2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 610020 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Zanzibar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Nokia 701
И да... Навијање је јадно, да не може јадније...
IP sačuvana
social share
Treat her like a queen, fuck her like a slut!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер.
"За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung S4 mini
Гаги јадан не мож' дише... лоша припрема утакмице, сутра мора боље па на мајсторицу да идемо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia E72
Честитке Звезди на победи, заслужено. Реалан однос снага међу екипама по мом мишљењу.

Добра и квалитетна, иако током већег дела меча мало (или мало више) и прљава кошарка. ЕЛ ниво свакако. Ко год освоји пере Будућност или Цедевиту. Борба на нивоу, макар у другом полувремену. Звездиних пар играча баш брутално одиграло.

Утакмица катастрофа тешка за суђење, било је немогуће не направити гомилу грешака. Критеријум мислим да и није баш успостављен како ваља, али генерално није било срамотно суђење, а свакако није ништа одлучило што се резултата тиче.

Биће много занимљиво и сутра, за нијансу ми је реалније да оде у пету.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung S4 mini
Скок.
Јеботе ретардирани Митровић нам покупи 15 скокова у нападу, и кад ми уватимо у одбрани ови се запетљају и изгубе лопту на својој половини.
Дуло да им се најебе мајке, сутра тренинг у 5 ујутро.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Cestitke eliti na fer borbi, ljudskom maksimumu i ostaloj gospodi. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung 111111
Koji bre realan odnos snaga..dal si normalan.  Smile
Zvezda blage veze nema imaju par pojedinaca i duzu klupu.Ali timski su defakto nas kalibar.
Ako gledas tri ove utakmice svaka je bila mak na konac  Smile

Cele sezone su pusta prica da su nesto jaki ..te evroliga ovo ono . Da su jaki isljuskali bi nas sve 3 po 15 razlike i zdravo.
Za nas kad se pricalo da smo jaki brisali smo patos sa njima i sibali ih 20 razlike.

Utakmicu smo izgubili sami samcijati.Lose otvorili,oni pogadjali malo vise,skok u odbrani slab i to je donelo prevagu.
Spustili smo i na -1..da smo poveli dobili bi ih.
Mi smo kroz ove 3 utakmice bili apsolutno ujednaceni.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Срамота је да противник, било који противник, макар то био и Мемфис лично, има 19 скокова у нападу. Срамота. Митровић је верујем ухватио бар 7. Један Митровић. Најлплишанији играч Звезде. Јовић и Тејић у петорци са све Лазићем и они нас мељу. Ја не знам шта су они радили ова 2 слободна дана, али ја овде енергију никакву нисам видео. Није срамота изгубити. Срамота је одиграти овако ноншалантно.

Милосављевић јесте дао 23 поена. Али шта он ради? Он одради добро први корак после блока, и уместо да вади лопту ван, он иде у остала 3 играча и обрће се. Заправо верујем да ни он не зна где иде.

Суђење је било много лоше. Много. Али то апсолутно није одлучило победника. Смањили смо на 1 и дозвољавамо да оставимо Калинића самог у углу. Па не ради се то тако мајстори. Та лопта се сече ногом. Ако не то, онда му не дај да врати тројку. Пусти га нека прође. Та тројка и онај Зирбесов случајан кош нас је убио.

Што се тиче скока, мени није јасно како нама лопта увек падне на земљу. Ако не падне на земљу, наш је избије обавезно до Звездиног играча. Од 19 офанзивних скокова, ми смо им гурнули бар 9. Пресечемо лопту, и уместо да је дохватимо и трчимо контру, ми је лупимо ка њима и оставимо самог Калинића у рекету. Много смо балава екипа. Као да нам се није играла утакмица. Стигнеш на 1 разлике, са јебених 16, испада им лопта, једва преносе, у хали коначно лудница... и ти дозволиш јебену серију од 13:0??? Много смо балави. Много. Поново се враћамо на 5 разлике... и дозвољавамо јебено три офанзивна скока у једном нападу. Невероватни смо.

Иде ово у пет.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia E72
Koji bre realan odnos snaga..dal si normalan.  Smile
Zvezda blage veze nema imaju par pojedinaca i duzu klupu.Ali timski su defakto nas kalibar.
Ako gledas tri ove utakmice svaka je bila mak na konac  Smile

Cele sezone su pusta prica da su nesto jaki ..te evroliga ovo ono . Da su jaki isljuskali bi nas sve 3 po 15 razlike i zdravo.
Za nas kad se pricalo da smo jaki brisali smo patos sa njima i sibali ih 20 razlike.

Utakmicu smo izgubili sami samcijati.Lose otvorili,oni pogadjali malo vise,skok u odbrani slab i to je donelo prevagu.
Spustili smo i na -1..da smo poveli dobili bi ih.
Mi smo kroz ove 3 utakmice bili apsolutno ujednaceni.

У праву си само делимично... Узимаш само оне аргументе који ти иду у корист а исти такви се могу наћи и за супротно мишљење.

Ми смо имали јачи тим од њих у свакој од претходних 15-ак сезона, па су се они накупили гомиле победа у том периоду, и терали серије до 5. утакмице више пута.

Ја мислим да су јачи и то поприлично, ако и не узмемо да имају појединачни квалитет играча виши од наших (а ја мислим да имају 2-3 играча какве ми немамо), онда свакако имају предност од неких 10:7 кад је реч о (озбиљно) употребљивим играчима... Што је у оваквим мечевима и оваквим серијима битно а вечерас је било и кључно. Још вечерас одиграју на једном доста озбиљном нивоу и то је то. Наравно да смо могли и морали боље, али то ''добили смо сами себе'' ме много нервира јерможе да се каже за сваки, али буквално сваки кошаркашки (или спортски уопште) меч.

И у прошлој текми су се они нама вратили са 15 на 1, па смо ми добили.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
И да. Оно Павловићу није требало. Јесте га провоцирао и јесте прсо са живцима, али играчу онаквог реномеа оно апсолутно не треба.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Капа доле Будали. Какав лик јбт. Докториро је поентирање из лоших ситуација у које се завуче.

Реалан однос снага међу екипама по мом мишљењу.

И ја бих рекао. Само амплитуде у издањима тимова су толике да резултати честу варирају ненормално, и тешко је само на основи досад одиграних дербија ставити прст на неки резултат који би ето осликавао реално стање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.