2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 617190 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Гле овог с овом сликом Smile Smile

Pitam se dal je Racu vrsnog teoreticara zavere sad sramota? Ili ceka jos koji komentar njegovog gurua pa da se izjasni.

Зашто би ме било срамота? Јасно сам рекао да ништа не тврдим, него сумњам. Не могу више с тобом у коментарисање свега ми... а трудио сам се Smile

Него да питам нешто, пошто се не сећам добро. Јел кажњена Звезда за ПП апарат и прекид меча?

О пљувању не вреди више говорити. Пљуван је и Влада Јовановић, дрмани су кошеви својевремено. Ништа се није десило. Тренутно у очима власти нисмо исти.

Д шоу маст гоу он.
ne,vasi ne pljuju...vi ste svi nevini (dok vas mi ne dovatimo i ne razjebemo  Smile ) ajde molim te...sta pricas ti bre ? nase niko ne pljuje,pljuju samo nisu picke kao ovaj debeli...nema dana da ne kuka...svi smo bre mi isti,na navijace mislim samo kada smo mi domacini pionir je glasniji i crveno bele je boje ,a kada ste vi domacini pionir je crno bele boje...pljuju i psuju i jedni i drugi,samo sto ja nikada nisam kukao u fazonu aaaa pljuju nam trenera sto ih ne pohapse...znam da to rade i nasi i to je to,a pljuvanje i stolica nikako nisu isto,mi smo kaznjeni za baklje,kaznjeni za uzimanje pehara a za pljuvanje nisu kaznjeni ni jedni,a ni drugi i glupo je uopste raspravljati o pljuvanju

Не знам ја. Радоњић није говорио да је пљуван, а верујем да би. Што је нормална ствар.

Пљување је морално гледајући 15 пута гора ствар од гађања предметом. Пљување је цигански (мислим на роме). А ако гледамо буквално, ти си пљувањем опет погођен. Погођен је и флашом приде. Тако бар каже. Ја лично нисам видео. Шта ћемо онда с флашом?
И закључак је да теби пљување треба да прође без кажњавања или како?

Сваки испад са трибина треба да се кажњава.

Лично се за бакљу не сећам, то кад је погодила нашег играча... јел сте кажњени тад?

« Poslednja izmena: 17. Jun 2015, 23:56:05 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Samsung SGH-E590
Ovaj lik sto je uhapsen da uzme od covicevog lekara ceduljce da je bolestan i ne mora na sud dok stvar ne zastari.
Pa valjda mu je lakse da dodje do vujosevicevog lekara.  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Ovaj lik sto je uhapsen da uzme od covicevog lekara ceduljce da je bolestan i ne mora na sud dok stvar ne zastari.
Pa valjda mu je lakse da dodje do vujosevicevog lekara.  Smile
Covicev je virtuoz,pre podne na sudu ima rak,sidu,ebolu a popodne "spasava" srpsku kosarku,deli moralne lekcije,gostuje po televizijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ovo hapsenje je jebanje u zdrav mozak svih nas. Za koga god navijali. Ne znam sta ga tupite tu, bolje da se lepo slozimo i jebemo im i oca i majku svima.
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Гле овог с овом сликом Smile Smile

Pitam se dal je Racu vrsnog teoreticara zavere sad sramota? Ili ceka jos koji komentar njegovog gurua pa da se izjasni.

Зашто би ме било срамота? Јасно сам рекао да ништа не тврдим, него сумњам. Не могу више с тобом у коментарисање свега ми... а трудио сам се Smile

Него да питам нешто, пошто се не сећам добро. Јел кажњена Звезда за ПП апарат и прекид меча?

О пљувању не вреди више говорити. Пљуван је и Влада Јовановић, дрмани су кошеви својевремено. Ништа се није десило. Тренутно у очима власти нисмо исти.

Д шоу маст гоу он.
ne,vasi ne pljuju...vi ste svi nevini (dok vas mi ne dovatimo i ne razjebemo  Smile ) ajde molim te...sta pricas ti bre ? nase niko ne pljuje,pljuju samo nisu picke kao ovaj debeli...nema dana da ne kuka...svi smo bre mi isti,na navijace mislim samo kada smo mi domacini pionir je glasniji i crveno bele je boje ,a kada ste vi domacini pionir je crno bele boje...pljuju i psuju i jedni i drugi,samo sto ja nikada nisam kukao u fazonu aaaa pljuju nam trenera sto ih ne pohapse...znam da to rade i nasi i to je to,a pljuvanje i stolica nikako nisu isto,mi smo kaznjeni za baklje,kaznjeni za uzimanje pehara a za pljuvanje nisu kaznjeni ni jedni,a ni drugi i glupo je uopste raspravljati o pljuvanju

Не знам ја. Радоњић није говорио да је пљуван, а верујем да би. Што је нормална ствар.

Пљување је морално гледајући 15 пута гора ствар од гађања предметом. Пљување је цигански (мислим на роме). А ако гледамо буквално, ти си пљувањем опет погођен. Погођен је и флашом приде. Тако бар каже. Ја лично нисам видео. Шта ћемо онда с флашом?
И закључак је да теби пљување треба да прође без кажњавања или како?

Сваки испад са трибина треба да се кажњава.

Лично се за бакљу не сећам, то кад је погодила нашег играча... јел сте кажњени тад?

mislim 3 utakmice da smo bili kaznjeni,nisam siguran...drugo radonjic nikad ne kuka,on je covek gospodin,a kada smo vas tukli u aba ligi trecu utakmicu za 2-1 u seriji bobija su mobilnim telefonom gadjali vasi i niko nista ...ne kazem ja da pljuvanje ne treba da se sankcionise to je isti kurac,nego pljuju i vasi nase i nasi vase i ne kaznjava se to ...ali ne mozes da kazes da kada sta god vi uradite vas kaznjavaju,a nas ne...stolica je nesto drugo,tu su morali da vas oderu jer je izaslo na tv i igrac nas nije bio sposoban da nastavi mec....pa ako je neko kaznjavan u fudbalu i kosarci sa praznim tribinama onda smo to mi,ne kazem da nije zasluzeno ali kada god smo trebali bili smo kaznjeni

edit: sad videh kaznjeni smo sa 1 mecom bez publike i sa 379.500 dinara
« Poslednja izmena: 18. Jun 2015, 11:43:21 od czbg94 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Па Радоњи не брани нико да каже... док не каже то је исто ко да га нико није пљувао, гађао.

Али се у суштини слажемо.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
pa niko mu ne brani,ali jbg zna da nema leba od toga...da se kuka jos sto godina nista se ne bi promenilo...doduse bolje i to iskreno nego da bude kao na finalu gs-klivlend jebote muk cele trri cetvrtine u par navrata se cuje difens i to je to...ono toliko vestacko izgleda da je to uzas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Samsung 111111
Radonja jeste covek gospodin.
Jebes mi sve ako se secam da mi je neki njegov govor ili neki postupak zapao za oko .. pa da me nervira i sl.

Ali opet bi izjavio covek da je pljuvan i sl.
Nije to nikakvo kukanje.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mora milija svaku da vam sudi,zasluzio covek  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.