zanimljivo

Шта си хтио овим да кажеш онда?
И онда кад ти неко одговори на овакав коментар, пишеш како немаш појма ово, немаш појма оно...
Ништа негативно, али побијаш сам себе, то је проблем  Smile
Рече човјек горе, вјероватно му нуде паре они који би упали у ККП у понедељак...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Sto je i logicno,ne bi mu davali pare da nece neko da upadne umesto njega...ja samo ne znam ko,dal vucicevi ljudi,dal dodikovi ili neki treci...u vesti lepo pise da partizan hoce da iaplati vujketa da bi on otisao..ja sam tu vest kopirao i rekao da je cudno za klub koji je u dugovima daje pare vujketu tolike samo da bi otisao...vi ste se odmah istripovali aaaa ti hoces da kazes da imamo pare bla bla,ti prozivas itd...kao debili se ponasate ,a msm grobari ste ...korac je u klubu jel tako ?tako.vecina izglasala ljudi u klubu da ode vujke,jel tako ?tako..tako bar pise u onom clanku,a ti ljudi su u upravi partizana ili skupstina sta vec kako to ide kod vas,znaci za porez ne mogu da nadju pare ,a za vujketa mogu?da li su oni vucicevi ljudi ili ciji god boli me kurac,ljudi u partizanu su nasli kes i teraji ga,a samim tim ga tera partizan i gotovo...a ako znate kome smeta ili nesto vise vi slobodno kazite,ja stvarno problem sa tim nemam...jbt pa familiju da sam vam pobio manje bi se potresli
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung S4 mini
Једини потрешен овде си ти изгледа  Smile
Ништа се још не зна тачно, у понедељак ће ствари око свега овога бити јасније то је једино сигурно.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Citat
Нормално да те боли. И не само тебе.

Taman koliko i tebe Zvezdine titule na sljaci. Pripada proslosti i jedno i drugo, a i Dule kao uspesan trener institucije.
Secanja su OK. Bar mi koji nekako pamtimo `91 to znamo.

Citat
Када некад дође правда па вам ухапсе газду, имате још добрих клубова за навијати. Пробајте и са иностраним. Лепи тимови могу да се проберу.

Koga da uhapse? Ko?  Smile
Navijalo se i pre legende, navijace se i posle.

Citat
Иначе и сам знаш да је држава ове 3 године улагала у приватан клуб, што само у Србији има.

Ajde da uzmemo da jeste privatni klub. U cemu je sustinska razlika izmedju drzavnog Partizana i privatne Zvezde Telekom?
Jel drzava ima neke mehanizme kontrole ulozenih sredstava u drzavni Partizan za razliku od privatne CZT? Nema.
Par ljudi potpuno autonomno donosi odluke i igra se sa tim parama kako misli da treba. U oba kluba. Mogu da daju Samardzijskom onolke pare, mogu i Klobucaru da budze ugovor ko zna zbog cega i iz cijeg interesa.
Jel zarada KKP ige u republicki budzet a zarada KKCZT u privatni dzep pa je drzavni interes da se gura u KKP? A koja zarada?  Smile Molim te, sustinsku razliku mi objasni...
« Poslednja izmena: 22. Avg 2015, 01:40:08 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Беспотребно компликујеш. Није нормално да се државне паре улажу у приватни клуб. Али живимо у Србији где је све реално, па тако и ово.

А потпис ти говори колико те све претходно боли.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.