2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 616018 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Samsung S4 mini
У евентуалној 4. утакмици, Партизан игра без публике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
ни трећа неће да се одигра, а камоли 4.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
У евентуалној 4. утакмици, Партизан игра без публике.

Bole vas, prenecete kaznu u sledecu sezonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ја бих волео да добијемо бар једну у овој серији. Једна победа је равна коначној у оваквим условима и у оваквој разлици међу тимовима. Али не бих волео да се продужује серија, јер и да добијемо у четвртак, и да нам се укаже шанса и да изједначимо чак, и преокренемо на крају, то нам неће бити дозвољено, баш као јуче. Ја сам по природи свуда и увек оптимиста и веровао бих да можемо да окренемо ово, јер не би било немогуће... у нормалним условима.
С тога нек се момци боре као у прошлој и неће им се замерити, нити промашен зицер, нити лоше грађење. Бар не с моје стране.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2015, 17:36:53 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Мени је иначе и даље сумњиво оно са инцидентом на клупи Звезде. Не кажем да се није десило, али ми је сумњиво. Први би Неша Илић истрчао са материјалом којим је овај погођен и шетао около. Нико није показао записнику, нити било коме, чиме је погођен. Или се варам, па можда јесте? У том случају се извињавам.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Samsung S4 mini
Огласио би се неко из Партизана ваљда да је нешто сумњиво, бар ја мислим тако. Нема снимка никаквог јелде?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Samsung 111111
Ne radi se o optimizmu,ja sam uveren bio jos od pocetka sezone da Zvezda nije nista posebno i da imamo sanse cak i sa ovim timom Smiley
Da smo kojim slucajem uzeli pravo pojacanje ili da je Akojon igrao normalno.Mozda da je i malo ranije dosao..mislim da bi ih izbacili iz Aba Smiley

Sad , kako su se medijski cenili da su Bog i batina do polufinala Aba lige , i da ce lagano da nas biju sa 20 razlike svaku..ako nesto bar smo ih spustili na zemlju.
Bili su bolji u ABA ... i nisam imao neke prevelike zamerke na sudjenje.
Sad vec imam .. na ove dve.

Ali generalno gledano zvezda nije mozda mnogo jaca od nas i verujem da bi ih i sa ovih 3,5 igraca dobijali ali jednostavno ..od tih 3,5 igraca neko usere sve.
Ako nas ne izjebe Pavlovic , onda Milutinov ima slabu partiju.Ako ne onda Dragan usere..Jedino Macvan i tepara igraju konstantno dobro (po meni).
Jebiga nikako kockice da se sklope.A kad su se sklopile par puta , dobili smo ih.

Dalje , Zvezdu Bobi i Vilijams cine 50% , dodaj Dzenkinsa dobijas 80%.Sledeci igraci imaju kvalitet ali nisu nista posebno i nemaju neki uticaj.Doduse,razigra se ponekad Mitrovic ili Jovic i Cirbes ali u naletima.
Fora , uveren sam da ne mogu da nadju adekvatnu zamenu za prvu trojcu .. i ako im odu , ne valja po njih.

Zakljucak i pre zadnje utakmice.

Mislim da smo bili dobri ove sezone.Krenula je sranje , ispalo je super.
Ja sam znao kao i svi mi da ne mozes zauvek da budes prvi.
I nije mi ni krivo , mnogo je zanimljivije kad imas nekog ko ti je rival i pretnja konstantna ..to cini sport dobrim.
Pa se i nadam da ce i sl. sezona da bude zanimljiva.

Da ce da dominira Zvezda narednih godina , mislim da nece ..Mozda i sledece sezone i plafon onu tamo.Isto mislim da ni od naseg raspada nema nista.
Nasa najveca kriza bi se pretvorila u zvezdinu..da se mulja i izvrsi neko stapanje.
Mada ja to ne bih voleo jer se gubi smisao.Bolje da budemo Partizan i na sredini tabele,nego da pravimo kopiju i gubimo indentitet.

Barem ja tako mislim.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Мени је иначе и даље сумњиво оно са инцидентом на клупи Звезде. Не кажем да се није десило, али ми је сумњиво. Први би Неша Илић истрчао са материјалом којим је овај погођен и шетао около. Нико није показао записнику, нити било коме, чиме је погођен. Или се варам, па можда јесте? У том случају се извињавам.

svojim ocima sam video obe stolice kako lete, i kako jedna pogadja jovica izmedju glave i vrata, u potiljak. gadjali su ih prostaci, budi bez brige, zavere nema
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Samsung S4 mini

svojim ocima sam video obe stolice kako lete, i kako jedna pogadja jovica izmedju glave i vrata, u potiljak. gadjali su ih prostaci, budi bez brige, zavere nema

Па ако га је погодила у потиљак како кажеш, зашто су му ставили лед на главу? И зашто лед побогу?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
O boze....  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.