2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 636100 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Драго ми је да си стао. Надам се да ћеш стајати и даље.
Наравно, нормалне дискусије без подбадања су увек добродошле.

Citat
Dule nikako nije jednako Partizan.

Да ли сам ја то рекао?

Citat
Covek je doneo titule u nikakvoj konkurenciji i za 15 godina stvorio 5 igraca

Дуле је рецимо освојио европски Куп Кораћа. Вероватно ниси знао.
Када смо победили Цибону усред Загреба, АБА лига је била никад јача.
Освојили смо доста титула са јаком конкуренцијом, тј. екипама које су биле некад чак и квалитетније од нас. Будућност на пример. Али ти тад вероватно ниси пратио кошарку па немаш појма. Звезда је у пар наврата имала доста квалитетне саставе па је Партизан био први. Ти дакле оспораваш јебена 23 трофеја глупошћу да је то освојено јер је била слаба конкуренција. Када је неко јебено много доминантан и јебе кеве свима, са стране то стварно изгледа као да је конкуренција слаба, уистину.

На страну какве је човек успехе направио по Европи и себи донео трофеј Гомељски са 2 милиона евра буџета. Фајнал фор са оном екипом Партизана је раван Олимпијакосовим титулама. Он је био на једну јебену лопту од финала јебене Евролиге. У финалу би играли са Барселоном коју смо пре тога већ тукли. Дакле, да је било мало среће, он би био на корак од јебене титуле европског шампиона. Изгубили смо у 2 јебена продужетка од јебеног Олимпијакоса и јебеног ЦСКА.

И ви сте у стању да било шта оспорите што се тиче његовог рада. Па срам да вас буде.

5 играча? Јел си ти реалан дечко питам ја тебе сад овако искрено?
« Poslednja izmena: 25. Jul 2015, 23:21:43 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 39.0
И ви сте у стању да било шта оспорите што се тиче његовог рада. Па срам да вас буде.

Сам га ја теро да бије судије са ПСДом? Јел сам призно да је Обркнежевићу прећено путем телефона?
То су све нерегуларности које саме по себи оспоравају неке ствари. Сад у којој мери оспоравају о томе може се разговара.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 39.0
И хау да фак је подјебавање рећи да је за Милутинова најгора опција да остане у ККП?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Јесте подбадање. Онако како само ти и Сарма умете. На фињака. У фазону шта ћеш у том распаду од клуба. Пре тога, знајући да већина људи овде воршипује Дулета, напишеш како је он лично уништитељ клуба. Шта то може бити него подбадање.
Милутиновов најгори потез би био управо овај сад што је начинио а то си на неки начин и сам рекао, јер у Олимпијакосу неће играти. Боље би му било да пређе у Звезду са спортске стране.

Немам појма то за Обркнежевића шта је потврђивано и ко је потврдио. Први пут чујем за то. Мада да је правде тај приватни Човићев судија не би требало да приђе Партизановом мечу.
И ко је то туко судије? Шта, уватили Дуле и Саша судију и ишибали га?
Дакле једном затворили врата судији = 23 трофеја се не важе. Помоћу тога је Дуле освојио 23 трофеја. Сјајно.

Поменуо бих Човићеве неке испаде али то ћемо неком другом приликом кад будемо причали о вама.

Иначе хтео бих да на поменем да су нам играчи, и поред најлошије сезоне у новијој историји и поред испадања из ЕК са 3 победе, отишли у врло јаке европске клубове. ПАО, Оли, Алба, Армани. Да се није сјебо Мурић и он би запалио у квалитетан клуб. Тако да изгледа да не би био толико очајан потез да је Милутинов остао, јер је у Партизану, ма где год тај клуб играо.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2015, 23:49:08 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Дакле једном затворили врата судији = 23 трофеја се не важе.

Па не, него

Сад у којој мери оспоравају о томе може се разговара.

И и даље ми није јасно како си ти извукао распад од клуба из мојих речи. Не капирам твоју потребу за учитавањем тих екстремних тонова у ставовима.

едит: помено си у Дула.. Па то је мој став, за изношење истог је апсолутно небитно које је доминантно мишљење на теми.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2015, 23:53:37 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
androidNepoznat
Browser
Safari 537
mob
Nokia E72
Milutinov... S jedne strane objektivno ružan osećaj, perspektivni klinac koji se tokom tri sezone lepo razvijao, došao do jednog pristojnog nivoa i onda okrenuo leđa otišao iz svog kluba bez dinara. Neko takvog talenta, 26. pika, pokupi za džabe, eej.

Sa druge, klasičan primer onog "kako seješ tako ćeš i požnjeti". Bitno je da ima para za Akojona, Pavlovića i Vujoševićeve tehničke, a to da li zlatna koka igra za džabe i da li može da ode bez obeštećenja - koga boli uvo. Sramota celog kluba.

I da se saglasim sa korisnikom Raća5, Vujošević je u ovom trenutku (tj. u poslednjim sezonama), maltene ekvivalent sa KKP. Teško je podržavati jedno a prezirati drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Citat
Teško je podržavati jedno a prezirati drugo.

Како ти онда успева? Smile

Него што се тиче одласка Милутинова, на тај начин је могао да оде било ко, јер сам сигуран да је свако од играча имао излаз из уговора. То да има пара за Павловића а нема за Милутинова... хм... пре је да нема пара ни за једног ни за другог и да је и Саша могао комотно да се покупи.

Смешна ми је ствар да смо Муслија отерали због Гагића и Милутинова, који је реално тада био квалитетнији од обојице... и онда нам курчину утерају и Гагић и Милутинов. Потоњи се форсирао чак некад и на штету резултата да би успели да зарадимо нешто и њега направимо играчем. И на крају добијемо то што смо добили. Једно је сигурно, а то је да ће Никола бити један од мање вољених играча убудуће, а ту је сам крив. Таман је (од пљувања и свачега) стигао до тога да га људи заволе... и онда се једним потезом сроза у очима навијача.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
androidNepoznat
Browser
Safari 537
mob
Nokia E72
Ne uspeva mi, niti pokušavam, ugasila mi se svaka emocija prema KKP, i JSD uopšte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Naigrace se milutinov sa 15 minuta po mecu,pravi klub je izabrao za dalji napredak........
Na sta cemo mi liciti u oktobru,majko sveta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Nije valjda da i na tebe deluje virus "Velja"?! Vec ste se predali, uplasili?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.